Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• DUDEK NEDEN OLMASIN

Yönetici Abdullah Başer Liverpool’un ünlü kalecisi için konuştu.

Liverpool’un serbest bıraktığı 34 yaşındaki ünlü kaleci Dudek için konuşan yönetici Abdullah Başer, “Şartlar oluşursa neden olmasın” yorumunda bulundu. Başer, Dudek’in menajeri vasıtasıyla gündemlerine girdiğini belirterek, “Aldığımız karar gereği bonservisi elinde olan futbolcularla görüşüyoruz. Dudek’te bunlardan biri,bu kalecinin transfer kriterleri tarafımıza ulaştı, değerlendiriyoruz” diyerek, Dudek’in gündemlerinde olduğunu doğruladı.
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• YABANCI PLANI

Yabancı oyuncu transferi konusunda henüz somut bir adım atmayan Bordo-Mavili takımda Başkan Nuri Albayrak, Ziya Doğan'dan gelecek olan raporu bekliyor. Listede ise Pavel Brozek favori. Dış transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, tamamen Federasyondan çıkacak olan karara odaklandı. Bordo-Mavili ekibin Başkanı Nuri Albayrak, Çarşamba günü Avrupa'dan dönecek olan Teknik Direktör Ziya Doğan'ın raporuna göre dış transferde tek yetkili olarak hareket edecek. Albayrak, federasyonun alacağı karar doğrultusunda da hangi oyuncuların gönderilip gönderilmeyeceğine karar verecek.

İLK ADAY PAVEL

Teknik Direktör Ziya Doğan'ın vermesi beklenen raporun içinde Polonyalı Brozek kardeşler ile birlikte Fransa'da top koşturan Mansare'nin yer alacağı belirlenirken, özellikle ikizlerden Pavel Brozek'in daha ön plana çıktığı belirlendi. Yönetim, yabancı oyuncu konusunda orta sahada savaşçı ve Ceyhun ile rekabet edebilecek bir oyuncu ararken, Doğan'ın da Pavel Brozek üzerinde çok durduğu belirlendi.

Yorum

• yıldız takımına maç kazandıran puan kazandıran adamdır
        ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yıldız takımına maç kazandıran puan kazandıran adamdır
          sana sonuna kadar katılıyorum bize ; küçük maçları kendisi kazanabilecek bi 10 numara lazım büyük maçlarda oynamasada olur ama anadolu takımları ile yağtımız maçları kazanmamız lazım zaten derbilerdede o kadar kötü değiliz şampiyonluk böyle gelir bence...

Yorum

• Samsun'un kaptanı Trabzon'da!

Samsunspor'un kaptanı Adnan Güngör, Trabzonspor formasını ilk kez giyerek, bu sabah kendi otomobiliyle Trabzon'a gitti. Trabzonspor ile 3 yıllık imza atacak olan Adnan, çok mutlu olduğunu söyledi.
            Türk Telekom Lig A'da Samsunspor'un kaptanlığını yapan Adnan Güngör, bordo mavili forma ile ilk kez objektiflerin karşısına geçti. Geçen sezon Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak'ın transfer etmek için yoğun çaba gösterdiği, ancak Samsunspor yönetiminin vermek istemediği Adnan Güngör, sözleşmesinin de sona ermesiyle söz verdiği bordo-mavlili renklere kavuştu.

Bordo mavili formayla poz vererek açıklamalarda bulunan Adnan, çok mutlu olduğunu söyledi. Herşeyi Samsunspor'a borçlu olduğunu belirten Adnan, "Beni bugünlere getiren ve aşığı olduğum Samsunspor'a çok teşekkür ediyorum. Ben profesyonel bir oyuncuyum ve geleceğimi düşünmek zorundayım. Trabzonspor gibi büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum.

Hedefim burada kalıcı olup milli takıma kadar yükselmek" diye konuştu. Trabzonspor ile büyük başarılar yakalayacağına inandığını kaydeden Adnan, takımın değişmez isimleri arasında yer almak istediğini dile getirerek, "Trabzonspor'da forma giymek için çok çalışmam gerektiğini biliyorum. Çünkü çok değerli futbolcular var. Bu oyuncular arasında sıyrılıp forma giymenin zorluğunu biliyorum. Ama ben kendime güveniyorum. Takımın başarısı iiçin elimden geleni yapacağım" dedi. Trabzonsporlu yöneticilerle görüşecek olan Adnan'ın, kendini Bordo-Mavili yapan 3 yıllık imzayı da bugün atacağı belirtildi.

