Benim ümidim kalmadı olursa sürpriz olur ,onca eksik olmasına rağmen yazıkki kapanıyor transfer dönemi alınsa bile belki bir kişi alınacak şu anki psikolojimiz ona bile razı ama bu takımın çok aşikar eksikleri var ama gözardı edildi çok yazık ya
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ÖzGüReisEsenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleegerki mehmet yildizi alirlarsa bence gercekten cok iyi bir transfer yapmis olurlar. Ama ona o formayi giydirmeden once resmi sitede bir ozur mesaji yayinlatmalari gerekir.
Ayrica biz mehmeti alirsak tekrarlanicak Trabzon - sivas maci nasi olucak ayni kadrolar falan
Herhalde o macda kadroda olmaz?
Acaba 1 macligina Erseni getirme hakki dogarmi
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
bu takıma hızlı ve uyanık bir forvet lazımdı hızlı shevchenko giibi şota gibi orta saha ile forvet arası mekik dokuyacak fatih tekke onu yapıyordu en uygun ülkede ukrayna rusya gürcistan ingiliz belki pahalı olmayan ama genç umut veren bir oyuncu olabilirdi....................
Yorum
-
Etmem cünki o benim takimima hizmet veriyor, o yaptigi yorumun birde baska acidan bak belki ozaman ne demek istedigini anlarsin.İlk olarak A.Alper Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZiya Hoca'ya da küfret o zaman çünkü şu sözler ona ait :
"Büyük takımlarda görev almamı istemeyenler önümü kesmeye çalışıyorlar."Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
Bu sözleri hep çarpıttınız. Şu anda başında olduğu takımın büyük takım olduğunu ve bunu istemeyenlerin olduğunu söylemek istiyordu bana kalırsaİlk olarak A.Alper Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZiya Hoca'ya da küfret o zaman çünkü şu sözler ona ait :
"Büyük takımlarda görev almamı istemeyenler önümü kesmeye çalışıyorlar."
Yorum
-
Bizim sistem?? benim aklımda kalan sistem şu.... kaleci tolga defansın kendisine verdiği pası "oyun kurucu"olarak şişirir.... gücü yetmediği için yeterince şişiremez ama çalışır en azından ...haa unutmadan hakkını yemeyelim taç atışlarını bir penaltı edasıyla seramoniye çevirten yeryüzünde başka bir takım yoktur...taç olsada gol atsak sistemii....İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOff abi o adami alabilirsek yasadik tam bizim systeme uygun bir oyuncu, cok harika bir oyuncu tam ingiliz futbolu oynuyor adam, bu transfer olursa havalara ucarim valla.Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
hadi biz mehmeti oynatmayizda sivasda 10 kisimi cikicakİlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerhalde o macda kadroda olmaz?
neyse gelsinde yasayip gorelim
Yorum
-
Bizim baskan ne diyor bu konuda merak ediyorum ?İlk olarak yattara1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenecatıye uzulmedımde..su Trabzonsporlu özerın seneye gsde oynayacak olmasına cok uzuldum.."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
aa kadrolar değişmiycek ama lutfen federasyon açıkladı, bi maçlıgına sivas da oynar nolcakİlk olarak ÖzGüReisEsenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleegerki mehmet yildizi alirlarsa bence gercekten cok iyi bir transfer yapmis olurlar. Ama ona o formayi giydirmeden once resmi sitede bir ozur mesaji yayinlatmalari gerekir.
Ayrica biz mehmeti alirsak tekrarlanicak Trabzon - sivas maci nasi olucak ayni kadrolar falan
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
bunu zaten 1 cümle önce söylemişti..İlk olarak python tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sözleri hep çarpıttınız. Şu anda başında olduğu takımın büyük takım olduğunu ve bunu istemeyenlerin olduğunu söylemek istiyordu bana kalırsa
sözü aynen şudur..:
"trabzonsporda başarılı olmamamı isteyenler var.. bu kişiler aynı zamanda benim büyük takımlarda çalışmamı da istemiyorlar."...
ziya doğan gözünden trabzonspor...
stop...
Yorum
-
Macin tarihi nezaman?İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerhalde o macda kadroda olmaz?
Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum