Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Transfer yapılmayacak

Trabzon Yönetimi kadroya takviye yapılmaması konusunda ortak karara vardı.
    24.08.2007

Taraftar tepkili
    Sivas maçının gerginliğini bir türlü üstünden atamayan Trabzonspor yönetimi transfer konusunda da henüz somut bir adım atamadı. Transfer sezonunun bitimine sayılı günler kala henüz somut bir karara varamayan Bordo-Mavili idarecilerin bu tutumu da camia içinde tepkiyle karşılandı. Özellikle Galati maçından sonra ortaya atılan, "Takviye yapacağız" açıklamalarının daha başlamadan biten Avrupa macerasının yarattığı hayal kırıklığını bitirmek için yapıldığı iddia edildi.

‘Verim alamayız’
    Bordo-Mavili takımda yönetim ve Ziya Doğan'ın yapılacak olan transferin sezon başladıktan sonra verimli olamayacağı konusunda fikir birliğine vardıkları kaydedildi. Daha önce Uruguaylı Silva, İsveçli Prica ile görüşen ve olumlu yanıt alan Nuri Albayrak ve kurmaylarının takıma takviye yapmamayı büyük ölçüde kararlaştırdığı bildirildi. Bilindiği gibi Trabzonspor son olarak Gençlerbirliği'nden Mehmet Çakır'a talip olmuş, ama bu

Vaybe demekki Galatiye elendikten sonra sadece gundem degistirme amaciyla cikip transfer yapacagiz dediniz yaziklar olsun Trabzonsporu batiran yonetimsiniz.Taraftari kandirdigini zannedenler Aralikta yolcular

Yorum

• zaten inanmamıştım söylediklerine. transfer yapmak bunların harcı değil. ne derlerse tersini yapıyorlar.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• transferde netlik kazandığına göre konu kapatılmalı bence anlamı yok durmasının
        7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• Rodriguez iyi oyuncu ama ne talihsizlik ki defans değil. Defans olsa hemen alırdık. Defans transferi yapılıyor ofans transferi yapılmıyor. Binbir türlü bahane. Ergin sakatlanırsa herhalde "En büyük güvencemiz" paf golcüsü olacak öyle ya
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Rodriguez iyi oyuncu ama ne talihsizlik ki defans değil. Defans olsa hemen alırdık. Defans transferi yapılıyor ofans transferi yapılmıyor. Binbir türlü bahane. Ergin sakatlanırsa herhalde "En büyük güvencemiz" paf golcüsü olacak öyle ya
            ve şampiyon olacağız

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• takıma en az 4-5 transfer lazım....

tabi en büyük başarı olarak 4. lüğü görmek istemiyorsak.....

siz murat 124 ile ferrariyi yarıştıramazsınız....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bu 4-5 transfer yeni yönetimle ancak 2008-2009 sezonu için olabilir. Murat 124 benzetmeside takımdan çok transfer yok diyen yönetime daha çok uyar gibi
                En son Kamil Çakmak tarafından düzenlendi; 24.08.2007, 11:44. Sebep: ekleme

Yorum

• İlk olarak kamil_cakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu 4-5 transfer yeni yönetimle ancak 2008-2009 sezonu için olabilir. Murat 124 benzetmeside takımdan çok transfer yok diyen yönetime daha çok uyar gibi
                  ne muratı ya fiat bis bunlar hatta kağnı arabasının önde giden 4 ayaklıları

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Terbiyesiz insanlar !!!!

Galati macindan 1 gün sonra, 3 oyunca alacagiz diye demec ver sonra vazgectik transferden...

Nuri Bey, Yalan söylemek Kul hakkina girer, Büyük Günah'tir...Haram'dir !!!! birkac gün kaldi ya sözünü tut yada....!!!

.
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• şu başlığa neredeyse 24000 MESAJ atılmış ama topu topu 3 transfer yaptık biri 2.lig den vasat bi topçu adnan.ötekiler serkan balce beleşe,jabi nasıl aldık bende bilmiyorum.ha 2 tanede almancı getirdik.

24000 mesaj 5 transfer..

aralık gelsede inş kurtulsak şu adamlardan..

Yorum

• İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Terbiyesiz insanlar !!!!

Galati macindan 1 gün sonra, 3 oyunca alacagiz diye demec ver sonra vazgectik transferden...

Nuri Bey, Yalan söylemek Kul hakkina girer, Büyük Günah'tir...Haram'dir !!!! birkac gün kaldi ya sözünü tut yada....!!!

.
                        allahtan korkan herifin yapacağı işler değil bunlar

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Ve Fatih Tekke konuştu

Rusya'nın Zenit Petersburg Takımı'nda forma giyen milli futbolcu Fatih Tekke, transferinin ancak Zenit Kulübü'nün anlaşabileceği bir kulübe gerçekleşebileceğini söyledi.

Fatih Tekke, Zenit Petersburg Kulübü'nün Avrupa'nın en iyi imkanlarına sahip kulüplerinden biri olduğunu belirterek, ''Çok güzel de bir kentte yaşıyorum. Ama benim Zenit'teki problemim saha dışında değil, saha içerisinde. İstediğim futbol tarzında, yeteneklerimi göstereceğim bir takım kadrosuna sahip değil. Ben futbol oynamak istiyorum. Çünkü hedefleri olan ve milli takım forması giyen bir oyuncuyum'' dedi.

