Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Altaylı Alp sırada
    Trabzon'un Altaylı Sancak'tan sonra İzmir ekibinde fazla şans bulamayan Ümit Milli Alp için girişimlere başlayacağı öğrenildi.

DOĞAN ÇOK İSTİYOR
    Altay'la sözleşmesi biten Sancak'la anlaşan Trabzon şimdi de Ümit Milli Takım'ın gözdesi Alp'e kanca attı. Ayyıldızlı ekibe düzenli olarak çağrılmasına rağmen geçen sezon Altay'da çok fazla şans verilmeyen Alp'i takibe alan Ziya Doğan'ın, genç futbolcuyu çok istediği öğrenildi.
    BAŞKAN YEŞİL YAKTI

Trabzonspor, Altay'ın kapısını Alp için çalmaya hazırlanırken, başkan Nafiz Zorlu da transfer için yeşil ışık yaktı. Altay başkanı "Futbolcuya ve kulübe büyük fayda sağlarsa transfere izin veririz" açıklamasını yaptı. Altay'ın Alp için en az 500 bin dolar talep edeceği öğrenildi.

(fotomac)
    Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Kaçın SAMSUNLU ŞUayipp İş başında
      Şuayip kardeş egemenle ilgili haber varmı? Araştır bakalım bi arşivi.. eski meski deme yapıştır.. okuyalım..Bir zamanlar ilgilenmiştik deriz

Ulen şuayip kardeş iyiki varsın be..
      O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kaçın SAMSUNLU ŞUayipp İş başında
        Şuayip kardeş egemenle ilgili haber varmı? Araştır bakalım bi arşivi.. eski meski deme yapıştır.. okuyalım..Bir zamanlar ilgilenmiştik deriz

Ulen şuayip kardeş iyiki varsın be..
        abi ne bilim o kadar yorgunum ki ben bile ne yaptigimi bilmiyom abi kusura bakmayin

neyse hade iyi aksamlar butuun bmn hayirli aksamkar iyi eylenceler kendinize iyi bakin ben biraz dinlenmem lazim bugun tam tamina 10 km yol yurudum onun ustune 120 dk mac yaptim bende hal denen bise kalmadi cumleten yii aksamlar hayirli geceler hos vakitler bys
        Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          abi ne bilim o kadar yorgunum ki ben bile ne yaptigimi bilmiyom abi kusura bakmayin

neyse hade iyi aksamlar butuun bmn hayirli aksamkar iyi eylenceler kendinize iyi bakin ben biraz dinlenmem lazim bugun tam tamina 10 km yol yurudum onun ustune 120 dk mac yaptim bende hal denen bise kalmadi cumleten yii aksamlar hayirli geceler hos vakitler bys
          Sendeki bu kondüsyonu Ziya farkederse..? 10 numara vasıflarını taşıomusun?
          :
          O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

demek onun icin seneye ziya doganin senesi olacak diyordun...malum cok yorgunsun ne dediginide bilmiyorsun
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

:
              iyi aksamlar

Yorum

:

yanlis soru...kel misin? dogrusu bu olacakti
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Samsunspor taraftârı bizi ve Malatya'yı düşmân olarak görüyormuş. Bu olayı yeni fark ettim. Bizimle alıp veremedikleri ne bu zavallıların?

Adnan sizin inadınıza çok başarılı olacak.
                  Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak Kokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Samsunspor taraftârı bizi ve Malatya'yı düşmân olarak görüyormuş. Bu olayı yeni fark ettim. Bizimle alıp veremedikleri ne bu zavallıların?

Adnan sizin inadınıza çok başarılı olacak.
                    Forumlarına üye oldum.Trabrum neymiş bakıcaz
                    T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Uğraşma ağabeğ, değmez. İşi gücü bırakıp Samsunspor'la mı muhatap olacaksın?
                      Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• samsunlularin bu kini bayadir var ayni sekilde benimde onlara karsi var hatirlarim 2 3 sezon once celil kendini yere bilerek atti penalti yaptirdi mac oyle bitti sonra celil aciklama yapti attim diye ama bizim mac gitti tabi bunlarin yillardir kendilerince en buyuk dusmanlari biziz

Yorum

• İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          evet az önce bende girdim adnan için ne diyolar diye merak ettim ..

girmez olaydım heryerde trabrum yazıyo yazıktır bunlara ya kime saldıracaklarını şaşırdılar zavallılar ...

Yorum

• Yaa sonra diyelim Karadeniz takımları kardeştir. Samsun'un düşmesine üzülenler bile olmuştu. İyi olmuş ohh. İnşallah ordan B ye ordan da 3. lige doğru demir atarlar.
                            Bizim tek dostumuz TRABZONSPOR ...bitti
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• o samsunlulara inat adnanın başarılı olmasını şimdi daha fazla istiyorum. ayrıca ne olursa olsun hayallerimin takımına geldim diyen adnana sahip çıkmalıyız.

Yorum

• Yahu bırakın samsun'un forumunu.
                                Biz kendi işimize bakalım.
                                Adnan tamamdır.
                                Bakalım başka kimleri alacağız.

Riqi neden hala alınmadı ona bir cevap bulmalı bu yönetim!
                                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

Yükleniyor...
                                X