Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kunji (AaB) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hi guys.

I am a supporter of the danish club AaB, where Rade Prica plays.

The rumours say that he is close to leaving the club, but the danish media doesn't really have that much information about the rumour.

I have found quite a lot of turkish articles, but my turkish is not very good - actually no good at all.

Can one of you please tell me a bit about what the turkish medias are writing about Rade Prica? Are they mentioning a price? Do you have any guess about how realistic the transfer is?

I will naturally answer any questions of yours.
    unfortunetely you are not supporter of trabzonspor and I am very happy for your turkish is not good )) because if you speak turkish well, especially you read turkish spor articles about trabzonspors transfer (like prica) and your brain destroy itself like our coach ZIYA DOGAN. for that please dont learn turkish )

ingilizce bilen arkadaşlar kusunruma bakmasın kullandığım ingilizce için valla ne kadar doğru yazdim bilmiyorum )

Yorum

• kesin bu mektubu musampa,jun yada jefferson dan birisi yazmıştır )

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Jun Ömer'den
        Jefferson Tolga'dan
        Musampa'nın Mustafadan en ufak bir eksiği yok .

İyi bir transfer yapılmıyorsa ( ki görüyoruz , yapamayacaklar ) bu oyunculara şans verilmeli. Şu saatten sonra iyi bir oyuncu alabilmek çok zor . Belki takımında yer bulamayacak bir iki oyuncu kiralanabilir , o kadar.

3 oyuncuda eksik bölgelerimizde oynuyor , Jun'a şans verilse ve iyi bir geri dönüş yapsa kim ne kaybeder.
        jun musampa jeffersonun eksiği yok fazlası baya çok
        mevcut kadroda en iyi kadro
        jefferson-jabi-risp-tolga-celaleddin-musampa-hüseyin-serkan-gökdeniz-yattara-umut bence
        ersen jun da kullanılır jefferson tolga değişmeli oyanrlar 17 şer maç oynasalarda ikisi oda olur.

ama bırak jefferson tolga musampa celaleddin jun ömeri
        jeffersonu ahmet keser musampayı keçeli junu pafa gönderirler adamda futbol bilgisi yok sabit fikir böyle olcak demiş dönemez bir daha.

Yorum

• İlk olarak agakin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kesin bu mektubu musampa,jun yada jefferson dan birisi yazmıştır )
          süper ya adamlar sonuna kadar haklı diyorum ya ben jefferson olsam ahmet şahin gibi top sektiren sonra wedersondan 50 metreden gol yiyen biri beni kesse döverim ziyayı jun olsam ömer riza gibi topa vuramayn bilmeyen boş kaleye dışarı atan biri beni kesse ziyayı öldüresiye döverim. Musampa olsam da keçeli beni kesse kendimden utanır futbolu bırakırım yada önce ziyayı sonra kendimi vururum dramatik oldu ama

Yorum

• Bu yönetim transfer yapamaaaaaaaaazzz...Ziya Doğanla bu iş olmaaaaaaaazzz...Buktuk usanduk daaaa...Bir ömür geçti, hala daha ortada bir icraat yok.Nerde o eski efsane takım...Uşakların yüzüne bakamaz olduk.Artık icraat bekliyoruz...hadi olmadı bari şu 3 eziği içerde dışarda ynin daaa...
            Alemde teksin, değişilmezsin...

Yorum

• İlk olarak Mesci 55-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu yönetim transfer yapamaaaaaaaaazzz...Ziya Doğanla bu iş olmaaaaaaaazzz...Buktuk usanduk daaaa...Bir ömür geçti, hala daha ortada bir icraat yok.Nerde o eski efsane takım...Uşakların yüzüne bakamaz olduk.Artık icraat bekliyoruz...hadi olmadı bari şu 3 eziği içerde dışarda ynin daaa...
              hoşgeldun renktaş sıkıntılar kervanuna

Yorum

• İlk olarak Mesci 55-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu yönetim transfer yapamaaaaaaaaazzz...Ziya Doğanla bu iş olmaaaaaaaazzz...Buktuk usanduk daaaa...Bir ömür geçti, hala daha ortada bir icraat yok.Nerde o eski efsane takım...Uşakların yüzüne bakamaz olduk.Artık icraat bekliyoruz...hadi olmadı bari şu 3 eziği içerde dışarda ynin daaa...
                oooo hoşgeldin sende katıldın demek mantalitenin eksik olduğu trabzonsporlular kervanına allah yardımcın olsun )

