Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selimag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kendi kendime evde geziniyorum,

Vallahi rezalet, Billahi Rezalet,
    Nerede kaldi o eski asalet...
    ....
    arkasindan da siddetli bir tempo ile basliyorum

yonetim istifa !!!!, yonetim istifa !!!!
    istifa ulan istifaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Yorum

• Kulübü de en sonunda kendilerine benzettiler yuh olsun
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• abi hale bakın ya Prica yı aldık, alacağız, verdik, vurduk, sattık, yaptık, diye sevinen tiplere döndük. prica kimdir veya nedir????????? ersenden daha mı iyi bilmem belki, ergin keleşden bilmem belki, BENDEN bilmem belki.
        acayip üzülüyorum bu duruma. lanet olsun.
        -EN BÜYÜK TRABZONSPOR, GERİSİ BOŞ - TRABZONUR-

Yorum

• Su an Nurinin yanimda olmasini cok isterdim....
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• rezalettttttttttttttttttttt

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Su an Nurinin yanimda olmasini cok isterdim....
              Allah yarattı demeyecen böylelerine...

Yorum

• " Trabzonsporun Muhterem Taraftarlari.
                Talip oldugumuz o kadar futbolcu vardi ki hangisini alacagimiza karar veremeden transfer sezonu kapandi.Ama emin olun Aralik`taki kongrede tekrar aday olacagim ve yarim kalan islerimizi tamamlayacagim.Ocak`ta ara transfer döneminde eksik kalan bölgelerimize gerekli transferler yapilip yolumuza devam edecegiz.Bize güvenmeye devam edin.Beni tekrar baskan sececeginize olan inancim sonsuzdur." Nuri Albayrak

Yorum

• Yahu kimse sizden transferin son gününde adam almanızı zaten beklemiyodu, be utanmazlar bari verdik dediğiniz adamı geri çağırmayın onuda bizide günaha sokmayın milletin diline düşürmeyin stadınızıda alın gidin devlet bize mecbur stad yapıcak sizede ihtiyacımız yok tez zamanda kurtar bizi yarab bu iş bilmezlerden.
                  DOZER CEMİL

Yorum

• 5 paralık ettiler bizi,bide kalkıp şampiyon olcaz falan diyolar ya hepten deli ediyolar adamı...

Yorum

• Bunlar Türkiyenin en iyi Dansözleri!

Kivira kivira basimizi döndürdüler.

Bunlari Bursaspora göndermek lazim.
                      Alayi T.. bunlarin!
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• barı gökdenız yattara ceyhunu satmadılar. bunada sukur!yanlız bu odamlar busene bıda secılırse ocakta gökdenız yattarada satılır
                        bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

• tam olarak neye kiziyorsunuz? adamlar verdikleri sözü tutmamislar ya da parayi mi ödememisler bizimkiler de vermemis? sorun ne? gercekten anlamadim.

Yorum

• Ya siz ne yapmaya çalışıyorsunuz tatmadığımız rezillikleri tattırdınız bu klübe ne biçim adammışsınız ya adamı gönderirken geri çağırdınız bu adamı nasıl motive edeceksiniz bundan sonra Toms Jun, Musampa ve Jeferson gibi bu adamıda bitirdiniz zihin olarak zaten adam aldığınız yok eldekileri de yok ediyosunuz size lanetler olsun başka birşey değil.

Yorum

• Uşaklar, forum kurallarını hatırlatmama gerek yok sanırım.Küfür,hakaret,bela okuma,S... tarzı imalar dahi cezayı gerektiriyor.Yalandan yere ceza almanızı istemiyorum.Tamam çok kötü bir transfer politikası ile karşı karşıyayız ama sizlerde çok temiz kalplisiniz canııımm...Tam tersi olacağını nasıl düşünebilirsiniz ki?Transferler yapılacağına nasılda kandınız öyle...
                              TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Ankaraspor durumu cok kötü oldugu icin gitti 3 adam aldi.

Ya biz?

Babayi aldik....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X