Albayrak az önce tv8'de fatihle ilgilendiğimizi hala bizim kaptanımız olduğunu kulübüyle anlaşırsak transferin gerçekleşebileceğini söyledi. Yani Fatih'i geri almaya çalışıyor albayrak.Ne diyeyim inşallah başarır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Gel ben sana adam nasıl olur göstereyim.ezikbahçeli kuş beyinli seni!Nedir bunlardan çektiğimiz yahu kaç gündür.İlk olarak 6fuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevan der vaart gelsin tüm tvleri çıkartıp köprüden atlamazsam adam değilim
Yorum
-
hımm sağol inş. yanılıyodur eski başkanımız(kim acaba)İlk olarak yattara1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeski bi baskanımız..
Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
Ayriyetten bonservisinde ufak tefek problemler kaldığını söyledi.Fatih zaten sorun yapmaz dedi.İlk olarak Samettürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlbayrak az önce tv8'de fatihle ilgilendiğimizi hala bizim kaptanımız olduğunu kulübüyle anlaşırsak transferin gerçekleşebileceğini söyledi. Yani Fatih'i geri almaya çalışıyor albayrak.Ne diyeyim inşallah başarır.
Eee siz ne diyorsunuz bakalım?Fatih fenerde mi sizce?
Yorum
-
Fenerbahceye yakin bize uzak bir baskan bas harfi Mehmet Aliİlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehımm sağol inş. yanılıyodur eski başkanımız(kim acaba)

Tanidinmi ?
Yorum
-
fatih giderse benim icin ölmüstür
bi ts kaptanini ts e yapabilecegi en büyük serefsizliktir bu olay gercklesirse
ve bana kimse fatih professiyoneldir demesin fatih hicbirzaman profesyonel degildi ve olmadi basarisininda sirri budur
eziklerde nasil yüreginle oyniyacakmis"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
iyi cok güzelİlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerbahceye yakin bize uzak bir baskan bas harfi Mehmet Ali
Tanidinmi ?
bu adamin allah 1 dir disi bi lafina inanmam"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Şu "Kadıköylü Onursal Başkan!"İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerbahçe'ye yakın bize uzak bir başkan baş harfi Mehmet Ali!
Tanıdın mı?
Onu da pek söylemez zaten.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi, çok güzel.
Bu adamın Allah 1'dir dışında bir lafina inanmam.
Yorum
-
keske bu hayallermz gercek olsa ama nerdeeeee...İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledemek ki stepanovun parası tekke'ye gidecek
sol açık,solbek transfer tamamdır güzel günler bizi bekliyor o zamanHEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
Sultanı alcaklarsa benden 1000 lira! Gerçi hepimiz versekte o para uçar. yer o paralarıda bunlar.İlk olarak Sythn_MoLL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleusaklar bizden 1 Milyon kisi, adam basi 1 milyon versek 1 trilyon yapar yaaaa, gerisini de Baskan tamamlasin daa artik,alalim Tekke mizi hic SULTANSIZ KRALLIK MI Olur !!!???
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum