Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tüm Trabzonsporlulara merhaba, forumu uzun zamandır takip etmeme rağmen ancak bu gün üye oldum. uzun zamandır forumun gündemini, transfer beklentisi, yapılamayan transferler ile yönetici ve teknik kadronun taraftara güven vermeyen uygulamaları oluşturuyor. Olaylara bakıldığında tam bir yönetim kaosu ve teknik kadroya olan güvensizlik en belirgin sorun olarak görünüyor. Transfer beklentilerinden önce bu kaos ve güven bunalımı aşılması gerektiğin düşünüyorum.

Bununla beraber Trabzonspor'un içinde bulunduğu durumun asıl sorumlularının "paralı başkan isteriz" yanılgısıyla camiaya özgüven ve sistemli bir büyüme vaad eden diğer başkan adayları yerine albayrağı ezici bir çoğunlukla başkanlığa getiren kongre üyelerinin olduğunu düşünüyorum. seçim döneminde, kongre üyeleri seçim vaadlerine kanmaz, albayrak seçilemez diye düşünmeme rağmen malesef yanıldım.

Son dönemlere baktığımda takımımzın söz sahibi olduğu dönemlerde Paralı olmayan ama Futbolu çok iyi bilen yöneticilerin takımın başnda olduğunu görüyoruz. Faruk Özak Başkanlığında kaçan şampiyonluktan sonra, Paralı başka bir başkanla içi boşaltılan sıradanlaştırılan takım Özkan Sümer yönetiminde yeniden yapılandırırlarak Atay Aktuğ başkanlığında yine şampiyonluk mücadelesi vermiştir. Şimdi yine bir paralı başkan ve içi boşaltılmakta olan bir Trabzonspor. Operasyon tamamlandığında takım tamamen sıradanlaştığında yeni bir başkan ve tekrar toparlanma süreci gelecektir.

Şimdi içinde bulunduğumuz duruma bakıldığında bu sezonun da kayıp bir yıl olacağı anlaşılmaktadır. Kadroda önemli birkaç futbolcu olmasına rağmen kadronun büyük bir kısmı olarak herhangi bir süperlig takımının sıradan futbolcu kalitesindedir. Bu kadrodan ve kadroyu sıradanlaştıran yönetim ve teknik ekipten şampiyonluk mücadelesi beklemek saflık olur.

Şimdi de kendimce önerilerimi sıralamak istiyorum.
    1. Yönetimde profesyonel personel istihdam ederek, klübün asıl işi futbol olmayan yöneticilerin show alanı olmasını engellemeli, çok sesliliği ve çok başlılığı ortadan kaldırarak hem takıma hem klübe hem de spor camiasına güçlü ne yaptığını bilen bir yönetim kurulu oluşturulmalıdır.
    1. Öncelikler teknik ekip için futbol bilgisi ve kariyer itibariyle tartışılmayacak, takıma ve camiaya güven ve umut verecek teknik direktörle anlaşma yapılmaldır. Kendimce önereceğim isimler (Ünal Karaman, Tolunay Kafkas, Aykut Kocaman, yabancı olarak da osieck)
    2. Teknik ekip acil olarak belirli zaman dilimlerine yönelik planlar hazırlayarak, hedefleri belirlemeli bu hedefe götürecek stratejik plalamayı yapmalıdır.
    3. Oluşturulan planlama gerek bütçe gerekse takım için uygun adımların atılması, transfer stratejisinin, tesisleşmenin, buna uygun belirlenerek gerçekleştirilmelidir. Trabzonspor bu stratejiye uygun oyuncuları çok önceden tespit ederek defalarca izlemeli, transfer mevsimi başladığında takım transferi bitirmiş olmalıdır.
    4. Bunun için çok iyi bir tarama ve izleme ekibi kurulmalı, tarama izleme kurulunun iyi bir şekilde koordine edilmelidir.
    5. Trabzonspor bölgesinde ve hatta yakın illerdeki amatör klüpler ile 2.-3. lig takımlarıyla anlaşmalar yaparak bu klüplere gerek tesis, gerek malzeme gerek eğitim gerekse teknik danışmanlık konularında destek vermeli, bölge takımlarıından daha çok yetenekli ve altyapısı sağlam futbolcular çıkmasını sağlamalıdır.

