Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak radomx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nankatsu fiyatta yamuk yapmış. Başkan nakamura getirsinler on milyon avro alsınlar tsubasa'yı demiş ama bizim başkan bir milyondan yukarı olmaz demiş.
    ve bir son dakika haberi Tsubasa beni alamazsanız 16 yaşındaki kardeşim Yanbasa'yı alın demiş tsubuasanın dediğine göre yanbasa sol bek de görev yapıyormuş celaleddine kulübe gözükdü!!bu arada Yanbasa'nın bonservis bedeli olmayışı büyük bi avantaj ve Nuri Albayrağı bu oyuncuya çeken en büyük etmen.

Yorum

• vee son dakika gelişmesi,Trabzonsporun transfer etmek istediği ve prensipte anlaştığı yanbasiye son dakikada adana demir çelikspor talip olunca Trabzonspor aradan çekilmek zorunda kaldı!!!
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        vee son dakika gelişmesi,Trabzonsporun transfer etmek istediği ve prensipte anlaştığı yanbasiye son dakikada adana demir çelikspor talip olunca Trabzonspor aradan çekilmek zorunda kaldı!!!
        arkadaslar bunlar yalan haber ninja kaplumbaglarla on sozlesme imzaladik az once ziya doganda cok mutluymus tam istedigim onliberolar diyormus.Bu arada yarin herkes havalanina gitsin ninja kaplumbaglar geliyor

Yorum

• Wakabayashi de yatmış yaww bu seferde onun milli takımdan yedeği wakasimazu ile anlaşmışlar hem kalecilik yapacak hem de sahaya girecek olan taraftarlara kung-fu dersi verecekmiş. lol

Yorum

• Nuri Albayrak nouşuyor!!

evet bildiğiniz gibi dünya çapında bir transfer yaparak ninja kaplumbağaları kadromuza kattık ve hocamızı sevindirdik hocamız şu an sevincinden havalara uçuyor dedi ve ekledi

şu an araştırmalarımız sürüyor bir kelepir bulursak affetmeyiz alırız..!
            düşündüğümüz isimler arasında arap futbolunun genç yeteneği abdül el tayyare ve Ruanda milli takımının yıldızı Joao Henriette Rafael Elias Manamana var!!

ikiside her an Trabzonda olabilir tek sorun ailelerinin ikna edilmeleri..

Yorum

• Bu arada wakabayashi'nin neden gelmediği anlaşıldı. Ajansspor'un özel haberi... Geçen maç hyuga buna bi şut çekmiş ve top hala wakabayashi'nin elinde dönüyormuş bu da haber yollamış bu topu kaç günde çıkartırım belli değil siz başka adam alın diye...

Yorum

• bunun üzerine kaleci arayışlarına hız veren albayrak ve ziya ikilisi Tanzanya'lı Ivo Mapunda ile anlaşmak üzereler.. bu arada ruanda lı Joao Henriette Rafael Elias Manamana aids den öldü ve bu transfer yattı..

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nuri Albayrak nouşuyor!!

evet bildiğiniz gibi dünya çapında bir transfer yaparak ninja kaplumbağaları kadromuza kattık ve hocamızı sevindirdik hocamız şu an sevincinden havalara uçuyor dedi ve ekledi

şu an araştırmalarımız sürüyor bir kelepir bulursak affetmeyiz alırız..!
                  düşündüğümüz isimler arasında arap futbolunun genç yeteneği abdül el tayyare ve Ruanda milli takımının yıldızı Joao Henriette Rafael Elias Manamana var!!

ikiside her an Trabzonda olabilir tek sorun ailelerinin ikna edilmeleri..

Manamanayla yemek basina anlasmak uzerelermis ama bizim baskan ogle yemegi vermeyiz diyormus sunu alsalar bari

Yorum

• yok abi Manamana aids den öldü yoksa ölen Manamana'nın kardeşimi ?

Yorum

• o iş yattı bile kardeş manamana son saniyede beslenme çantası isterim diyince bizim başkanda rest çekmiş..
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Ne yazikki bunu bile beceremediler bu arada avniakeri halisaha usulu yapacaklarmis saati 50 ytl hazir ceza almisken bu projeyi gerceklestirmisiz. Ibrahim Haciosmanogluda ben olsaydim manamanayi alirdim diyormus.

Yorum

• şu sıkıntılar çektiimiz zamanda bir transfer yapıp ardından 1-0 galibiyetimiz tezcillence bu camia ayağa kalkardı bence

Yorum

• Son dAKİKA Fatih TEKKE Fener'de

Yorum

• ntv de haber olarak verdi artık sultanı sarı lacivert formada bize karşı izleyecez
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Maalesef bizimkilerde uyusun. Fenerden bu kadarını beklemezdim en iyi transferini yaptı Tuncayın ruhunu ancak tekke doldururdu.

Vay be Tekke 'de gitti bu yönetim ile hergün kahrolmaya devam artık gazete okumaya korkuyorum. Hiç iyi haberler yok bizim açımızdan.

OLMADI TEKKE SARI RENK YAKIŞMADI SANA.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X