Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• SPAL ve AEK'da talipmiş ancak oyuncu bizi tercih etmiş Portekiz basınına göre.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Stoperde gereksiz macera aradilar. Huseyinlerin yanina elit liglerin tozunu yutmus bedava ya da kiralik birini alacaktik.

Ayni durum forvet icin de gecerli.
      katılıyorum.

zaten zırt pırt değişikliği kaldıracak bir mevkii de değil, alıp hosseininin yanına koyacaktık, hüseyin'i de yedeğe çekip kafayı yaslayacaktık.

şimdi campi mi oynayacak o mu bu mu, sürekli rotasyonlar vs...
      futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Duyumcu değilim ama ben yazdım bugün geleceğini. Yönetici yalanladı ancak muhtemelen para yükselmemesi içindi.

Ben soruyorum. sordum da twitter'da. Aylarca izlenen bir adam için 'Yavaş ama...'ile başlayan cümleler kuramayız. Trabzonspor'un böyle bir lüksü yok.
        Kardeşim sen şu kulübün kampa götürdüğü sözde gazetecilerin hepsinden daha gazetecisin. Ama işte bu ülkede işler böyle.

Yorum

• ya tecrübeli birini kovalamak varken niye sürekli macera derdindeyiz anlamadım ki

acaba husseini yi mi satacaklar inşallah böyle bir hata yapmazlar elimizdeki en iyi stoper yani kötünün iyisi diyelim..
          öteki türlü 4 genç çok ilginç olacak
          ayrıca prag maçı geldi ama hala forvet alamadık koray ve ekuban ikilisine hazır olalım derim
          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Keşke Campi alınmadan Ivanildo alınsaydı.
            Ola Toivonen #9

Gylfi Sigurdsson #23

Yorum

• İlk olarak Doğan Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hosseini kafayı kazıtsa, koluna bi de dövme, daha agresif, tam aradığımız sidobere dönüşür
              al sana shikertel,,, herkes de begenir onu,, berbat topçu,, Hosseini ondan iyi
              İlk olarak Doğukan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sturridge istanbul takımlarından birine gitse burda şimdiden onları şampiyon ilan etmişlerdi
              Aynen öyle... bunlari Tavares Alioui falan paklar anca
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                https://twitter.com/TrabzonsporSta1/status/1156611485591900161?s=19

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Videolarda hızlı gözüküyor ama attığın linkte ki raporda zayıf yanı olarak sprint gösterilmiş.Enteresan bir durum.En az bir 90 dk izlemek lazım.Videolar yanıltabiliyor.

Yorum

• Rivanildo fernandes gaston campiden iyi duruyor.

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    https://twitter.com/2019Iki

Suna bakin, bir kac saat icinde 400 takipci kasti

·
                    3h

Kaç gündür mesnetsiz duyumlarınızı okuyorum. Hepsi yalan. Sinir küpü oldum.Trabzonsporlular. 2 Ağustos Cuma günü 4 imza atılacak.Bunların 1 tanesi sürpriz. Hiç paylaşılmadı. Oyuncu değil.Ama oyuncuları unutturacak!

Yorum

• Bu madriddeki kuboyu yusuf yerine kiralasak verirler mi acaba
                      En son Manava61 tarafından düzenlendi; 31.07.2019, 20:45.

Yorum

• Scoutun cok istedigi Remi Walter'i da alsaydik, burada isyan bayragi acilirdi.
                        O elemanin en az 5 macini izledim, Parmak 2 macla yedek kulubesine postalardi.

Allah'tan o bolgeye Mikel alindi scout dinlenilmeden.

Campi'yi 2 macla asla gommem, gommedim de ama sen 2 gun sonra gidip Fernandes'i aliyorsan, kendin Campi transferinin hata oldugunu soyluyorsun aslinda bizlere.

Yedek kadro icin Campi transferine gerek yoktu.

2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Hüseyin Türkmeni ilk 11 sağ stoperi olarak düşündükleri için böyle tercih etmişler. Sadece sol stopere fernandes ile birlikte daha kalburüstü biri alınabilirdi. Ama belki de campi uyum sürecini atlattiginda o seviyeye gelecek.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hocam bu kafa ile transfer mi yapılır. O zaman alalım kadroya her mevkiye ortalama futbolcuları iyi kimse o oynasın. Bunun neresinde planlama var. Ben isim transferi olsun demiyorum. Egemen Korkmaz gibi özellikte olsun isterse 100bin euro olsun. Scout transferidir derim susarım ama bu tarz transferlerde mantık bulamıyorum. Gidip geçmiş yorumlarıma bakarsan Andusic, Campi transferlerine karşı çıktığımı görürsün. Bunlar bize özellik olarak uymuyorlar. Santini Tavares falan forvette ilk adı geçtiğinde direk yok olmaz bunlar bize olmaz dedim. Sturridge ve Adebayor'a bunu söyleyemiyorum. Yani illa isim yapmasına gerek yok. İlla mio almasına gerek yok. Benim defansta en çok istediğim oyuncu Epureanu.
                            Epureanu bizim Onazi gibi, ne zaman sahalara dönecegi belli degil,, bir de basak bize en az 1m€ fiyat çekerdi, hattâ fazla...
                            İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            SPAL ve AEK'da talipmiş ancak oyuncu bizi tercih etmiş Portekiz basınına göre.
                            aek nedir ya ligi zayif bir kere, o normal de, spal serie a takimi sanirim, oraya gitmemesi ilginç, demek ki bizde daha fazla para kazanacak, bence ana sebep odur
                            İlk olarak Ahmet T. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Keşke Campi alınmadan Ivanildo alınsaydı.
                            Kesinlikle,, Sosa için alindi baska da bir sey degil,, rezillik,,, 6 aydir gözlemleniyormus he, ya biraksinlar bu isi... yine de umarim yanilirim ve çok erken konusuyorumdur
                            İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Videolarda hızlı gözüküyor ama attığın linkte ki raporda zayıf yanı olarak sprint gösterilmiş.Enteresan bir durum.En az bir 90 dk izlemek lazım.Videolar yanıltabiliyor.
                            Hizlanmada sorun yasiyor olabilir,, hafiften öyle geldi bana açikçasi... ama sprint ise farkli aslinda, sonrasina hizini aliyorsa ki öyle duruyor, sprinti zayif demek yanlis sanki
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Oyuncuyu ne kadar izlediniz tanımadığım için soruyorum.Stoperde konsantrasyon ve pozisyon alma becerisi çok önemlidir inşallah dediğiniz gibi değildir.

14 numara.
                              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Scoutun cok istedigi Remi Walter'i da alsaydik, burada isyan bayragi acilirdi.
                                O elemanin en az 5 macini izledim, Parmak 2 macla yedek kulubesine postalardi.

Allah'tan o bolgeye Mikel alindi scout dinlenilmeden.

Campi'yi 2 macla asla gommem, gommedim de ama sen 2 gun sonra gidip Fernandes'i aliyorsan, kendin Campi transferinin hata oldugunu soyluyorsun aslinda bizlere.

Yedek kadro icin Campi transferine gerek yoktu.

Bu "campi kötü çıktı, başkasını alalım" transferi değil bence. Öyle olsa bu kadar sürede yetişmezdi. 1 haftada olacak iş değil. Belli ki yönetim zaten planlıyordu, kadro genişliği açısından.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X