tabiki yukarıda yazılanlar kendi fikirlerim. bence bu alanı yönetime ve teknik kadroya öfkemizi gösterme alanı yerine, fikir ve önerilerin yer aldığı, fikirlerin tartışıldığı etkin bir platform olarak kullanabili

Yorum

• z,ya bu saatten sonra tükürdügünü yalayıp ne junu ne de musampayı oynatmaz .. transfer yapılsada yapılmasada bu kadro yeterli Türkiyede başarı cok kolay der. artık utanma kalmadı der yani göründe bakın.. aralık ayında da adayların ilk vaadi ziya doganla ylları ayırmak olur bu yöntemle iyi toplanır .. adaylar arasında zaten iyi bir yok gibi bişe .. gelen gideni aratmaya devam bizlerde destege devam .. Adam gibi bi adam gelene kadar bu işimiz zor.. Transferden umudu kestim artık . gider hasaı huseyini tayfunu tolgayı izleriz ne yapalım .. arada oynarsa yatttara iki klas calım izleriz.. diger oyuncuların hepsi düz oyuncu topa vur ilerlesin .. top benden cıksında nere giderse gitsin zihniyetli oyuncular .. Allh sonumuz hayır eylesin..
      Trabzonspor

Yorum

• Grenimo; güzel bir giriş ve güzel tespitler.Yenileri için fazla beklememeyi umarım

Yorum

• Premier Ligi takımlarından ve İngiltere’nin köklü kulüplerinden olan Derby Country’nin, Trabzonspor’da ciddi problemler yaşayıp özel hoca eşliğinde çalışan Musampa’da ısrarcı olduğu öğrenildi. Bordo-Mavili yönetimin de, teklifin resmileşmesi halinde Hollandalı’yı elinden çıkarabilmek için her türlü kolaylığı yapmaya hazır olduğu vurgulandı. Musampa giderse yabancı kontenjan sayısı 2’ye yükselecek.

Haydi hayirlisi

kaynak:fanatik

Yorum

• Kel ziya Allah'ından bul bu takımdan aldığın parayı çocuklarına nasıl için rahat yediriyorsun.Sende hiç vicdan yokmu.Sen ne biçim insansın.Alemci Celalettin'i oğlun gibi koruyosun ondan bulursun inşallah.Manevi oğlun İstanbullardan özel şaraplar kadınlar getiriyo alem yapıyo yoksa ortakmısınız.Allah seni kahretsin.Deeeeeeeeeffffffooooollllllll.

Yorum

• Helal olsun bunlara takimi getirdikleri noktadan sonra hala cikip aciklama yapiyorlar

Yorum

• Uyan büyük Trabzonspor taraftarı uyan niye tesisleri basmıyoruz.Nedir bu üstümüze ölü toprağımı döktüleer.Neden kimse tesislere gitmiyor.Büyük hocanız atletizimci yetiştiriyo.Paso koşma başka bişe yok.Bu akşam 8 de idman var.hayde hepbirlikte.İdman basmaya

Yorum

• Artık küfür etmekten günahkar oldum.Nedir bu çektiğim Ziya Allah bunları fitil fitil burnundan getirsin.Şunu unutma senin artık songünleri.Sende o Başkanında manevi alemci oğlunda defolup gideceksiniz.Trabzonun yüz karaları.

