Artık transfer yapılacaksa yapılsın, yapılmayacaksa bu milletle daha fazla dalga geçilmesin.Yazık oluyor koca camiya...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Bu mektup işi doğruysa forumda "Ziya Doğan'ı Kim Korusun? diye de başlık açmamız gerekecek. Millet sonunda keçileri kaçırmaya başladı. Böyle bir şeyi tasvip etmek asla mümkün değil. Bir adam bu noktaya geldiyse başka gelenler de vardır. Allah ede de böyle bir olay büyük bir yangının fitili ateşlemiş olmasın!
Bu arada Ziya Hoca'ya da maşaallah!
Zerre kadar kendini sorgulama yok. Gidip yönetimden koruma istiyor.
Kel başa şimşir tarak.
Yorum
-
inşallah doğrudurİlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu mektup işi doğruysa forumda "Ziya Doğan'ı Kim Korusun? diye de başlık açmamız gerekecek. Millet sonunda keçileri kaçırmaya başladı. Böyle bir şeyi tasvip etmek asla mümkün değil. Bir adam bu noktaya geldiyse başka gelenler de vardır. Allah ede de böyle bir olay büyük bir yangının fitili ateşlemiş olmasın!
Kel başa şimşir tarak.
kaleyi tolga
ziyayı jefferson
bizi allah korusun
Yorum
-
-----edit-------İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu mektup işi doğruysa forumda "Ziya Doğan'ı Kim Korusun? diye de başlık açmamız gerekecek. Millet sonunda keçileri kaçırmaya başladı. Böyle bir şeyi tasvip etmek asla mümkün değil. Bir adam bu noktaya geldiyse başka gelenler de vardır. Allah ede de böyle bir olay büyük bir yangının fitili ateşlemiş olmasın!
Kel başa şimşir tarak.
Yorum
-
Hi Kunji,
There are many romours in Turkey about this transfer. Those are ;
Romour 1 :Aab asked for 2 million euros and Trabzonspor offered Aab 1.5 million euros.
Romour 2 :Trabzonspor's Manager Ziya Dogan doesn't want any more players.
Romour 3 :Trabzonspor's Chairman Nuri Albayrak completed the transfer of Prica.
So we don't know which is the true one.
And our supportes don't believe that Prica will succeed at Trabzonspor. We don't think that he has enough abilities. We got information from his old Bundesliga matches and Youtube.com.
We'll be very happy if you give us some information about him? (Style of play, passing, shooting, finishing, acceleration, etc... don't forget to tell something about his MENTALITY, this is very important for Ziya Dogan...)En son Özkan Erdem tarafından düzenlendi; 06.08.2007, 19:38.BORDO MAVİ
Yorum
-
@quakevil61

Trabzon'da işler karıştı!
Trabzonspor'da taraftar ısrarla transfer isterken yönetim henüz somut bir ilerleme kaydedemedi. Son haftalarda gündeme gelen Rade Prica forvet için diğer adaylardan bir adım önde.
LİG TV'den Can Karyağdı'nın haberine göre forvetin yanı sıra sol kanat için de arayışlar sürüyor. Daha önce Orhan Ak'ın gündeme gelmesine karşın Ziya Doğan en çok Sivassporlu Hayrettin'i istiyor. Fakat Sivasspor'un Hayrettin için 2 milyon Euro istemesi transferi zora sokuyor. Öte yandan kaleci Jefferson'ın isyanı devam ediyor. Ziya Doğan'ın şans vermediği Brezilyalı kaleci takımdan ısrarla ayrılmak istiyor ve mutsuz olduğunu vurguluyor.
Southampton'dan teklif geldiği iddia edilen Ömer Rıza ise hiçbirşeyden haberi olmadığını söyledi. Yöneticilerden bazıları Ömer Rıza'ya teklif geldiğini doğrularken bazı yöneticiler ise Ömer Rıza'ya teklif gelmediğini belirtiyor. Ömer Rıza ise "Eğer böyle bir teklif varsa bana söylesinler. Gidebilirim. Bana dürüst davransınlar. İngiltere benim için çok iyi olur. Hem Trabzonspor'a para kazandırabilirim" açıklamasını yaptı.En son Cabri61 tarafından düzenlendi; 06.08.2007, 19:58.
Yorum
-
bence bu kunci gazeteci ha danimarkadan ...öyle bir his var içimdesen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR
Yorum
-
ismail odabaş tarafından 06 Ağustos 2007 19:37 tarihinde
en büyük trabzon
bizler gerçek trabzonsporlular olarak bu sezon başarılı olacağımızı düşünüyoruz.nitekim bu böyle olacak. biz takıma ve ziya doğana güveniyoruz.hayırlısı ile iyin bir forvet alırsak kimse bizi tutamaz.fener beşiktaş cimbom hikaye .........
