Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cocuk hemen hikaye atti.
    Bizim taraftarin cogu kaosu sever.
    Felipe Melo odaya kitleyip Riera'yi 2 saat dovdu, tek haber cikmadi basinda.
    Adamlar o sene sampiyon oldu.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    IQ'su 5 tayfa: Yusuf Yazıcı Ünal Karaman'a; 'Gözüm üstünde, akıllı ol' dedi.
    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Bu doğruysa TRT Barış Yurduseven'in işine son vermeli bu kadar net.
      KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• Neden Trabzonsporun yıldız ve yıldız adayı oyuncularının ayrılık ve ayrılma ihtimali süreçleri çirkinleşir?
        Dün Ogün,Abdullah,Hami,Fatih Tekke,Gökdeniz
        Bugün Yusuf Yazıcı.
        Yarın belki de Abdülkadir Ömür.

Yorum

• Ünal hoca sert yapınca yusuf da alınganlık yapmış. Niyeyse hocanin üstünde bir gerginlik var.

Yorum

• çocukken ailecek misafirliğe gideceğimiz zaman, sen niye hazırlandın seni götürmüyoz ki şakası yapardı abim. aynı o espri gibi etki yaptı ekuban esprisi de. sadece sinirlendirdi.

hele şu "çok sıcak haber shick hayırlı olsun"un yalan olduğu ortaya çıkmışken "eguban yeni forvetimiz" esprisi güldürmedi..
            #

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Katılıyorum. Barış Yurduseven'i seversiniz sevmezsiniz ama onca yoldan kalkıp takımı takip etmeye gelen ve ağzınızdan çıkacak tek kelimeye bakan bir basın mensubuna gülerek bu tavrı göstermek hoş değil.
              Barış çok sıkıştıriyor takımı zor durumda bırakıyor yaptığı haberler ile , yine öyle yapmıştır başkana forvet var mı demiştir başkan da var yaprak var demiştir. Bu da ordan tüyo aldım diye shick sanmış

Yorum

• "Ehehe bak Ekuban geliyor Perşembe" demek komik olmayan bir şaka girişimidir. İnşallah sonu oraya çıkmaz.
                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                we the north

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sabaha kadar yazsan da, Adebayor'un 1 senedir olu fizikli oldugunu anlatamazsin hocam.
                  Burada Adebayor'a kotu topcu, rezil diyen de yok.

Ama hem 1 senedir fizigi olu olan adami alacaksin, hem sezon basi idmani yediremeyeceksin...

Ee bir sene nasil faydalanacaksin bu adamdan ?

Su Adebayor'u isteyenler bunun da cevabini versin bakalim...

Bunlari hic dusunmezler, 2 yil onceki Adebayor saniyorlar bize gelecek olani.

Iddia ediyorum, Adebayor bize gelirse sakatlik ve performans yetersizliginden 10 mac ilk 11 oynayamaz ligde.

Umarim yalandir su haber.
                  Gece gece sinirlerimi bozdu.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  katılıyorum.
                  ben o istatistiği avcı adebayoru oynatmadı sampiyonluğu verdi diyenler oldu daha oncede gormüştüm böyle yorumlar o yüzden yazdim.her görüşe saygım vardır. genelde karşı görüşüm olsada o kişiye yazmamaya özen gosteririm ama alenen yanlış bilgi verilince mecbur kaldım. bu istatistiğe gore adebayor ilk 11 oynamaya devam etse küme düşme mücadelesi verecekti basaksehir

Yorum

• Başkan ne komik adamsın ya hahaha

İyice sıyırmaya başladı.

