stardan canli canli : baskan suan studyoyu terk etti en son olarakta : bi ara trabzonsporlu oyuncularima laf söylettirmem dedi sivas baskanina. sonra herkesten özürdiledi. tekke hakkinda hic birsey demedi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ben sunu gördüm Baskan gerkceten samimi gözüküyor.ama karaketer olarak adamin agirligi yok.... agir konusurdum normalde suan bu sitede oldugum icin ahlak kurallarinda konusuyorum ... Ziya sengül sen kimsin be adam Koskoca bir Baska karsi böyle baskin bir sekilde konusmaya calsiyorsun ( benim en cok bu agrima gitti programda) merak ediyorum acaba orda Mehmet Ali Yilmaz olsaydi sen Ziya sengül böyle konusabilirmiydin ??? bunlarda benim yorumlarimdi...ERKEK ADAMIN TUTTUGU TAKIM NÜFÜS CÜZDANIN DA YAZAR,BEN [TRABZON]SPORLUYUM...
Yorum
-
Az sonra roportajda izliyecegiz ama orda feneri kastediyosa zaten gitsin fenere seneyede tolga gibi bedava aliriz artik.Bize bu kadar oyunlar yapip sampiyonluklarimizi elimizden alanlara gidecekse varsin gitsinİlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületekkenin konuşmanın bir bölümünü söylediği laf benim gitme konumda en büyük şans dedi orda kestiler.yani fatih teklife göre gidebilecektir fenere de gsye de
Yorum
-
aynı fikirde değilim.Sivas başkanı en basit diksiyonu ile Nuriş i ezdiİlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok yok iyi konuştu başkan ööle silik bi imaj sergilemedi.. Mecnunada giydirdi son anlarda.. Bundan sonra konuş başkan..Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
kim ezdi mecnun mu??? Mecnunun ağzı iyi laf yapıyodu okadar Başkan dobra dobra konuştu.. Bence daha etkili oldu başkanın konuşması..İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynı fikirde değilim.Sivas başkanı en basit diksiyonu ile Nuriş i ezdi"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
Trabzonspor futbolcusuna laf söyletmem derken samimiydi. Spiker , Ziya Şengül ve Mecnun hep başkana yüklendi. Onlara rağmen iyi konuştu kanımca.
Ama yine de başkan olarak görmek istemiyorum kendisini.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Fatih Tekke konusunda galatasaray ve Trabzonsporumuz tranferde ciddiymis fenerin resmi teklifi yokmus eger bonservis bedelini odersek alacakmisiz Nuri Albayrakta bonservis konusunda sorunlar var demis Albayrak hayatta alamaz Fatihi
Yorum
-
biz bonservisi verirsek bize gelecekmiş.
aksi taktirde gsnin ciddi teklifi varmış.
fenerbahçeden teklif gelmemiş.
herthadan da teklif varmış.bu akşam kulüple görüşüp kesin olarak ayrılmak istediğini söylemiş.
hala bizden kulübüm olarak bahsediyor ama bizden başkasına gelirse türkiyede o zaman görürüm ben onun kulübünüHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum