ne oldu şimdi junla anlaştıkmı ..:?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Tokadı yiyen Mehmet Yıldız mıydıİlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesivas verir neden vermesin.dün gece ben mehmet yildizi alacagimizi söyledim.belki olurya birde prica yi yada süpriz bi kaleci transferide bekliyordum.simdi mehmet yildizi alsinlar bari hic almamalarindan iyidir diyorum.mehmet yildiz iyi bir transfer.o olaylarda sivas futbolcularina söveceginize son saniyede sahaya atlayan geri zekaliya sövün
''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
-
bir de ömer rıza tam kabus.İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesanırım 3-4 saat kaldı ve ufukta bi ışık göremiyorum artık umut , ergin , junla yola devam ...Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
patladı patladı jun son transferımızİlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyarım saattir siteye giremiyorum dedim kesin bomba patlamıştır forum şenliğe dönüşmüştür..patladımı...........bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim
Yorum
-
İlk olarak aka5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepatladı patladı jun son transferımız
o bomba zaten patlamıştı...rade prica hayali bitti adamlar satmıyorlarmış...poetricus
Yorum
-
atay aktuğ'a selam olsun son gün kazığıydı bu jun.aynı sahne bugün de gözler önünde.İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yılın oyuncusu Jun kadroda iste idmandan ilk görüntüler Albayrak onun icin deliriyordu ve sonunda onu tekrar takıma kazandırdı iyiki varsın Albayrak sende olmasan ne yapacaktık..........Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
Bari şimdi çıkıp kendilerine bundan dapaye çıkarmasalar:
- Populist politika yapmayıp kulüp menfaatlerini düşündük. Başka yönetim olsa kulübü borca sokardı, biz seçim politikası yapmıyoruz falan filan
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
olaylarda sahaya inen ahmak mehmet yildiza tokat atiyor.kendini savunmasi normaldi.iyi bicaklasaydi onu bari ''taraftar''..karsilik verdigi icinde kirmizi kart görmeliydi.adama tokat atiliyor.neden giydirmeyim mehmet yildiza formayi.oraya inen salaga iyi bir ceza verilmesi gerekiyordu ki ben onu taraftarlarimizdan saymam zaten.sayarsam tüm trabzonsporlulara haksizlik yapmis olurum.olay cikaran sahaya girenlere en az 10 sene stada yaklasma cezasi verilmeli..İlk olarak A.Alper Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSövmeyi sevmem sövecek olsam da atlattırana söverim.Ayrıca Mehmet Yıldız'a kadar adam mı kalmadı?Ne kadar yanlış yaparsa yapsın taraftarımı tokatlayan futbolcuya formamı giydirmem arkadaş.En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 03.09.2007, 14:21.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum