SPAL ve AEK'da talipmiş ancak oyuncu bizi tercih etmiş Portekiz basınına göre.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStoperde gereksiz macera aradilar. Huseyinlerin yanina elit liglerin tozunu yutmus bedava ya da kiralik birini alacaktik.
Ayni durum forvet icin de gecerli.
zaten zırt pırt değişikliği kaldıracak bir mevkii de değil, alıp hosseininin yanına koyacaktık, hüseyin'i de yedeğe çekip kafayı yaslayacaktık.
şimdi campi mi oynayacak o mu bu mu, sürekli rotasyonlar vs...futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDuyumcu değilim ama ben yazdım bugün geleceğini. Yönetici yalanladı ancak muhtemelen para yükselmemesi içindi.
Ben soruyorum. sordum da twitter'da. Aylarca izlenen bir adam için 'Yavaş ama...'ile başlayan cümleler kuramayız. Trabzonspor'un böyle bir lüksü yok.
Yorum
-
ya tecrübeli birini kovalamak varken niye sürekli macera derdindeyiz anlamadım ki
acaba husseini yi mi satacaklar inşallah böyle bir hata yapmazlar elimizdeki en iyi stoper yani kötünün iyisi diyelim..
öteki türlü 4 genç çok ilginç olacak
ayrıca prag maçı geldi ama hala forvet alamadık koray ve ekuban ikilisine hazır olalım derimYaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak Doğan Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHosseini kafayı kazıtsa, koluna bi de dövme, daha agresif, tam aradığımız sidobere dönüşür
İlk olarak Doğukan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesturridge istanbul takımlarından birine gitse burda şimdiden onları şampiyon ilan etmişlerdiTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://twitter.com/TrabzonsporSta1/status/1156611485591900161?s=19
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
·
3h
Kaç gündür mesnetsiz duyumlarınızı okuyorum. Hepsi yalan. Sinir küpü oldum.Trabzonsporlular. 2 Ağustos Cuma günü 4 imza atılacak.Bunların 1 tanesi sürpriz. Hiç paylaşılmadı. Oyuncu değil.Ama oyuncuları unutturacak!
Yorum
-
Scoutun cok istedigi Remi Walter'i da alsaydik, burada isyan bayragi acilirdi.
O elemanin en az 5 macini izledim, Parmak 2 macla yedek kulubesine postalardi.
Allah'tan o bolgeye Mikel alindi scout dinlenilmeden.
Campi'yi 2 macla asla gommem, gommedim de ama sen 2 gun sonra gidip Fernandes'i aliyorsan, kendin Campi transferinin hata oldugunu soyluyorsun aslinda bizlere.
Yedek kadro icin Campi transferine gerek yoktu.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam bu kafa ile transfer mi yapılır. O zaman alalım kadroya her mevkiye ortalama futbolcuları iyi kimse o oynasın. Bunun neresinde planlama var. Ben isim transferi olsun demiyorum. Egemen Korkmaz gibi özellikte olsun isterse 100bin euro olsun. Scout transferidir derim susarım ama bu tarz transferlerde mantık bulamıyorum. Gidip geçmiş yorumlarıma bakarsan Andusic, Campi transferlerine karşı çıktığımı görürsün. Bunlar bize özellik olarak uymuyorlar. Santini Tavares falan forvette ilk adı geçtiğinde direk yok olmaz bunlar bize olmaz dedim. Sturridge ve Adebayor'a bunu söyleyemiyorum. Yani illa isim yapmasına gerek yok. İlla mio almasına gerek yok. Benim defansta en çok istediğim oyuncu Epureanu.
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSPAL ve AEK'da talipmiş ancak oyuncu bizi tercih etmiş Portekiz basınına göre.
İlk olarak Ahmet T. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKeşke Campi alınmadan Ivanildo alınsaydı.
İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVideolarda hızlı gözüküyor ama attığın linkte ki raporda zayıf yanı olarak sprint gösterilmiş.Enteresan bir durum.En az bir 90 dk izlemek lazım.Videolar yanıltabiliyor.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyuncuyu ne kadar izlediniz tanımadığım için soruyorum.Stoperde konsantrasyon ve pozisyon alma becerisi çok önemlidir inşallah dediğiniz gibi değildir.
14 numara.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleScoutun cok istedigi Remi Walter'i da alsaydik, burada isyan bayragi acilirdi.
O elemanin en az 5 macini izledim, Parmak 2 macla yedek kulubesine postalardi.
Allah'tan o bolgeye Mikel alindi scout dinlenilmeden.
Campi'yi 2 macla asla gommem, gommedim de ama sen 2 gun sonra gidip Fernandes'i aliyorsan, kendin Campi transferinin hata oldugunu soyluyorsun aslinda bizlere.
Yedek kadro icin Campi transferine gerek yoktu.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum