Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nixar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    -----------tolga---------
    jabi----tolga---erdinç---orhan ak
    -------serkan---hüseyin-------
    -----gökdeniz-----ceyhun-----
    -------------m.çakır----------
    -------------prica-----------
    kadro bu olacak

Ben 1 oyuncu transfer edebilseler keske diye dua ederken bazilarimiz 3 oyuncu bekler olmus.

Eger 1'den fazla oyuncu alsinlar sokaga cikip esek gibi.....
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• oktay'ın birinci gidişi hakkında çok ilginç yorumlar var hiç girmesek daha iyi...ama şu andaki görüntümüz ligde 4. lüğe bile başarı sayacak nitelikte..Zaten albayrak 4.lüğü başarı olarak kabül ediyor ve traftarında bunu böyle kabül etmesini istiyor bilmiyorum yada bekliyor..Herkesin ortak bir noktası var o da Trabzonspor ama birşeyler eksik oda takımı yöneten kişinin gerçekten Trabzonspor taraftarı olup olmaması benim bundan şüphem var Bilmiyorum ne kadar doğru tanıyanlar başkanın Fenerbahçe taraftarı olduğunu söylüyor...
      poetricus

Yorum

• Necati Ankaraya imzayi atmadan alalim. Üstünede Mehmet yildizi alalim.
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• o kadroyla anadolu kulüplerini ne yaparız bilmem ama derbiler de yenilmeyiz

U.D.D (Uyuşturucuya Dur Diyenler)

Yorum

• 24 Saat 30 Dakika.

Bekliyoruz..........

Yorum

• Ayıp be... Küçük Emrah gibi mimik yapmış, son günde transfer olacak diye bekliyoruz
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ayıp be... Küçük Emrah gibi mimik yapmış, son günde transfer olacak diye bekliyoruz

Bunlar bizim ruh halimizi hicmi düsünmezler be kardes?

Yaziklar olsun...

Yorum

• Bu gece cok zor gececek...

Yorum

• necati ankara ile anlaşmış diyolar ankaraya gideceğine bize gelse iyi bi alternatif olurdu.

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      necati ankara ile anlaşmış diyolar ankaraya gideceğine bize gelse iyi bi alternatif olurdu.

Biz alternatif Futbolcu istemiyoruz.

Bize bizi güclendirecek Adam lazim.

Necati gücümüze güc katardi cünkü hem orta saha, hem Forvet arkasi ve hemde Forvet oynayabilen nadir Türk Futbolcularindan bir tanesi...

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        necati ankara ile anlaşmış diyolar ankaraya gideceğine bize gelse iyi bi alternatif olurdu.
                        "tercih edilen" ,"marka" kulüp dediği bu olsa gerek sayın başkan ın ..ha birde ne demişti sayın başkan " ferhatın futbolundaki olağanüstü gelişme hoca-futbolcu diyaloğunun meyvesi".... başkanın beyanatlarını derleyip ne dediler ne demeliler başlığında değerlendirmek lazım ...hemde tek bir değişikliğe luzum olmadan...ağlatır vallahi güldürürken.......
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ayıp be... Küçük Emrah gibi mimik yapmış, son günde transfer olacak diye bekliyoruz

büyük ihtimalle aralik ayinda tekrar secilecekler.oda stad isi sayesinde olacaktir.kiyi kanunuda cikacaktir.hicbirsey yapmasinlar.herseye raziyim yeterki su stad ve tesisleri söz verdikleri gibi yapsinlar.alt yapimiz güclensin tabiki özkan hoca önderliginde..bu adamlara 3 sene 3 ay daha katlanmaya raziyim.stad projesini basarabilirse baskan uzun yillar kalabilir klübün basinda ama futbolu profesyonellere birakip bi kenara cekilmeli.avrupa takimlarinin kacinin baskaninin ismini biliyoruzki.
                          neyse ben 2 transfer bekliyorum ama bi taneye de raziyim
                          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Biz alternatif Futbolcu istemiyoruz.

Bize bizi güclendirecek Adam lazim.

Necati gücümüze güc katardi cünkü hem orta saha, hem Forvet arkasi ve hemde Forvet oynayabilen nadir Türk Futbolcularindan bir tanesi...
                            neco gelse bile ziya tek forvet oynadığı müddetçe yedekde oturabilirdi umutun alternatifi olarak.senin dediğin de doğru çok yönlü bir oyuncu.

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              büyük ihtimalle aralik ayinda tekrar secilecekler.oda stad isi sayesinde olacaktir.kiyi kanunuda cikacaktir.hicbirsey yapmasinlar.herseye raziyim yeterki su stad ve tesisleri söz verdikleri gibi yapsinlar.alt yapimiz güclensin tabiki özkan hoca önderliginde..bu adamlara 3 sene 3 ay daha katlanmaya raziyim.stad projesini basarabilirse baskan uzun yillar kalabilir klübün basinda ama futbolu profesyonellere birakip bi kenara cekilmeli.avrupa takimlarinin kacinin baskaninin ismini biliyoruzki.
                              neyse ben 2 transfer bekliyorum ama bi taneye de raziyim

Mönchengladbachda süper bir Stat yapdi ama ikinci Ligde oynuyor.

Allah sonumuzu benzetmesin Insaallah.

Yorum

• necati de ne yaptığını bilmiyor
                                ilk önce avrupa diyordu baktı ki onu avrupadan isteyen yok ayağa düştü
                                bu durumda bize de gelmesin arkadaş
                                bu ne ya resmen eskiciye döndük
                                eskiyen paslanan adamların umut takımı olduk
                                Fanki tonki zonki...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X