Niye bu kadar göz önünde olur ki anlam veremiyorum

Yorum

• İlk olarak mehdiks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Barış çok sıkıştıriyor takımı zor durumda bırakıyor yaptığı haberler ile , yine öyle yapmıştır başkana forvet var mı demiştir başkan da var yaprak var demiştir. Bu da ordan tüyo aldım diye shick sanmış
                      Basın mensubunun işi soru sormak, cevap almak, habere malzeme çıkarmak. Orada onca derece sıcağın altında takımın her anınıa takip edip bir de böyle bir tavırla karşılaşma hoş değil. Barış ağabeyi pek tanımam, çok da sorun edeceğini sanmıyorum ama gerek yok bunlara.
                      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ünal hoca sert yapınca yusuf da alınganlık yapmış. Niyeyse hocanin üstünde bir gerginlik var.
                        Belki de şu transfer sürecindeki tavırlarındandır o gerginlik, bence bir şey yok suni gündem
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• eğer bu işi ekuban geldi işte ye bağlarsa başkan, kusura bakmasında millet burada çoluğundan çocuğundan,işinden aklına gelebilecek herşeyden kısıp transfer takibi için zaman ayırıyor gerekirse uykusuz kalıyor. Kimse kimsenin oyuncağı değil başkanı da topçusu da bir kendine bakacak taraftar yoksa onlarda yok bunu kafalarına kazıyacaklar.

Yorum

• Roma's record signing Patrik Schick was touted as the new Zlatan Ibrahimovic but his career has been in freefall ever since the collapse of a proposed move to Juventus

Adamlar ne haber yapmış helal olsun. 2019 başından..

Shick'i daha önce takip etmemiştim. 5+9 falan ciddi yatırım dediim az önce ama şu 20 milyon detayını görünce bi ufak göz atayım dedim neler çıktı neler

Uzun okumam diyen için özet geçiyorum.

Sampdori'dayken 25 milyonluk serbest kalma maddesi varmış. Juve 3 yılda 30 milyon ödeyelim demiş, anlaşmşlar. Nedved İbrahimovic bize gelirken aynı böyle hızlı, teknik, uzun falandı kası yoktu, kas yapınca dünya çapında forvet oldu, Shick aynı İbo demiş. Tam transfer olacakken kalbinde ufak bir prüz çıkmış. Biz anlaştık ama önce bir kiralayalım demiş Juve. Sampdoria başkanı saçmalamayın kardeşim ufacık gribi amma büyüttünüz, isterseniz almayın diğer 4 takım kapımızda yatıyor demiş. İkinci defa sağlık kontrolüne sokmak istemişler ama süreç iki tarafı gerince iş yatmış üstüne serbest kalma maddesi sona ermiş.

Roma Salah yerine yeni bir cengaver ararken Sampdoria başkanı bonservisi sona köklemiş ve Roma'ya 42 milyona göndermiş. Roma'da beklentileri karşılayamamış. Mental sorunları çözemedi demiş hocası. Memleketinden Jan Muhlfeit mental yardımcı olarak gelmiş. Oyuncu takımda kalmak, kendini kanıtlamak istiyormuş. Haberi yapan kendisine daha fazla güvenilen, daha bilindik bir yere (sampdoria) gitmesini önermiş.

Bu haber Ocak ayından ama o aydan sonra da oynamamış doğru düzgün. Gözden çıkarılmış olabilir ama daha ödemedikleri ciddi bir para var. Her türlü şans verirler, vermek zorundular
                            ( ゚д゚)

Yorum

• Adebayor mu? Yuh ya adam zaten bitik, üstüne hala tatil yapiyordur ve biz onu almaya ugrasiyoruz? Rezalet
                              HY67...

Yorum

• Yusuf haklı ekstra çalışan oyuncular gelişir avrupad da böyledir özel çalıştırıcıları antrenörleri veya peer learning yaparlar bu işler böyle

Ünal hoca iyidir hoştur severiz ama Türk kafası işte çalışmak isteyen çalışssın bu iyi bir şey

işte yabancı antrenörlerde bu kafa yok dar görüşlü Türk teknik direktörler kusura bakmasın kimse
                                "Annuit cœptis"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X