Milli takımın da önünde Avrupa ve Dünya şampiyonasının bulunduğunu ifade eden Fatih Tekke, ''Ülkeme futbol olarak en iyi hizmeti sunmak istiyorum. Bunu da iyi bir takımda, performansımı en üst düzeye çıkarabilecek bir takımda gerçekleştirebilirim. Bunun için böyle bir takımda oynamak istiyorum. Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinin benim transferimle ilgilendiğini biliyorum'' diye konuştu.

Rusya'da bulunduğu durumu daha önce Trabzonspor Kulübü'ne ilettiğini belirten Fatih Tekke, bu süreçte Trabzonspor Kulübü'nün de gerekli değerlendirmeleri yaptığını, ancak şu ana dek herhangi bir anlaşma gerçekleşmediğini belirtti.

Fatih, kendisini isteyen Fenerbahçe Kulübü'nün de Zenit Petersburg Kulübü ile görüşme halinde olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:
                          "Şu aşamada görüşmeler sürüyor. Ben profesyonel bir oyuncuyum. Transferim de Zenit Kulübü'nün anlaşacağı bir kulübe gerçekleşebilir. Benim Trabzonspor'a herhangi bir kırgınlığım yok ve olamaz da. Trabzonspor, benim futbola başladığım, uzun süre formasını giydiğim ve kaptanlığını yaptığım bir kulüp."

Transferde söz hakkının Zenit Petersburg Kulübü'nde olduğunu kaydeden Fatih Tekke, şunları söyledi:"
                          Zenit Kulübü'ndeki durumumu bütün kamuoyu biliyor. Beni isteyen kulüpler de var. Dolayısıyla Zenit Kulübü ile bonserviste anlaşan bir kulüp ile profesyonellik gereği görüşeceğim. Bazı basın organlarında ailemin ağzından çıkan haberler de gerçeği yansıtmıyor. Ailem de bugüne kadarki süreçte transferimle ilgili bana karşı söylemde bulunmamıştır. Bir açıklama da yapmamışlardır."

.
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Şimdi profesyonell bir futbolcu.Yarın bugün de fenerli bir futbolcu olur...Herkeste aslında ne kadar karaktersiz olduğunu anlar fatih efendi...
                            Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• Trabzon'da Fatih Tekke telaşı!

Fatih Tekke'nin Fenerbahçe ile sıcak temasta olması Trabzonsporlu taraftarları hareketlendirdi. Zonguldak'ta, Trabzonsporlu bir grup taraftar, Fatih Tekke'nin takımlarına transfer olmasını istediklerini belirterek, Trabzonspor yönetimini protesto etti, futbolcunun lehine slogan attı.

Fenerbahçe ve Trabzonspor'un transfer gündeminde bulunan Zenit Petersburglu Fatih Tekke'nin kendi takımlarına transfer olmasını isteyen kadın, erkek ve çocuklardan oluşan bir grup taraftar, İnağzı mahallesindeki çocuk parkında toplanarak burayı bordo mavili forma ve bayraklarla süsledi. Trabzonsporlu taraftarlar, "Mehmet Ali Yılmaz başkan, Trabzonspor şampiyon", "Fatih Tekke sen bizim her şeyimizsin", "Cimri Albayrak defol git artık. Ömrümüzü yedin yeter artık ulaa" şeklinde yazıların yer aldığı pankartlarla yönetimi protesto ettiler, alkışlı tempo tuttular.
                              Taraftarlar, Fatih Tekke'nin transferi için Trabzonspor yönetimine her zaman destek vermeye hazır olduklarını, bir bankada açılacak hesaba hiç tereddüt etmeden para yardımında bulunabileceklerini belirttiler.
                              Taraftarlardan Ertaç Öztürk, Fatih Tekke'nin ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye transfer olmasını istemediklerini belirterek, "Fatih, Trabzonspor'un çocuğudur, çünkü onu Fatih Tekke yapan Trabzonspor'dur. Telefonla kulübü aradım ve bir yöneticiye, 'Fatih Tekke'yi istiyoruz, paranız yoksa kulüp olarak bir hesap açın Fatih Tekke için istenilen parayı toplarız, toplayamazsak o zaman istediği kulübe gitsin' dedim. Nuri Albayrak, Trabzon limanından kazandığı paranın onda birini versin Fatih Tekke'yi alır" diye konuştu.
                              Engin Turhan da Fatih Tekke'nin, Trabzonspor'un dışında bir başka kulüpte oynayamayacağını savunarak, "Hele hele ezeli rakibimiz Fenerbahçe'ye hiç gidemez" dedi.
                              Koyu Trabzonspor taraftarı olduğunu belirten Zarife Yarımbaş da ailece Fatih Tekke hayranı olduklarını ve takımlarında görmek istediklerini belirterek, Fatih?in transferi ile ilgili kulübün hesap açması durumunda kolundaki bileziği satmaya hazır olduğunu kaydetti.
                              Elinde Trabzonspor bayrağı ile Fatih Tekke lehine tezahüratlarda bulunan 82 yaşındaki Emine Yarımbaş da Fatih Tekke'yi çok sevdiğini ve Fenerbahçe'ye gitmesini kesinlikle istemediğini söyledi.
                              lig.tv..

Yorum

• Fatih Tekke dünyanın en önemli futbolcularındandı.Onu kaybettiğimiz kötü oldu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X