Yorum

• Çok garip bir yönetime sahibiz ne kadar övünsek azdır...Gürcü levan'ın iyi bir oyuncu olduğunu ayrıca fiyatının ucuz olduğunu ancak tek sorunun yaşı olduğunu söyleyen yönetim bu oyuncuda kararsız kalmış..Ben levan'ı tanımam nasıl oynadığınıda bilmem ama yaşlı dedikleri adam 30 yaşındaymış bu yönetim değilmi 24 yaşındaki stepenav'u satıp yerine 30'luk tolgayı alan NASIL BİR ZEKAYA SAHİP BUNLAR ANLAMADIM......
                  poetricus

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çok garip bir yönetime sahibiz ne kadar övünsek azdır...Gürcü levan'ın iyi bir oyuncu olduğunu ayrıca fiyatının ucuz olduğunu ancak tek sorunun yaşı olduğunu söyleyen yönetim bu oyuncuda kararsız kalmış..Ben levan'ı tanımam nasıl oynadığınıda bilmem ama yaşlı dedikleri adam 30 yaşındaymış bu yönetim değilmi 24 yaşındaki stepenav'u satıp yerine 30'luk tolgayı alan NASIL BİR ZEKAYA SAHİP BUNLAR ANLAMADIM......
                    kıvrak zeka kardeş kafa ne yaptığını bilmio ahmet şahin genç kaleci oluo jefferson tolga 24 e gelmiş neresi gelişcek oluor
                    30luk tolganın önünde çok sene var ama stepanov 1-2 sene sonra o gençliği geçince biter diyorlar

Yorum

• Lig baslayacak, hala transfer haberleri... Boyle basari mi beklenir. En iyisi Omer Riza ve Mustafa Keceli yi yollayip, transferi kapatmak. Alinan oyuncular takima yarardan cok zarar veriyor, hele birde yabanciysa kontenjan doldurmaktan baska birsey yapmiyor...
                      Yine Yeni Yeniden

Yorum

• İlk olarak agakin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kesin bu mektubu musampa,jun yada jefferson dan birisi yazmıştır )
                        Bence hepsi toplanıp birlikte yazmıştır. Hatta szymek de telefonla duygularını ifade etmiş olabilir

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tomas Necid
                          Bir başka geleceği parlak forvet :

Stefan Jovetic

183 cm boyunda , 71 kilo .

Partizan ve Karadağ a milli takımında.

Henüz 17 yaşında , şimdiden bir çok klübün dikkatini çekmiş durumda.

Her iki ayağınıda çok iyi kullanıyor. Forvet , ve her iki kanatta oynayabiliyor. Hızı ve isabetli gol vuruşları var.

http://en.wikipedia.org/wiki/Stevan_Joveti%C4%87

Yorum

• beyler buraya hayallerimizi yazıyoruz sanırım yok tomas necid yok stefan jovetic ne oluyoruz ya yönetimden transfr mi bekliyoruz bunlar transfer falan yapmıyacaklar çünkü para yok hala anlamadınız mı?

Yorum

• Tomas Junla ilgili Şubat 28'de çıkmış bi haber ; http://www.na.se/artikel.asp?intId=1120966 İsveçin Helsinborg takımı transfer etmek istemiş Hala istiyorlar mı acaba?

Sheffield United'dan Luton Shelton da düşünülebilir Kadrolarında Hulse ve Stead gibi 2 golcü varken İngiltere 1.lig gol kralı Billy Sharp'ı aldılar 3 milyona Evertonda bekleneni veremeyen Beattie'yi de transfer ettiler 6 milyon euroya

Bu durumda Shelton'un şans bulması epey zor 85 doğumlu Jamaikalı oyuncu Milli takımda da oynuyor Çok az izlediğim kadarıyla müthiş hızlı ve teknik bi oyuncu 2-3 milyon euro verilebilir http://www.goal.com/resultsimg/4579.jpg

Yorum

• İlk olarak sokrates61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                beyler buraya hayallerimizi yazıyoruz sanırım yok tomas necid yok stefan jovetic ne oluyoruz ya yönetimden transfr mi bekliyoruz bunlar transfer falan yapmıyacaklar çünkü para yok hala anlamadınız mı?
                                Şu koşulda takıma takviye yapılmayacağıda sizin hayalinizdir.

Bu takım ama orhan ama Prica bir takviye yapacaktır. Bu duruma son derece karşı olsamda klübün şu andaki eğilimi bu yönde. Sanki klübün transfer konusundaki yetkilisi gibi çok şey biliyormuşçasına böyle yersiz bir çıkış yapmanız anlamsız.

Ben burada önerdiğim oyuncuları Trabzon klübü yetkilileriyle değil taraftarlarla paylaşıyorum. Bunların bir çoğu alabileceğimiz oyuncular. Bunların bir çoğu yakın gelecekte avrupanın önemli yıldızları olmaya aday futbolcular. Trabzondan bir Shevchenko , İbrahimovic geçecekse onu 18-19'unda almalısınız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X