Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ...yok jeffersonu düşünmez ama jefferson giderse düşünürmüş....adam paradox gibi adam ne istediğini bilmiyor...

....gerçi ben biliyom ne istediğini ama....

....iyi bi kara dayak aklını başına getirir bunun.....
    Sulh İle Uslanmayanı Etmeli Tektir, Tektirle Uslanmayanın Hakkı kötektir

böyle diyosun yani...bencede

Yorum

• şu haşim sayitoğlu bizi salak yerine koyuyor.madem o kadar hata yapıyor daha iyi teklifler geldiğinde neden satmadın.
      peki keçeli kaç hata yaptı?
      celaleddin?
      erdinç?
      vs vs.
      bunlar kaş üstünde bile tekmek istiyorlar

Yorum

• Ben kalde sıkıntı olacağını hala düşünmüyorum.
        Bizim önceliğimiz sol açık ve geri sol olmalı..
        Ondan sonra forvet ondan sonra da iyi bir oyun kurucu.
        Ceyhun arada iyi şutlar çıkarıyor ama hem takım oyununu bilmiyor hem fazla agresif hem kendini fazla beğeniyor hem de devamlılığı yok..

Kaleci ondan sonraki aşama..

E sıraya sokarsak

Geri Sol
        Sol Açık
        Forvet
        Oyun Kurucu
        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• O zaman Sotirios Ninis'i alalım. Messi tarzı genç bir futbolcu, golü de asisti de var
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• 891 sayfa,22262 mesaj dişe dokunur bi transfer 0

böyle devam.........

Yorum

• Yok o da olmaz dermişim Yönetimin taraftara yaranmak gibi bi derdi mi var ki?
              Ne demiştin ? Azıcık aşım, ağrısız başım Ne yazık ki durum bu
              Bu saatten sonra ortalamanın üstünde bir kaleci ve bir golcü alabilirsek birde belki Çakır Celalettin'e razıyım ben!

Yorum

• Adu 2 milyon dolara gitti ya onu düşündükçe Step'İ pahalı bile verdiğimizi düşünüyorum.
                Brozek kardeşlerin sol açık olanını hiç duymadım.
                Pawel Brozek'İ ise forumdan sonra duydum.
                Onunla ilgili bayağı şeyler var ama dil sorunu anlayamıyorum.
                Hakkında çok haber olduğuna göre iyi bir oyuncu olmalı...

Sol bek için bir şey diyemem ama sol açık için favorim Newcastle'da gözden düşen hatta hayal kırıklığı transferler listesini en başında yer alan Albert Luque..
                Deportivo'da muhteşem bir oyun ortaya koyuyordu..

Bir Jo Cole ya da Gigs alamayacağımıza göre değerlendirilebilecek biri..
                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Elimizdeki kadroya bakıldığında bence en büyük ve yıllardır da giderilemeyen eksikliğimiz ortasahada önlibero oynayan oyuncularımızdan kaynaklanmaktadır. Birbirinin aynı özelliklere sahip (Hüseyin, ayman, hasan, ferhat, vb.) sadece defansif özlellikleri olan, ofansa hiç bir katkı yapamayan ortasaha ile bizim ligde ilk üçe girme sansımız olduğunu sanmıyorum. Fenerbahçeyi diğer takımlardan farklı kılan Aurello, appiah, deniz ve zaman zaman oynayan kemal gibi oyunculardır. bence aurello gittiğinden beri yeri dolmamış bir futbolcudur. kısaca transfer yapılacaksa oyunun hem savunma hem de hücum yönünü oynayabilen ortahasaha alınmalıdır.

Yorum

• Ayman, Ferhat ve Hasan neyse de Hüseyin'i onlarla karıştırmayın..
                    Şut çekme kabiliyeti yok ama onun dışında gayet başarılı.

Takım bir organize olabilse arapaslrını da görürdük.
                    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Elimizdeki kadroya bakıldığında bence en büyük ve yıllardır da giderilemeyen eksikliğimiz ortasahada önlibero oynayan oyuncularımızdan kaynaklanmaktadır. Birbirinin aynı özelliklere sahip (Hüseyin, ayman, hasan, ferhat, vb.) sadece defansif özlellikleri olan, ofansa hiç bir katkı yapamayan ortasaha ile bizim ligde ilk üçe girme sansımız olduğunu sanmıyorum. Fenerbahçeyi diğer takımlardan farklı kılan Aurello, appiah, deniz ve zaman zaman oynayan kemal gibi oyunculardır. bence aurello gittiğinden beri yeri dolmamış bir futbolcudur. kısaca transfer yapılacaksa oyunun hem savunma hem de hücum yönünü oynayabilen ortahasaha alınmalıdır.

elimizdeki kadroya bakabilsem bakamıyorum ki............

* * * *
                      poetricus

Yorum

• İlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Adu 2 milyon dolara gitti ya onu düşündükçe Step'İ pahalı bile verdiğimizi düşünüyorum.
                        Ula Tolga Seyhanı dahi 3.750.000 euro ya sattık. Stepanovun değeri 3.000.000 müydü. lütfen arkadaşlar,yapmayın böyle.
                        avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• Baba demek istediğim Step'İn ederine satıldığı değil.
                          Demek ki yıldızlar da ucuza maledilebiliyormuş.
                          Demek ki "Para yok" geçerli bir bahane değil.
                          Bulsublar bir tane daha Adu onu da biz alalım!
                          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Kongo'dan genç bir sağ kanat/forvet oyuncusu: Fabrice Nguessi Ondama

Afrika turnuvasının en değerli oyuncusu. Keskin bir teknik, 2 ayağını da kullanabilme, soğukkanlı golcü, topla hızlı. Lakabı: Üstad
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kongo'dan genç bir sağ kanat/forvet oyuncusu: Fabrice Nguessi Ondama

Afrika turnuvasının en değerli oyuncusu. Keskin bir teknik, 2 ayağını da kullanabilme, soğukkanlı golcü, topla hızlı. Lakabı: Üstad
                              mantaliteye ters olmazz, sıradaki

Yorum

• Haklısın hevesimiz kursağımızda kalıyor. Güçlü, yıkılmaz maçta 20 km koşar filan desek kandırabilir miyiz acaba bu oyuncuları

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X