Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    -------------Uğurcan-------------
    Pereira--Boateng--Sakho--Novak
    ---------Sosa--Ndiaye-----------
    Sturridge----Talisca-----Nwakaeme
    -------------Sorloth-----------------

Cl kupasına talibiz

Yorum

• Taliscaaaa nerde Taliscaaaaaa
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

• Şu an gsliler Talisca için ateş emojisi paylaşıyor, bjklılar bir yanda ağlıyor. Paylaşılamıyor adam, herkes sahip çıkıyor.

Yorum

• bu transfer döneminin sturridge'i de talisca galiba uzak kaldım biraz..

şu uzak kalmış halimle bile şunu net söyleyebilirim ki; yarın talisca malisca katılmayacak kampa, daha yolunuz çok uzun renktaşlar, daha son dk pürüzü çıkacak, araya bilmem hangi takım girecek, sevgilisi ikna edilecek, transfer uzun bi süre %99'da takılı kalacak, başkan makineye rest atıcak vs vs vs .... kolay gelsin.....
          En son Kazım Bostan tarafından düzenlendi; 09.01.2020, 21:08.
          #

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Taliscaaaa nerde Taliscaaaaaa
            Bu kadar heveslendik, olmazsa yıkılacağız resmen.

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ---------Sosa--Ndiaye-----------
              Sturridge----Talisca-----Nwakaeme
              -------------Sorloth-----------------

Kadroya Talisca'yı yazabiliyorsunuz , ama hala Stu'yu sağ kenara atıyorsunuz...

:Yüzünü ekşiten Sturridge emojisi:

Yorum

• ----------------------------Uğurcan---------------------------

Pereira-----------Bailly------------Boateng------------Novak

-------------------Sosa----------------Ndiaye-----------------

Yusuf-----------------------Talisca-----------------Nwakeame

----------------------------Sorloth-----------------------------

Rüyamda böyle bir kadro gördüm.

Yorum

• Takım oyunundaki rolü tartışılıyor Talisca'nın da bu takım zaten 5 günlük kampla güzel futbol oynamaya başlamayacak. Talisca tam bizim gibi ''çok organize değil ama bir şekilde atıyor'' tarzı takımların adamı. Sistemli vb kadro için yaz transfer dönemi beklenir, kim gidiyor kim kalıyor ona göre karar verilir.

Şu saatten sonra umarım olur bu iş.

Bu arada Talisca'nın Çin'de en çok oynadığı bölge sağ kanat. Bjk günlerini hatırlayıp Stu'yu kanata yazma zahmetine girmeyin boşa.
                  En son battle symphony tarafından düzenlendi; 09.01.2020, 21:12.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

O bölge için Nedelev adı geçmişti.O da pek akıp giden tanımına uymuyor.Yusuf Sarı oynayacağına Stu reis oynasın

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

O değil de futbolcuların yüzlerini emoji yapsa forum yönetimi güzel olurdu

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Takipçi kasıyor da olabilir ama paylaştım, Talisca'yla fotosu varmış önceden. Duyumculardan iyi en azından

AYŞEGÜL AYTAŞ@AytasAysegul 48 dk.48 dakika önceDaha fazla#talisca yarın akşam Trabzonspor’un kampına katılacaktır . Transfer bitti kesin ve son bilgi. En kısa zamanda resmî sayfada @trabzonspor yayınlanır

AYŞEGÜL AYTAŞ@AytasAysegul 18 dk.18 dakika önceDaha fazlatalisca Trabzonspora kesin geldi haberimin altına yalan yazanların suratını bir hafta içinde görmek istiyorum ���� şu ülkede ne boş insanlar var ya madem kesin bilginiz yok konuşmayın . Kesin bir şey biliyoruz da yayınladık burda ne hadsiz insanlar var . İzleyin görün gelmiş mi
                        Profilini inceledim, çok nadir tweet atıyor, yazdığı haberler de doğru. Yurt içi yurt dışı bazı oyuncularla bağlantısı var. Biraz konuştum, kendinden çok emin kesin bitti diyor. İsterseniz uçak biletinizi alayım yarın Antalyaya kampa gidin falan diyor enteresan biri. Önceden BJK TV'de muhabirmiş. Çok nadir tweet attığı için prim yapmak gibi bir niyeti olduğunu sanmıyorum.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Profilini inceledim, çok nadir tweet atıyor, yazdığı haberler de doğru. Yurt içi yurt dışı bazı oyuncularla bağlantısı var. Biraz konuştum, kendinden çok emin kesin bitti diyor. İsterseniz uçak biletinizi alayım yarın Antalyaya kampa gidin falan diyor enteresan biri. Önceden BJK TV'de muhabirmiş. Çok nadir tweet attığı için prim yapmak gibi bir niyeti olduğunu sanmıyorum.
                          Şu an bu yazdıklarım sabaha kadar uyutmaz beni

Trollemiyordur umarım.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• serkan aşkın [MENTION=140]SeRkAn[/MENTION]Askin
                            ·
                            1d
                            Trabzonspor'un takım aradağı Donis Avdijaj, Yeni Malatyaspor ile görüşüyor.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ucak bileti bakan bi arkadas vardi, o bakabilirmi?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Cihan_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ucak bileti bakan bi arkadas vardi, o bakabilirmi?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                                aynen o arkadaş bayadır görünmüyor adı neydi unuttum
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X