her ne kadar eleştirsekte yada su an tam manasıyla çok kaliteli transfer yapmadıysada yönetim iyi işler yapıyor...nedenki önceden lig bitince 2 ay transfer beklerdik şimdi 4 tane adamın işini erkenden bitirdiler..şimdi yıldız olmak kaydıyla kaleci 10 numara ve forvetle transferde isabet saglanır ve şampıyonlugun en büyük adayı olunur kanımca....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeyhun bu isi yapamazmi sizce? Bence cok iyi bir 10 Numara
Yorum
-
Necati: Bir yere gitmem!..
Galatasaray’ın başarılı forvet oyuncusu Necati Ateş, Sarı-Kırmızılı kulüple 2010 yılına kadar sözleşmesinin olduğunu vurgulayıp takımından ayrılmayacağının sinyalini verdi...
Necati, bir süre önce menajeri aracılığıyla Trabzonspor’dan transfer teklifi aldığını belirterek, Bordo-Mavili yöneticilere teşekkür etti. Karadeniz ekibinin çok büyük camia olduğunu vurgulayan Necati Ateş şöyle dedi: “Ben Galatasaray’da çok mutluyum ve Trabzonspor’a gitmeyi kesinlikle düşünmüyorum. Bu tip haberler spekülasyondan başka bir şey değil. Ayrıca Florya’dan ayrılırsam istikametim kesinlikle Avrupa olacaktır.”
Akşam.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeyhun bu isi yapamazmi sizce? Bence cok iyi bir 10 Numara61_______...Gökdeniz kraldır gerisini bilmem..._______61
Yorum
-
İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNecati: Bir yere gitmem!..
Galatasaray’ın başarılı forvet oyuncusu Necati Ateş, Sarı-Kırmızılı kulüple 2010 yılına kadar sözleşmesinin olduğunu vurgulayıp takımından ayrılmayacağının sinyalini verdi...
Necati, bir süre önce menajeri aracılığıyla Trabzonspor’dan transfer teklifi aldığını belirterek, Bordo-Mavili yöneticilere teşekkür etti. Karadeniz ekibinin çok büyük camia olduğunu vurgulayan Necati Ateş şöyle dedi: “Ben Galatasaray’da çok mutluyum ve Trabzonspor’a gitmeyi kesinlikle düşünmüyorum. Bu tip haberler spekülasyondan başka bir şey değil. Ayrıca Florya’dan ayrılırsam istikametim kesinlikle Avrupa olacaktır.”
Akşam
istikameti avrupa olacakmış millet seni başından savmaya uğraşıo ayşeeee ne avrupası .
Yorum
-
İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNecati: Bir yere gitmem!..
Akşam61_______...Gökdeniz kraldır gerisini bilmem..._______61
Yorum
-
İlk olarak optic_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNecati lütfen gel senin gibi karizmatik futbolculara ihtiyacımız var...ya ALLAH'ım ya hiç güleceğim yoktu gelmicekmiş bize yaa
Üzüldüm
Yorum
-
İlk olarak optic_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNecati lütfen gel senin gibi karizmatik futbolculara ihtiyacımız var...taaaaaa Adanasporda oynarken öyledyidi sanirim
TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
Yıldız olmak kaydıyla he!
Yıldız nedir?Bana göre kaliteli oyuncuların hepsi yıldızdır
Kimine göre göre defansif yıldız olmaz 10 numarayı giyer çalım atar maç kurtarır..
Kimi isminin ünlü olması yeterli diye düşünür adam ölmüş mü kalmış mı bakmadan..Sahaya çıkıp ismi oynayacak herhal
Bir tane bilindik oyuncu almakda fayda var tabi ama transferde yıldız olsun şartı aranmamalı bence İsmini hiç duymadığımız 3 oyuncuyla başarının gelmeyeceğini alınacak yıldız oyuncularla geleceğini kim söyleyebilir!
Yorum
-
ŞAMPİYONLUK İÇİN GELİYORUM
Trabzonspor, Adnan ile bugün 3 yıllık sözleşme imzalayacak...
Hayallerinin gerçek olduğunu belirten Adnan, "Trabzonspor formasını giymek bile beni heyecanlandırdı. Trabzonspor?a şampiyonluk için geliyorum. Yıllardır şampiyonluğa susayan camianın hasretini inşallah gelecek sezon bitireceğiz" dedi.
HAYALLERİM GERÇEKLEŞTİ
Trabzonsporun bugün 3 yıllık sözleşme imzalayarak renklerine bağlayacağı Samsunsporun genç futbolcusu Adnan, Bordo-Mavili takıma şampiyonluk yaşamaya geldiğini söyledi. Trabzonspor formasını giyen Adnan, "Hayallerim gerçek oldu" derken, "Trabzonspor formasını giymek bile beni heyecanlandırdı. Bugün imzayı atarak resmen Trabzonsporlu olacağım" diye konuştu.
KISMET BUGÜNEYMİŞ
Adnan, geçtiğimiz sezon da Trabzonspor?a gelme durumunun olduğunu ancak, bonservisi nedeniyle transferinin gerçekleşmediğinin de altını çizerken, "Kısmet bugüneymiş. Trabzonspor gibi büyük bir takımda forma giyecek olmak her futbolcuya nasip olmaz. Bundan sonra Andan?ın nasıl bir futbolcu olduğunun herkes görecek. Trabzonspora şampiyonluk için geliyorum. Yıllardır şampiyonluğa susayan camianın hasretini inşallah gelecek sezon bitireceğiz" diye konuştu.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak LazzVegazz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar biz UEFA ya katilacakmisizErciyese 2.milyon ödeyip cekileceklermis
Yorum
-
M.Yıldız, tercih ettiği takımı açıkladı
Geçen sezon Sivasspor'da attığı gollerle tüm dikkatleri üzerine çeken Mehmet Yıldız, formasını giymek istediği takımın Beşiktaş olduğunu açıkladı...
Beşiktaş ve Trabzonspor, Sivasspor’un milli futbolcusu Mehmet Yıldız’ı transfer edebilmek yarışa başladı. Siyah-Beyazlı ekip, forvet hattında görev yapan genç futbolcu için Sivasspor’a 900 bin euro teklif etti.
Mehmet Yıldız, kendisine yapılan transfer teklifi gelmediğini belirterek, “Sözleşmem devam ettiği için öneriler kulübüme yapılıyor. Ben kimseyle görüşmedim. Eğer benim fikrimi sorarlarsa Beşiktaş’a gitmek istediğimi söyleyeceğim. Milli takıma seçilmek gibi bir hedefim var. Bunu da en iyi Beşiktaş’a gerçekleştirebileceğimi düşünüyorum” dedi.
Nobre ve Bobo gibi iki yıldızla forma mücadelesi vermekten çekinmediğini belirten Mehmet Yıldız şöyle konuştu:
“Ben kendime güveniyorum. Çok çalışarak formayı kapacağıma inanıyorum.”.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleciddi misin zaten bütün oyuncularını satıyorlar bence katılmasınlar :PTRABZONSPOR 1967
Yorum
Yorum