Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ya benim açtığım başlığı niye kapattınız?

biz transfer yapmadıkki en yiy futbolcularımızı sattık!!!

bnce bunu tartışmamız lazım burda neyi tartışıyoruzki nasıl olsa transfer yapmayacaklar...
    Arkadaşım adı üstünde "Transfer Dosyası".Gelenlerde tartışılıyor, gidenlerde.He gelen kayda değer pek kimse yok katılıyorum ama bu başlıkta devam edelim lütfen.

Bu başlığında ömrü kısaldı zaten merak etmeyin

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi
      ben burda bir görüs bildiriyorum ve sanirim birtek ben degilim nobreyi isteyen...bunun icin sana hesap mi verecegim?
      arkadaşlar ortada fol yok yumurta yok neyin tartışmasıdır ki bu.
      bizim yönetim hazır nobre kadro dışı kalmışken kelepire getirirmiyiz diye kurnazlık yapmışlar.
      Bizimkilerin ancak aklı buna çalışıyor.
      Geçen senenin ortasında sonra komite kurup futbolcu izlemek yok ancak başkalarının problemli oyuncularını şansla almak üzerine kurmuşlar.
      Bence gerek bile yok tartışmaya çünkü elde hiçbir şey yok
      Elveda Trabzon Merhaba Ankara

Yorum

• Nobre için bile kavga çıkıyorsa burada vay halimize !

Yorum

• ne nobresi nobre kaç gol atmış geçen sene,prica'yı nerden bulmuşlarsa artık şimdiden geçmiş olsun hepimize ersen ikisinden de 2 kat iyi topçu elde umut kaldı artık onuda göndermezler inşallah

Yorum

• Bırakın favoriyi plaseyi, sürpriz bile beklemiyorum artık bunlardan... Sürprüz olabilir...
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Düşünsene bütün başkanlar toplanmış. Nuri tutmuş bizim topçuları tablo gibi:"Yok mu arttıran!"
              Ya da boşver ya,düşünme!
              Stefanov'un bir yıl önce 5 milyon Avro'ya Chelsa'ya satılmayıp bu sene 3.5 milyon Avro'ya Porto'ya satıldığını gördükten sonra ben başkanın öyle dediğini de sanmıyorum:

"Yok mu azaltan?"

Yorum

• arkadaslar trabzona en fazla turist olarak gelecek bi nobre icin tartısmaya ne gerek var su zor günlerde birbirimize destek cıkmamız lazımken birbirimizi kırıyoruz...aralıga kadar sabredin...

Yorum

• tomas jun'a kulüp bulunmadığı takdirde 4 eylülde takımla beraber antrenmalara çıkacak
                  kaynak:trt
                  Trabzon SK 1967
                  #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    tomas jun'a kulüp bulunmadığı takdirde 4 eylülde takımla beraber antrenmalara çıkacak
                    kaynak:trt
                    Bence o haberi şöyle çevirmek lazım
                    3 eylüle kadar forvet oyuncusu bulamadığımız takdirde Tomas Jun 4 Eylülde takımla birlikte çalışmalara başlayacak!

Yorum

• İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bence o haberi şöyle çevirmek lazım
                      3 eylüle kadar forvet oyuncusu bulamadığımız takdirde Tomas Jun 4 Eylülde takımla birlikte çalışmalara başlayacak!
                      5 Eylül`de Ziya Dogan tarafindan tekrar kadro disi birakilacak

Yorum

• İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        3 Eylül'e kadar forvet oyuncusu bulamadığımız takdirde Tomas Jun 4 Eylülde takımla birlikte çalışmalara başlayacak!
                        İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        5 Eylül`de Ziya Doğan tarafindan tekrar kadro dışı bırakılacak.
                        Harikasınız çocuklar!
                        En son poetricus tarafından düzenlendi; 01.09.2007, 16:55.

Yorum

• Sergen ve Tanju hatda Denizlili Bahtiyar kötü topçularmıydı?Finallerine bakın ama,ne acı değilmi?[/QUOTE]

Hepsi de psikolojik sorunlari olan futbolculardi.

Biz bir Yattara ile bas edemiyoruz...

Zido dumeni Ceyhun'a kaptiracak kadar kendine guveni olmayan biri.
                          61@washington.dc.us

Yorum

• İlk olarak ts@dc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sergen ve Tanju hatda Denizlili Bahtiyar kötü topçularmıydı?Finallerine bakın ama,ne acı değilmi?
                            Hepsi de psikolojik sorunlari olan futbolculardi.

Biz bir Yattara ile bas edemiyoruz...

Zido dumeni Ceyhun'a kaptiracak kadar kendine guveni olmayan biri.[/quote]

İşte bunu söylemek istiyordum.
                            Artık,Trabzonsporun macera yaşamaya tahammülü yok!Orta halli bir oyuncu bile alsan,hiç değilse takıma ağabeylik yapar,gruplaşmayı engeller,kardeşlik bağlarını geliştirir.

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ya benim açtığım başlığı niye kapattınız?

biz transfer yapmadıkki en yiy futbolcularımızı sattık!!!

bnce bunu tartışmamız lazım burda neyi tartışıyoruzki nasıl olsa transfer yapmayacaklar...
                              Bencede kapatilmamali idi
                              13 Vitor Hugo

Yorum

• Prica veya Nobre gelse dahi, Umut ile birlikde takimin iki Forveti olacak cünkü Ömer Riza Forvet degil ve Ergin henüz büyük Takim oyuncusu degil (bana göre tabi).
                                Jun affedilsin ve tekrar sans verilsin. Belki Keceli gibi ikinci senesinde daha iyi olur :-)
                                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X