Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    dalgamı geçiyorsun ?

ezikbahçelimisin sen öyle bir izlenim yarattı bu mesajın bende
    yok allaha şükür öyle bir ölümcül hastalıgım yok sadece lehçemi klavyeye döküyorum bir de yönetimin kendimce eleştiriyorum yoksa türkçem güzeldir

Yorum

• Transfer sadece almak değildir ..satmak da var ...üç transfer dediler birini gerçekleştirdiler ..kaldı iki ..ziya HOCANIN zulmünden kurtulacak şanslı ikiliyi arıyoruz .....
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak OsmanCan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yok allaha şükür öyle bir ölümcül hastalıgım yok sadece lehçemi klavyeye döküyorum bir de yönetimin kendimce eleştiriyorum yoksa türkçem güzeldir
        tamamdır ahahauau

Allah kimseyi ezikbahçeli yapmasın

Yorum

• ayağında top tutan forvet istiyolarsa demek ki 4-4-2 ye döneceğiz durum onu gösteriyo ama bizim ne oyun kurucumuz var ne sol bekimiz neye dönersen dön değişin bişey olmaz

U.D.D (Uyuşturucuya Dur Diyenler)

Yorum

la kimü alduk bi deyin daaaa
            Bir şey derdim ama,ilk cezamı almayım Bmn den
            "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir şey derdim ama,ilk cezamı almayım Bmn den
              ooo niye kızaysın şimdi önüne gelen bana kızay küstüm oynamayrum

Yorum

• dediğini sonuna kadar katılıyorum..
                ama bir noktaya da dikkat çekmek istiyorum.
                Bu başlığın en başından bugüne kadar gelinen durumuna göre. sanki biri yada birileri bizimle o dediğin fiili yaparak dalga geçiyorlar..
                Alaya Hayır..
                Ciddiyete devam.. Yönetimimizden böle gördük olmasın yani...

Ne dedim ben ya...

Yorum

• birşey söyliyim mi inan şu anda gülmekden başka bir çaremiz yok bu yönetime karşı taraftar olarak biz herşeyi yaptık istifa etsinler diye ama olmadı bütün degerlerimizi ayaklar altına aldılar bizi 3-5 agzı açlıkdan kokan insanların sofrasına meze yaptılar bizi koyun sandılar ve kurtların önüne attılar dahası önce bizim postumuzdan yararlandılar ve hala diyorsun ki ciddi ol bu şartlarda sana soruyorum ciddi olmak ne kadar işe yarar

Yorum

• bi ara gündemimizde olan Lavezzi napolinin unideseyi5-0 yendiği maçta gol attı..
                    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

la kimü alduk bi deyin daaaa
                      hani bir laf vardır derler ya...

"muhterem pederi* aldık" diye

ahanda ondan

* muhterem peder: anlatımı güçlendirmek için baba yerine de kullanılan bir sıfat tamlaması

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bi ara gündemimizde olan Lavezzi napolinin unideseyi5-0 yendiği maçta gol attı..

basının uydurmasıydı yav o.. adam arjantin milli takımnın yeni yıldızlarından bize gelirmiydi hiç.

Yorum

• şuan kulüp arayan isimler emre aşık,faruk bayer,necati,orhan ak,tolga doğantez

U.D.D (Uyuşturucuya Dur Diyenler)

Yorum

• necati, lutfen necati....

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bi ara gündemimizde olan Lavezzi napolinin unideseyi5-0 yendiği maçta gol attı..
                              o da bir şey mi yahu..

Mustafa Keçeli iki haftadır kaleye şut çekiyor. Uğraştığın şeye bak...

Yorum

• sımdı yok mu bır transfer haberı ... bır hısımla foruma daldım belkı bır haber vardır dıyeee .. allah kahretsın ya ne olcak bu takımın halıı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X