12.06.2007
            Kaynak : DHA

Yorum

• Bizim Karadeniz gazetesine göre Ziya Doganın 10 Numaradaki ilk tercihi Tobias Linderoth sessiz sedasız Kopenhag takımının resmi sitesinden de bildirildigi üzere Galatasaraya transfer oldu hemde bonservis ödemeden hani bizim gazetelere ve medyaya göre 10 milyon dolar bedeli olan Linderoth utanmak istiyorum ama inanın onu bile yapamıyorum burada önemli olan Linderoth degil olaylara yaklaşım şeklimiz ..........

Haşim Sayitoglu Türkiyeden alabilecegimiz yıldızları aldık artık Türkiyeden transfer yapmayı düşünmüyoruz diyor bu cümleye ne denir........

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bizim Karadeniz gazetesine göre Ziya Doganın 10 Numaradaki ilk tercihi Tobias Linderoth sessiz sedasız Kopenhag takımının resmi sitesinden de bildirildigi üzere Galatasaraya transfer oldu hemde bonservis ödemeden hani bizim gazetelere ve medyaya göre 10 milyon dolar bedeli olan Linderoth utanmak istiyorum ama inanın onu bile yapamıyorum burada önemli olan Linderoth degil olaylara yaklaşım şeklimiz ..........

Haşim Sayitoglu Türkiyeden alabilecegimiz yıldızları aldık artık Türkiyeden transfer yapmayı düşünmüyoruz diyor bu cümleye ne denir........
                galatasaray kesin almış mı linderoth u ???

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kesin almış maalesef

Yorum

bildiğim kadarıyla almışlar her yerde öyle yazıyor yalanlama da yok. haber Türkiyede yokken danimarka basınında yer buluyormuş yani sessiz sedasız oldu herhalde bide bjk makalele yi aldı fiyatı falan da yazıyo. internet haber e gir ikisini de oku.
                    Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

evet kesin olarak Galatasaraya transfer oluyor, FC Kopenhagen resmi sitesinde aciklanmis
                      TRABZONSPOR 1967

Yorum

• umarım yeni gelenler iyi cıkarda bu snee bari şampiyonlugu yakalarız
                        masada degil sahada tek şampiyon...trabzonspor...
                        --------------MACKALİ_ROMANTİK_161--------------

Yorum

• ziya ddoğan takımda hüseyin ayman ve serkan ı 11 de ön liberoda oynatmasın ben bişey bilmiyorum...3 oynar 4 te defans 3 kişide ilerde oynar işte kadrosu bu...

Yorum

• millet carlos linderoth makalele aliyor sapiyonluk icin bizse adnanlan sampiyon olcaz offf
                            TRABZONSPOR
                            https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi
                              herkesden özür dileyerek söylüyorum ....!!

allah belanızı versin sizin yönetim tamam mı allahın ezik gs sinin açlıktan nefesi kokuyo diyolar bizim alamadığımız adamı 2 günde alıyorlar daha ne diyeyim yaaa kimi alacaksınız allah aşkına yazık harbiden yazık öff ama ..... yaaaa
                              agzına saglık
                              masada degil sahada tek şampiyon...trabzonspor...
                              --------------MACKALİ_ROMANTİK_161--------------

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi
                                herkesden özür dileyerek söylüyorum ....!!

allah belanızı versin sizin yönetim tamam mı allahın ezik gs sinin açlıktan nefesi kokuyo diyolar bizim alamadığımız adamı 2 günde alıyorlar daha ne diyeyim yaaa kimi alacaksınız allah aşkına yazık harbiden yazık öff ama ..... yaaaa
                                Kızma güzel kardeşim zaten bizim yönetimin ve transfer komitesinin gündeminde bile degildi bence bu transfer Karadeniz Gazetesinin iyi niyetiyle alınmasını istedigi bir futbolcuydu bence bizimkiler tarnsfer yaparken ilk baktıkları şey futbolcunun sözleşme tarihi 2007 de bitiyprsa gel yoksa ebedi alamayız derler bunlar örnekler ortada hem daha bizimkiler tatildeler nasıl olsa 3 Eylüle cok var.......

Yorum

Yükleniyor...
                                X