Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• niye sattilar cok basit simdi biz 5 mac ceza aldik taraftardan gelen paralari alamiyacagiz ve bir miktar para cezasi yedik bunlari kapatmak icin sattilar yüzde yüz
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Fotomactan alinti;

Yeni golcü Rade Prica
      Almanya'da tedavi gören Ersen, Huelva ile anlaştı. Trabzon, Aalborg'lu Prica'yı bitirdi.

Trabzonspor'da dün ilginç gelişmeler yaşandı. Ersen Martin'i isteyen Recreativo De Huelva kulübü ile her konuda anlaşmaya varan bordo-mavililer, golcülerini İspanyol ekibine vermeyi kabul etti. Ersen'in Huelva ile anlaşmasının ardından Trabzon yönetimi, bir süredir yakından takip ettiği İsveçli oyuncu Rade Prica için Danimarka'nın Aalborg takımıyla hemen temasa geçti.

2 YILLIK 1.6 MİLYON EURO
      İspanyol kulübü Recreativo De Huelva, Ersen Martin'e yıllık 800 bin euro karşılığında iki senelik teklifte bulundu. Trabzonsporlu yıldızın bu öneriyi kabul etmesi üzerine menajer Tamer Özçam, bordo-mavili yönetimle temasa geçti. Özçam, uzun görüşmelerin ardından başkan Albayrak'tan Ersen'in transferi için onayı aldı.

TEKKE'NİN YERİNE PRİCA
      Bursa maçından hemen önce konuşan asbaşkan Haşim Sayitoğlu, Ersen'in yerine Fatih Tekke'yi düşündüklerini; ancak golcü yıldızın yüksek bonservis bedelinin bütçelerini aştığını belirterek, "Bu nedenle rotamızı Prica'ya çevirdik. İsveçli forvet aradığımız özelliklere sahip olduğu için işini bitirdik" diye konuştu.
      There are 10 kinds of people
      Those who understand binary and
      Those who don’t

Yorum

• İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Takımdaki forvetini 8 Milyon Euroya satan bir yönetim düşünelim şimdi...
        Düşündük....
        Bu satılan forvetin yerine de 2 forvet aldığımızı varsayalım.
        Varsaydık...
        Bu forvet elemanlarından birisi 1 sene sonra 1 Milyon Euroya satılıyor...
        Oha.....
        Bunun üzerine yönetim destekçilerinden birisi de iyi satış diyor...
        Yuh ki ne yuh....
        Eee artık düşünüz siz Trabzonspor'un ne kadar küçültülmeye çalışıldığını.
        Küçülme olur mu canım? Çok ön yargılısınız. "Bu bizim marka olduğumuzu gösterir."
        Hocamızın arkasındayız!

Yorum

• İlk olarak selimag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          "Bu nedenle rotamızı Prica'ya çevirdik. İsveçli forvet aradığımız özelliklere sahip olduğu için işini bitirdik" diye konuştu.
          Şu "aradığımız özelliklere sahip" kısmı beni fena halde korkutuyor.

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            içi seni yakar dışı beni hocam
            Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak powerts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sinan bize göre bi forvet değil 2 kere beşiktaşa gitti 2 kere kovuldu ancak küçük klplerde oynayabilir.
              Sinan cok yetenekli bir futbolcu. Topu kontrol edisi, teknigi, toplan donusleri, calimlari, deparlari, sutlari, fizigi. Bence herseyinle tam bir forvet. Inanmiyorsan attigi gollere bakla. Ona bile gerek yok. Sirf gecen sezon bize attigi gole bak ne demek istedigimi anlarsin.

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                niye gidip schewtschenko yu almiyorlar anlamiyorum
                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  niye gidip schewtschenko yu almiyorlar anlamiyorum
                  bu kim??? shevchenko mu?? onu 17 yaşındayken almadık şimdi mi alacaz hıh...
                  Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu kim??? shevchenko mu?? onu 17 yaşındayken almadık şimdi mi alacaz hıh...
                    Andrij Mykolajowytsch Schewtschenko böylede gecer bir cok yerde..

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Andrij Mykolajowytsch Schewtschenko böylede gecer bir cok yerde..
                      hmm dedim ya zamanında para verip almamıştık.. ne gereği var şimdi gol mol atacak al başına belayı..
                      Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hmm dedim ya zamanında para verip almamıştık.. ne gereği var şimdi gol mol atacak al başına belayı..
                        yaslandi o zaten bize genc futbolcu lazim simdi alip ilerde 10 mislisine satabilecegimiz.bazi arkadaslar futbolcu isimleri veriyor ve sonrada bunu alalim bi kac sene sonra 10 katina satariz diye eklemeleri acayip hosuma gidiyor

Yorum

• prica resmi imzayı faks yoluyla atmış hayılı olsun camiamıza
                          Trabzon SK 1967
                          #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            prica resmi imzayı faks yoluyla atmış hayılı olsun camiamıza
                            kaynak????
                            Hadi eyvallah..

Yorum

• fanatik gazetesi
                              Trabzon SK 1967
                              #8 Adam Maher

Yorum

• ilginç durum

ilginç olan bu yönetim birini satmadan transfer yapamıyor.acaba ocakta(inşallah bu yönetim olmaz) ya da sezon sonunda da böyle mi yaparlar.neyse.prica iyi topçu da inşallah takıma uyar.hayırlısı olsun
                                Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                                my name is onur....
                                Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X