Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak akçaabatlim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bos yere yormayın kendınızı ıste pesınden kostugumuz prıca 1 mılyon euro fener adrıanonun pesınden kosuyo bu sartlarda bole yarısılmaz hala anlayamadınızmı yok anlamak ıstemoysanız sıze tek sozum var ajax dıye bı kulup var bılen bılmeyene anlatsın muthıs bı futbol okuuları var bız bunu yapabılırız suna ınanıyom kı sans verdıgımız hıç bı trabzonlu bı hollandalıdan asagı kalmaz yeterkı sans verelım bıde son soz BİZ HASANLARLA HÜSEYİNLERLER SAMPIYON OLDUK PRICAYMIS MUSAMBAYMIS JUNMUS HIKAYE BUNLAR
    Helal olsun, ne geliyorsa bu yüzden geliyor ya başımıza. Alt yapı öldü, yabancılarımız da sıradan, kaliteli almak için de yetersiziz, olan da gidiyor malum

Yorum

• akçaabatlim!!! (para) yok diye birşeyler söylüyorsun; peki üstü kapalı bir şekilde savunduğun bu yönetim göreve gelip yıldızlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vaat ederken trabzonsporun maddi anlamdaki durumunun hangi noktada olduğunu bilmiyorlarmıydı........................

Yorum

• İlk olarak krino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        akçaabatlim!!! (para) yok diye birşeyler söylüyorsun; peki üstü kapalı bir şekilde savunduğun bu yönetim göreve gelip yıldızlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vaat ederken trabzonsporun maddi anlamdaki durumunun hangi noktada olduğunu bilmiyorlarmıydı........................
        İnananlar utansın, onlar bilmiyorlar mıydı???
        Sihirli değnek meselesine çok kaptırdılar kendilerini galiba...

Yorum

• Yavuz hırsız evsahibini bastırırmış
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Herzaman aynı senaryo bizleri yıllardır yıldız transferi yapacağız diye oyalamadılarmı.ezikler r.carlos,lıncolne imza attırırken bizde samsunspordan adnana imza attırdık.yıldız transfer bumu?arkadaşlar yönetimimiz mangalda kül bırakmıyor iş icrata geldimi ortada kimse yok.
            KADER BİZİ 61 KENARA

Yorum

• bukadar "aciz" bir yönetim görmedim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak ilkerfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Herzaman aynı senaryo bizleri yıllardır yıldız transferi yapacağız diye oyalamadılarmı.ezikler r.carlos,lıncolne imza attırırken bizde samsunspordan adnana imza attırdık.yıldız transfer bumu?arkadaşlar yönetimimiz mangalda kül bırakmıyor iş icrata geldimi ortada kimse yok.

bazen ozkan sumerı takdır edıyorum hıc degılse yıldız dıye kandırmadı mılletı yıldız gormek ısteyen gökyüzüne baksın dedi bu arada yanlıs hatırlamıyorsam yattara ıle aurellıo yu da o bulup getırmıstı trabzona

Yorum

• İlk olarak rones tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bazen ozkan sumerı takdır edıyorum hıc degılse yıldız dıye kandırmadı mılletı yıldız gormek ısteyen gökyüzüne baksın dedi bu arada yanlıs hatırlamıyorsam yattara ıle aurellıo yu da o bulup getırmıstı trabzona
                  Yattara aurelio sommers...tabi tutmayanlar da oluyordu Thijs,van de paar gibi
                  Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak rones tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Brezilyadan getirdiği 4 futbolcuya tinerci demişlerdi.Tinerci şimdi milli takımda.

Yorum

• İlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

o getırdıklerını yıldız dıye getırmedı paraya gore adam getırdı............ dunya yıldızı getırecem demedı

Yorum

• İlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Thijs ziya'nın eseri değil miydi yaw??
                        Sanki öyle hatırlıyorum da

Yorum

• + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +

Rosiel de Rocha kimdir nedir bilen var mı? günebakış'ta yazıyor.........?

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
                          poetricus

Yorum

• boşverelim yeni transferi..jefferson jun ve musampayı kazanmaya çalışmalı teknik heyet...o zaaman en iyi transferleri yapmış oluruz...ama ziya hocamız günlük hesaplar peşinde...ligin son maçını hatırlayın...ligi dorduncu bitirmemiz kesinleşmiş kadroya bakıyorum ideal 11 sahada bir veya 2 değişiklik var..allah allah dedim nie oynatmadı bu genç oyuncukarı acaba cem demir örnek olarak..mantıgı ertesi gün anladım..ikinci yarının en çok puan toplayan takımı olabilmek için..yönetime; bakın bu yarı en fazla puanı biz topladık demek için...bjk de yenildi bizde yenildik biz topladık en çok puanı..yonetiminde kafasına yattı bu iş...ama sormazlar mı adama ligin ilk yarısında 7 maç peş peşe maç kazanamadık o zaman nie şutlamadınız bu adamı...ziya hocanın günlük hesaplarına geri dönelim.galatiye ilk maç 2-1 yenildik.açıklama:60 dakika bir kişi eksik oynadık,hava 42 dereceydi oyuncular sıcaga alışkın değil..ve ekliyor "avantajlı skorla dönüyoruz" eyvallah kabul ettik günü kurtardın...avni aker yine 2-1 yine maglubiyet...acıklama: "şanssızdık" orda duurr... senin ilk maçtan avantajlı skorla dönüpte ikinci maçta şanssızdık deme hakkın yok galatiye elenmeye hakkın yok...hayatında çift forvetle maça başlamamışsın hiç bu maçta nerden çıktı ersen umut ikilisi...3 ön libero ne geziyo bu maçta...sol kanatta kim oynuyo sağ kanatta kim oynuyo....allah aşkına bırak..ilk geldiginde medya sana yüklendiginde taraftar sana sahip çıktı adam gibi adam dedi...şimdide defol diyo var demekki bi sebebii..lutfen ziya hoca sal bizi....bak malatya ikinci ligde git onları süper lige çıkar...malatyaya git ayman ve ferhatı bedava verecez sanakeceliyi unuttum pardon
                            Alayina isyan ölümüne Trabzon

Yorum

• bence de forvet problemimiz var jun kazanilmali sol kanat problemimiz var musampa kazanilmali kaleci (problemimiz) var jefferson kazanilmali

Yorum

• prica ya gerek yok...jun dan daha mi iyi ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X