Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Prica'yı alırsak Ersen'i Almanya veya Güney Kore'ye yolcu edebiliriz bence. İyi paraya hayırlı da olur herkes için
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Prica'yı alırsak Ersen'i Almanya veya Güney Kore'ye yolcu edebiliriz bence. İyi paraya hayırlı da olur herkes için
      Dedigin dogrda icraat yapacak adam yokki

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Prica'yı alırsak Ersen'i Almanya veya Güney Kore'ye yolcu edebiliriz bence. İyi paraya hayırlı da olur herkes için
        ama ersen aslinda jimnastik maclarinda lüzüm oluyor
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• prica'nın gelmesi iyi ersen martin'in ne olacağı belirsiz adam sakat ergin keleş de iyi forvet ama Allah göstermesin umut sakatlansa kimle çıkacaz maça
          Trabzon SK 1967
          #8 Adam Maher

Yorum

• Prica gelirse Ersen MArtin'in satışı hiç de akıl karı olmaz bence. Eğer göderilecek bir isim varsa o da Ömer Rızadır. Ersen Martin rakiplerimizin korktuğu, hava topları ve fizik gücü bakımından rakibi olmayan bir futbolcumuzdur. İyi takımlara da bakınca kadrolarında 3 iyi santraforla yola koyulurlar. Umut-Prica-Ersen üçlüsü sezon boyunca gol yollarında bizlere sıkıntı yaşatmazlar.
            Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• Imza atilmadan birseye inanmiyorum artik.....
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• umut-ersen-prica valla ziyanın işi zor kimi oynatsa eleştirceğiz adamı
                Trabzon SK 1967
                #8 Adam Maher

Yorum

• bu arada isveçli futbolseverler trabzonspor için sayfa açmışlar sayfada bir üye bmn'nin reklamını yapmış
                  Trabzon SK 1967
                  #8 Adam Maher

Yorum

• prica gelirse forvetlere bakın : ömer rıza,umut , ersen ,ergin , prica ömer rıza gönderilsin biz alısmıs değiliz böyle bol kadroya
                    Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• ben transfer anlamam ..tek bildigim olay resmen rezil olduk...Trabzon git gide kücülüyor eger 2.Lig takimi israil liginin 1. olmus takimini yenip egliyorsa uefa 1.Turuna katiliyorsa napcaz daha oyuncuyu resmen rezil olduk....

Yorum

• Ne zaman ilk 11'de oynayabilecek 3 tane forvetimiz olacak merak ediyorum
                        Tam birini alıcaz hoop diğeri gidiyor Öbürünü alıyoruz bu kez bi başkası gidiyor
                        Sayısal anlamda sıkıntı yaşamamalıyız Ömer varken neden Ersen gitsin önce işe yaramazları gönder sonra gönderilmesi daha hayırlı olacakları Yerimizde saymaya devam!

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ben transfer anlamam ..tek bildigim olay resmen rezil olduk...Trabzon git gide kücülüyor eger 2.Lig takimi israil liginin 1. olmus takimini yenip egliyorsa uefa 1.Turuna katiliyorsa napcaz daha oyuncuyu resmen rezil olduk....
                          Biz bu macdan sebep neden rezil olalim?

Israil Takimi elendigi icin rezil oldu!

Erciyes bu Takimi eledi diye bizden üstün Takimmi oldu sanki?
                          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• ne demek neden rezil olalim sen kendini 4.büyüklerin arasina koyuyorsun ama romanya liginde ne oldugu belirsiz bir takimi egliyemiyorsun...2.lig takimi israil ligi liderini egliyor sonra neden rezil olalim..birak Allah askina ya...

Yorum

• inşallah prica bizim ihtiyacımız olan
                              sırtı kaleye dönükken ayağında top saklayıp orta sahayı hucüma taşıyan, birebirde etkili,hava hakimiyeti iyi olan bir oyuncudur.

Yorum

• İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                inşallah prica bizim ihtiyacımız olan
                                sırtı kaleye dönükken ayağında top saklayıp orta sahayı hucüma taşıyan, birebirde etkili,hava hakimiyeti iyi olan bir oyuncudur.
                                sen naptın ya oda insan uzaydan gelmice o kadar yapamaz gibime gelio

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X