İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İstekli oyuncu aranıyor
Teknik direktör Ziya Doğan, yapacakları takviyelerle yeni sezonun en iddialı takımı olmak istediklerini belirterek, alacakları oyuncularda arayacakları tek şartın “Trabzonspor'da oynama isteği” olduğunu açıkladı.
Yeni sezonda hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Teknik Direktör Ziya Doğan'ın istediği oyuncularla bir bir anlaşmaya varan yönetim, 3 transfer daha yapmayı planlıyor. Bu transferlerden birinin kaleye, birinin savunmaya ve birinin de forvete olması bekleniyor.
Teknik direktör Ziya Doğan Trabzonspor'a gönül veren futbolcuların transfer edileceğini söyledi. Doğan, o ruhu yakalayan futbolcuların başarılı olacağına inandığını belirterek, “Bu takım için sahada canla başla mücadele edebilecek ve bu formanın ağırlığını kaldırabilecek isimleri renklerimize katmak istiyoruz.
Bunları da yaparken Trabzonspor'un mali bütçesini sarsacak değil, sözleşmesi bitmiş veya bitime yakın oyuncuları kadromuza katmak için çabalıyoruz. Bunun için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.
Bu sezon taraftar ve camianın takımdan beklentilerini çok iyi bildiklerini dile getiren tecrübeli teknik adam, “Yapacağımız transferlerde kılı kırk yarıyoruz. Hata yapma lüksümüz yok.
Transfer olsun diye değil, gerçekten ihtiyacımız olan yerlere, bize katkı yapacak takvilerde bulunmak istiyoruz” diyerek transfer konusunda görüşlerini dile getirdi.
Geçen yıldan ellerinde iskeleti iyi olan bir kadro bulunduğunun da altını çizen başarılı çalıştırıcı, “Bizim güçlü ve kaliteli bir kadromuz zaten mevcut. Amacımız bu kadronun daha büyük hedefleri kovalamasında yararlı olacak nokta atışlar yapmak. Bunu da başarıyla gerçekleştireceğimize inancım sonsuz” şeklinde konuştu.
11.06.20072010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir Forvet, bir 10 Numara bir Kaleci vede Ibrahim Akini alirlarsa oldu bu is!
Ibrahim Akin Bonservisi elinde bulunan en iyi 3 - 4 Futbolcudan birisi, Karadenizli ve müthis sol ayagi var.
Hani bizimkiler onu istiyordu?
Neden hic Adi gecmiyor?Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 transfer daha yapmayı planlıyor. Bu transferlerden birinin kaleye, birinin savunmaya ve birinin de forvete olması bekleniyor.
Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSözleşmesi biten oyunculardan Tolga Seyhan ve Micheal Petkovic alınabilinir....
Bu arada bizde sözleşmesi biten Yavuz Odabaşı FM de çok iyiydi yenileseler iyi olur aslında
tolga seyhan da zamanında bizden gitme avrupaya giderken kapımız ona hep acıktı ama o cinconlara geri döndü artık bizde bi işi olamaz ikisininde.....BMN | ANTALYA
Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüstadım onun forvet dediği 10 numara gibi oynayacak forvet) hüseyinde forvet yani
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu mehmet adlı gurbetçi oyuncu ne oynuyor ? orta saha da yani sol mu orta mı ?BMN | ANTALYA
Yorum
-
İbrahim Akın sözleşmesi bitiyor gözüküyorsa yanlış, yeni sözleşme imzaladı biliyorum
Song'un yaşı göründüğünden 3-5 sene daha yaşlıymış. Üstelik yine denenlere göre damar sertliği varmış, tansiyonu 25'e fırlıyormuş maç öncesi, yani adamın ciddi sağlık problemleri varmış
Serdar Bali demin radyospor'daydı. Gözlemlediğim, aday olanların "Ben aday oldum ama eğer 300 500 oy alıp da seçilemezsem bırakır giderim daha aday olmam, bana selam veren camiaya yakın isimleri de tanımam ondan sonra" gibi laflar etmeleri. Muhittin Öztürk'ten de benzer sözleri duymuştum. Mehmet Ali Yılmaz ise olayı aşmış, ben aday olmam, ayağıma gelip kulüp batıyor derseler lütfederim diyordu biliyorsunuz....
Neyse programdan anladığım, Serdar Bali'nin planının yetenekleri, büyük çoğunluğu Trabzon'dan olmak üzere bulma üzerine olduğu, kulübün sermayesini de yıldız oyuncuları satarak karşılayacağı ( Gökdeniz...). Yeniden "Seferberlik"vari bir yapılanmaya gidilip 3 sezon sonra sonucu almaya çalışacağı. Hedef, 3 ukalalarla dostluk köprüleri, böylece oluşacak köprüden yıldızları satmak, o parayla doğru takviyeler yaparak onların himayesinde rekabet ederek büyümek. Ben öyle anladım. Yani Gençlerbirliği modeli
Kaleci konusunda ise tespiti doğru. Kaleci lazım ama diyor, alınacak kaleci tecrübeli olacak, bilecek ki Tolga bir sene sonra kale ona kalacak. Böylece motivasyonu düşmeyecekEn son Travelair tarafından düzenlendi; 11.06.2007, 13:15.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebide teknik menajerimiz tribunde oturacağına sahaya insin
kardeş katlıyom sözüne ne işin var senin ytibünde inde sahaya futbolcu avına cık bi yaaa....BMN | ANTALYA
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu mehmet adlı gurbetçi oyuncu ne oynuyor ? orta saha da yani sol mu orta mı ?TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
Serdar Bali rüyasında dahi göremez başkanlıgı .. o hayali bir kafasından silsin .. keza 2. başkan da ....bir başkan adayı var yani çıkarsa onun epey şansı olur ama durumu belli değil .. bir de şunu yazayım MAY ı hiç yok saymayın ...eger başkan olursa hiç şaşırmayınız
Yorum
Yorum