bu transfer döneminin sturridge'i de talisca galiba uzak kaldım biraz..
şu uzak kalmış halimle bile şunu net söyleyebilirim ki; yarın talisca malisca katılmayacak kampa, daha yolunuz çok uzun renktaşlar, daha son dk pürüzü çıkacak, araya bilmem hangi takım girecek, sevgilisi ikna edilecek, transfer uzun bi süre %99'da takılı kalacak, başkan makineye rest atıcak vs vs vs .... kolay gelsin.....
En son Kazım Bostan tarafından düzenlendi; 09.01.2020, 21:08.
Takım oyunundaki rolü tartışılıyor Talisca'nın da bu takım zaten 5 günlük kampla güzel futbol oynamaya başlamayacak. Talisca tam bizim gibi ''çok organize değil ama bir şekilde atıyor'' tarzı takımların adamı. Sistemli vb kadro için yaz transfer dönemi beklenir, kim gidiyor kim kalıyor ona göre karar verilir.
Şu saatten sonra umarım olur bu iş.
Bu arada Talisca'nın Çin'de en çok oynadığı bölge sağ kanat. Bjk günlerini hatırlayıp Stu'yu kanata yazma zahmetine girmeyin boşa.
En son battle symphony tarafından düzenlendi; 09.01.2020, 21:12.
Takipçi kasıyor da olabilir ama paylaştım, Talisca'yla fotosu varmış önceden. Duyumculardan iyi en azından
AYŞEGÜL AYTAŞ@AytasAysegul 48 dk.48 dakika önceDaha fazla#talisca yarın akşam Trabzonspor’un kampına katılacaktır . Transfer bitti kesin ve son bilgi. En kısa zamanda resmî sayfada @trabzonspor yayınlanır
AYŞEGÜL AYTAŞ@AytasAysegul 18 dk.18 dakika önceDaha fazlatalisca Trabzonspora kesin geldi haberimin altına yalan yazanların suratını bir hafta içinde görmek istiyorum ���� şu ülkede ne boş insanlar var ya madem kesin bilginiz yok konuşmayın . Kesin bir şey biliyoruz da yayınladık burda ne hadsiz insanlar var . İzleyin görün gelmiş mi
Profilini inceledim, çok nadir tweet atıyor, yazdığı haberler de doğru. Yurt içi yurt dışı bazı oyuncularla bağlantısı var. Biraz konuştum, kendinden çok emin kesin bitti diyor. İsterseniz uçak biletinizi alayım yarın Antalyaya kampa gidin falan diyor enteresan biri. Önceden BJK TV'de muhabirmiş. Çok nadir tweet attığı için prim yapmak gibi bir niyeti olduğunu sanmıyorum.
Profilini inceledim, çok nadir tweet atıyor, yazdığı haberler de doğru. Yurt içi yurt dışı bazı oyuncularla bağlantısı var. Biraz konuştum, kendinden çok emin kesin bitti diyor. İsterseniz uçak biletinizi alayım yarın Antalyaya kampa gidin falan diyor enteresan biri. Önceden BJK TV'de muhabirmiş. Çok nadir tweet attığı için prim yapmak gibi bir niyeti olduğunu sanmıyorum.
Ucak bileti bakan bi arkadas vardi, o bakabilirmi?
Yorum