Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sonercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sultanı alcaklarsa benden 1000 lira! Gerçi hepimiz versekte o para uçar. yer o paralarıda bunlar.
    sana helal olsun , Bu Takim sahipsiz degil kimse bunu aklindan cikartmasin...! YÖnetim bizim kadar düsünse varya Trabzonsporumuzu coktan sampiyonlar ligini bile almistik....

Usaklar yok mu bi hesap numarasi klübün yatiracam valla ne varsa cebimde! biseler yapalim ya!bu sene Sultanimiz gelsin sampiyonluga oynamassak son ana kadar bende bisey bilmiyorum.
    ERKEK ADAMIN TUTTUGU TAKIM NÜFÜS CÜZDANIN DA YAZAR,BEN [TRABZON]SPORLUYUM...

Yorum

• önümüzdeki günlerde görecegiz ancak ben Fatihin Zenitten ayrilacagini düsünmüyorum.
      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Sabırlı olun bakalım renkdaşlar. Nuri Bey'in açıklamaları ilginçti... Bakalım neler olacak.
        BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sabırlı olun bakalım renkdaşlar. Nuri Bey'in açıklamaları ilginçti... Bakalım neler olacak.
          ben bizi uyuttuklarını düşünüyorum. elbetteki bu takım sahipsiz değil. Ben bu kadar eziğin içinde şampiyonluğunu dahi hatırlamadığım takımın formasını giyip gururla dolaşıyorsam ve bundan asla boynumu eğmiyorsam yönetici grubuda buna göre davranmalı. (sakaryada yaşıyorum) bizim başımızı eğmemize sebeb olmamalıdır. MAY da dahil ben bu kadar kötü yönetim görmedim. neyse bozmayayım ağzımı daha fazla.
          En son Soner Kurt tarafından düzenlendi; 20.08.2007, 02:03.

Yorum

• Fatihi Bonservisi ile alamayacağımız kesin..
            kiralamak ta günümüzü kurtarmaktan başka bişi değildir..
            ayrıca medyada bu kadar haber dolaşıyorrrrrr fatih cıkıpta fenere gitmeyeceğimi defalarca söyledimm bu haberler yalan diyemedi.. fatih şimdiden benim için bitmiştir. ister fenere gitsin ister baskasına umrumda değil.

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sabırlı olun bakalım renkdaşlar. Nuri Bey'in açıklamaları ilginçti... Bakalım neler olacak.
              Nuri beyin hala başımızda bulunuyor olmasıda ilginc
              Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• gökhan güleç
                engin baytar(gençlerbirliği)
                özer hurmacı(ankaraspor)
                orhan ak

bunlar kadromuzda olsun yemin ederim ilk 2 deyiz bu sene kesin

bide jun musampa jefferson oynasın yeter

jeff
                jabi...tolga...erdinç...orhan ak
                hüseyin...serkan
                engin...ceyhun...gökdeniz
                ........umut.........

Yorum

• emrah erenin şimdi konuşmasını dinledim ıslıklandı ben artık bu seyirciye hizmet etmek istemiyorum dedi inş. bize gelir rizenin bütün sağ kanat ataklarında kafaya oynayan tek futbolcu biz de oynarken de çok beğendiğim ve gitmesine bir türlü anlam veremediğim tek futbolcu
                  UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Nuri Albayrak ! Cebinden 4 milyon çıkar(eğer ki kulübün parası yoksa?!?!) ve Stepden gelen 3.5 milyon ile birleştir. Git Fatihi al..

ne kadar cimrisin yav

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      emrah erenin şimdi konuşmasını dinledim ıslıklandı ben artık bu seyirciye hizmet etmek istemiyorum dedi inş. bize gelir rizenin bütün sağ kanat ataklarında kafaya oynayan tek futbolcu biz de oynarken de çok beğendiğim ve gitmesine bir türlü anlam veremediğim tek futbolcu
                      elimizde yeterince sağ bek var gereksiz olur.

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        emrah erenin şimdi konuşmasını dinledim ıslıklandı ben artık bu seyirciye hizmet etmek istemiyorum dedi inş. bize gelir rizenin bütün sağ kanat ataklarında kafaya oynayan tek futbolcu biz de oynarken de çok beğendiğim ve gitmesine bir türlü anlam veremediğim tek futbolcu
                        EMRAH ERENİ GERİ İSTİYORUZ!!

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          elimizde yeterince sağ bek var gereksiz olur.

haklısın da işte jabi+ferhat+tayfun bi emrah etmio

Yorum

• şunu da söyliyim eger fatih fenere giderse benim içimde fatihle ilgili en ufak bi sevgi kalmaz. Profesyonellik gibi geyiklere de girmeye gerek yok sadece en büyük aşkınızı en büyük düşmanınızla el ele görseniz ne hissedersiniz? Budur. Fatihe tepki verelimmi vermeyelimmi die tartışmak bile gereksiz. Ogün,Abdullah bi tarafa, Ünal,Hami bi tarafa bizim için...Değilmi arkadaşlar?

Yorum

• fatih fenere gitmicek. adam kendisi dedi türkiyede trabzonspor dan baska takimda oynamam diye siz haaala fenere giderse ........ diyorsunuz
                              Duysun cümle alem bu büyük sevdayı TRABZONUM için yıkarız dünyayı!..

Yorum

• ya istanbula gitmek isdiyen artik direk degil eski rusya devletler arasindan gidiyorlar ilk giden Tolga yapti ve o sahisi biz ise geri aldik ne yazik kine bize hailnlik yapani geri almamiz yakismiyor bize
                                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X