Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evet genç(86 doğumlu) Arjantinli Biglia Anderlecht'in en iyi oyuncusuydu Adamlar Arjantinden bulup getirmişler 3 milyon euro vermişler En az 2 katına da satarlar muhtemelen Çok mu zor bu?Hayır Sadece araştırma istiyor Tamda bizimihtiyacımız olan oyuncu tipi, gerçi bizde bu şekilde Yusuf var ama oynayamıyorBu arada Belçika ligi TSL'nin çok altındaymış Bu Anderlecht ilk 3'e giremez bizim ligde

Yorum

• bence bizimkiler nobreyi alır hazır kadro dışı tam da ziyana göre(eski istanbullu)

Yorum

• Biglia en ümit vaat eden oyuncularından Arjantin'in. Top hakimiyetini biraz geliştirir, biraz da heyecanını yenerse dünya klasında olur
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Burası Trabzonsporun transfer dosyasından ziyade bordomavi.netin transfer dosyası oldu
          kendimiz yazıp kendimiz okuyoruz
          yönetimin kaliteli futbolcu transfer edeceğine hiç inanmadım arada kötü sonuç alındığında gündem değiştirmek için ya stad projesini ya da transfer yapacaklarını söylüyorlar
          aradan zaman geçince de karşılarında aptal varmış gibi takımımıza güveniyoruz gibi abuk sabuk laflarla çıkıyor karşımıza kaffas efendi
          Elveda Trabzon Merhaba Ankara

Yorum

• acaba kafkas bey bir daha çıkıp transferi kapattık der mi?

Yorum

• Şahsen nobre yi isterim takımda o tipte bi oyuncumuz yok.Şimdi ersen var felan denirse çok gülerim.Adamın her ikili mücadelesi ya rakip takım lehine sonuçlanıyor ya da faul yapıyor.Vücüdünu kullanmasını bilmiyor kısacası.Ama nobre sırtı dönük çok ii oynuyor,üstelik kafa toplarında kısa boyuna rağmen oldukça başarılı bence türkiyede fatihten sonra en klas kafa gollerini o atıyor.Alırsak çok fayda getirir....
              "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Yönetimin bir şey yapacağı yok, millet bu başlıkta zaman geçiriyor işte Çıkar bugün 1 transfer yapacağız derler, yarın çıkar vazgeçtik derler.. Bundan sonra yolumuza bakmak en mantıklısı..
                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• zagreb de Balaban la 10 ralari var benim hosuma giden ama bize gelmeleri zaten hayal
                  Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• bence forvete ankaragücünden bebbe düsünülebilir...bir kac mactir izliyorum kendisini fena oynamiyor...kamerun milli takimindada oynamis..
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak gurkankyildiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bence bizimkiler nobreyi alır hazır kadro dışı tam da ziyana göre(eski istanbullu)
                      sanmıyorum onu adamdan sayıpda almazlar o kadarda dusurmezler bu takımı
                      Bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirat edemez. keyfe keder alayına gider TS'li gencler.........

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bence forvete ankaragücünden bebbe düsünülebilir...bir kac mactir izliyorum kendisini fena oynamiyor...kamerun milli takimindada oynamis..
                        İlginç tespit. Kendisini geçen sene galiba çok kısa bir süre seyrettim ama bana da çok değişik bir oyuncu gibi geldi. Ama Kamerun Milli olduğundan emin değilim. Çünkü bildiğim kadarıyla Fatih Terim'in onayıyla "Milli takıma seçilebilir seviyede" Türk pasaportu aldı. Sadece 2 sezondur burda. Kanat oynuyormuş, bir de forvet ama sanırım bu kanat sol değil?
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ispanyol gazetlerinin iddiası sadece bu kesinleşmiş değil
                          desene bir ihtimal alabiliriz )

Yorum

• agustine nerde işimizi görür
                            Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              agustine nerde işimizi görür

valla eski yabancılarımızı mumla arıyoz
                              AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• bize defansif özelligi bulunan forvet lazım...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X