Yorum

• çok doluyum patlıyorum isyan ediyorum

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tüm Trabzonsporlulara merhaba, forumu uzun zamandır takip etmeme rağmen ancak bu gün üye oldum. uzun zamandır forumun gündemini, transfer beklentisi, yapılamayan transferler ile yönetici ve teknik kadronun taraftara güven vermeyen uygulamaları oluşturuyor. Olaylara bakıldığında tam bir yönetim kaosu ve teknik kadroya olan güvensizlik en belirgin sorun olarak görünüyor. Transfer beklentilerinden önce bu kaos ve güven bunalımı aşılması gerektiğin düşünüyorum.

Bununla beraber Trabzonspor'un içinde bulunduğu durumun asıl sorumlularının "paralı başkan isteriz" yanılgısıyla camiaya özgüven ve sistemli bir büyüme vaad eden diğer başkan adayları yerine albayrağı ezici bir çoğunlukla başkanlığa getiren kongre üyelerinin olduğunu düşünüyorum. seçim döneminde, kongre üyeleri seçim vaadlerine kanmaz, albayrak seçilemez diye düşünmeme rağmen malesef yanıldım.

Son dönemlere baktığımda takımımzın söz sahibi olduğu dönemlerde Paralı olmayan ama Futbolu çok iyi bilen yöneticilerin takımın başnda olduğunu görüyoruz. Faruk Özak Başkanlığında kaçan şampiyonluktan sonra, Paralı başka bir başkanla içi boşaltılan sıradanlaştırılan takım Özkan Sümer yönetiminde yeniden yapılandırırlarak Atay Aktuğ başkanlığında yine şampiyonluk mücadelesi vermiştir. Şimdi yine bir paralı başkan ve içi boşaltılmakta olan bir Trabzonspor. Operasyon tamamlandığında takım tamamen sıradanlaştığında yeni bir başkan ve tekrar toparlanma süreci gelecektir.

Şimdi içinde bulunduğumuz duruma bakıldığında bu sezonun da kayıp bir yıl olacağı anlaşılmaktadır. Kadroda önemli birkaç futbolcu olmasına rağmen kadronun büyük bir kısmı olarak herhangi bir süperlig takımının sıradan futbolcu kalitesindedir. Bu kadrodan ve kadroyu sıradanlaştıran yönetim ve teknik ekipten şampiyonluk mücadelesi beklemek saflık olur.

Şimdi de kendimce önerilerimi sıralamak istiyorum.
                      1. Yönetimde profesyonel personel istihdam ederek, klübün asıl işi futbol olmayan yöneticilerin show alanı olmasını engellemeli, çok sesliliği ve çok başlılığı ortadan kaldırarak hem takıma hem klübe hem de spor camiasına güçlü ne yaptığını bilen bir yönetim kurulu oluşturulmalıdır.
                      1. Öncelikler teknik ekip için futbol bilgisi ve kariyer itibariyle tartışılmayacak, takıma ve camiaya güven ve umut verecek teknik direktörle anlaşma yapılmaldır. Kendimce önereceğim isimler (Ünal Karaman, Tolunay Kafkas, Aykut Kocaman, yabancı olarak da osieck)
                      2. Teknik ekip acil olarak belirli zaman dilimlerine yönelik planlar hazırlayarak, hedefleri belirlemeli bu hedefe götürecek stratejik plalamayı yapmalıdır.
                      3. Oluşturulan planlama gerek bütçe gerekse takım için uygun adımların atılması, transfer stratejisinin, tesisleşmenin, buna uygun belirlenerek gerçekleştirilmelidir. Trabzonspor bu stratejiye uygun oyuncuları çok önceden tespit ederek defalarca izlemeli, transfer mevsimi başladığında takım transferi bitirmiş olmalıdır.
                      4. Bunun için çok iyi bir tarama ve izleme ekibi kurulmalı, tarama izleme kurulunun iyi bir şekilde koordine edilmelidir.
                      5. Trabzonspor bölgesinde ve hatta yakın illerdeki amatör klüpler ile 2.-3. lig takımlarıyla anlaşmalar yaparak bu klüplere gerek tesis, gerek malzeme gerek eğitim gerekse teknik danışmanlık konularında destek vermeli, bölge takımlarıından daha çok yetenekli ve altyapısı sağlam futbolcular çıkmasını sağlamalıdır.

tabiki yukarıda yazılanlar kendi fikirlerim. bence bu alanı yönetime ve teknik kadroya öfkemizi gösterme alanı yerine, fikir ve önerilerin yer aldığı, fikirlerin tartışıldığı etkin bir platform olarak kullanabili
                      gerenimo;

Öncelikle armıza hoşgeldin.

Tespitlerinde sana katılıyorum, bunun için biraz bekleyeceğiz sanırım. Zamanla her şey rayına oturacaktır.
                      avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• Doğan'ın odasına atılan sır mektup
                        </SPAN>06 Agustos 2007 16:12
                        Ziya Doğan’ın kalmış olduğu Zorlu Grand Otel’de ki odasına sır dolu mektubu kim attı.Ayrıntılar için tıklayınız.
                        Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ‘ ın kalmış olduğu Zorlu Grand Otel’in 4 katındaki odasının kapısının altından , imzalı bir mektup bırakıldı.

İçeriğinde tehditlerinde olduğu belirtilen 2 sayfalık mektupta, Trabzonspor taraftarı olan kişi , Trabzonspor’un aldığı başarısız sonuçlardan dolayı Ziya Doğan ‘ ı suçlayıp “ Senin yüzünden sokağa çıkamaz oldum,Çocuklarımın yüzüne bakamıyorum , Psikolojim bozuldu sen ne hakla orda durabiliyorsun “ diye sitem etti.

Ziya Doğan , mektubu da yanına alıp Yönetim kuruluna gitti.Yönetim Kuruluna mektubu gösteren Ziya Doğan ” Artık taraftarlar odamın kapısına kadar gelip mektup bırakıyorlar.Bize sahip çıkın” dedi.

Yönetim kurulundan kendisine “ Mektubu biz yazmadık “ diyerek Ziya Doğan’a paniğe kapılmamasını öğütlediler.

İçeriğinde tehditlerinde olduğu belirtilen imzalı ve 2 sayfalı mektup hakkında Yönetim Kurulu gereken araştırmanın yapılacağını söyledi.

Yorum

• bu yönetim transfer felan yapamaz...
                          Başka TRABZONSPOR yok !!!

Yorum

• Hi guys.

I am a supporter of the danish club AaB, where Rade Prica plays.

The rumours say that he is close to leaving the club, but the danish media doesn't really have that much information about the rumour.

I have found quite a lot of turkish articles, but my turkish is not very good - actually no good at all.

Can one of you please tell me a bit about what the turkish medias are writing about Rade Prica? Are they mentioning a price? Do you have any guess about how realistic the transfer is?

I will naturally answer any questions of yours.

Yorum

• Turkish media always makes baloons about transfers. i guess this is one of them altough we(TRABZONSPOR) need a forward desperately. actuall who plays at the attacking end of the field. There haven't been any confirmation from the club. we are a prisoner of the rumors likewise. can you tell us about Prica. whom he plays like ? can you compare him with a worldwide known striker?
                              sevdim seni bir kere başkasını sevemem
                              deli diyorlar bana desinler değişemem

Yorum

• İlk olarak Kunji (AaB) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hi guys.

I am a supporter of the danish club AaB, where Rade Prica plays.

The rumours say that he is close to leaving the club, but the danish media doesn't really have that much information about the rumour.

I have found quite a lot of turkish articles, but my turkish is not very good - actually no good at all.

Can one of you please tell me a bit about what the turkish medias are writing about Rade Prica? Are they mentioning a price? Do you have any guess about how realistic the transfer is?

I will naturally answer any questions of yours.
                                rade prica will come to trabzonspor. Our medias telling 2 million euros
                                Some newspapers are praising prica.But we are Anxious . Prica is succesful striker or not?
                                En son szmekobe tarafından düzenlendi; 06.08.2007, 19:28.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X