* * * * * * * * * * * * * * *
BÖYLE ADAMLAR DA VAR YANİİ..Allah yardımcımız olsun uzayda mı yaşıyor bunlar acaba ?
/ / / / / / / / / /poetricus
Yorum
-
Ya arkadaş dayanılacak gibi değil....İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Taraftarlara sitem!
Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, sezon açılışında taraftarın yuhaladığı Teknik Direktör Ziya Doğan'a sahip çıktı.
Trabzonspor'un 40. kuruluş yıldönümünü kutladığı sezon açılışında Ziya Doğan'ın yuhalanmasını eleştiren Baturoğlu, bunun Trabzonspor'a karşı yapılmış yanlış bir davranış olduğunu söyledi. Haklı ve yerinde yapılan tepkileri anlayışla karşıladıklarını ancak Doğan'a yapılan tepkinin yer ve zamanının doğru olmadığını vurgulayan Baturoğlu, "Biz o akşam Ziya Doğan takımın başında kalmasını kutlamadık veya başka bir etkinlik düzenlemedik. Trabzonspor'un kuruluş yıldönümünü kutladık. Yapılan bu davranış Trabzonspor'a karşı yapılmıştır. Trabzonspor'un 40. kuruluş yıldönümünde yapılan bu davranış çok yanlıştır. Trabzonspor taraftarının bunu yapmaması gerekirdi. Çünkü dost kötü günde belli olur" dedi.
Trabzonspor'da görev yapan bir teknik direktörün yuhalanmasını hiç bir zaman doğru bulmadıklarının altını çizen Baturoğlu, İbrahim Yattara'yı kastederek "Yuhalanması gereken Doğan değildir. Otelul Galati maçında takımı yalnız bırakarak elenmesine neden olan kimse odur. Yattara, Güney Kıbrıs Rum Kesimi takımıyla yapılan maçta da aynı hatayı yapmıştı. Ama Yattara anons edildiği zaman taraftarımız onu alkışladı. Demek ki Ziya Doğan'a karşı sergilenen bu davranış stadyuma hazır gelen bir grup tarafından yapılmıştır" diye konuştu.
Hafta sonu karşılaşacakları Sivasspor maçına kadar morallerini üst seviyede tutmaya çalışacaklarını dile getiren Baturoğlu, bu maçı kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Baturoğlu, Inter toto Kupası'nda üzülen Bordo-mavili taraftarın gönlünü alabilmek için Sivasspor maçını kazanmak zorunda olduklarını vurgulayarak teknik heyet ve futbolculara güvendiklerini, onların da bu bilinçle karşılaşmaya çıkacaklarını ifade etti.
Taraftar kadar basınıza tas düssün görende sizleri adam zanneder adi herif taraftar Yattarayı yuhalasa hosunamı gidecekti ne demek istiyorsunuz adamı hedef gösterip ne yapmaya calısıyorsun b.....torbası........
Yazmıyayım diyorum, kendi sınırlarımı zorluyorum ama tutamıyorum kendimi...
Trabzonsporumun başına yönetici diye bu kadar şerefsizi bir araya nasıl topladık...
Bunların hepsi birbirinden şerefsiiiz....
Nuri, Zeyyad, Haşim derken birde bu adam çıktı...Konuştukça batıyorsunuz...
Bırakın gidin artık yaaaaaaa....Bırakın gidiiiiiiiiiin.....
Ey Nuri....
Biz limanda çalışan liman işçileri değiliz....
Biz, karşılıksız bir sevdanın esiri olmuş, vefakar ve cefakar Büyük TRABZONSPOR taraftarıyıııız....
Bunu anlamazsın sen biraz daha açıklayayım...
Bu takım uğruna ne canlar gitti...Hepsi Büyük TRABZONSPOR taraftarıydı bunların...
Parayla satacak bir oyumuz bile yok ama Trabzonsporumun uğruna verecek bir canım var...''Terketmedi eziyetin beni''
Yorum
-
ulan yönetim kopardın gene beni akşam akşam "biz yazmadık" demişlerİlk olarak hasko582 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğan'ın odasına atılan sır mektup
</SPAN>06 Agustos 2007 16:12

Ziya Doğan’ın kalmış olduğu Zorlu Grand Otel’de ki odasına sır dolu mektubu kim attı.Ayrıntılar için tıklayınız.
Ziya Doğan , mektubu da yanına alıp Yönetim kuruluna gitti.Yönetim Kuruluna mektubu gösteren Ziya Doğan ” Artık taraftarlar odamın kapısına kadar gelip mektup bırakıyorlar.Bize sahip çıkın” dedi.
Yönetim kurulundan kendisine “ Mektubu biz yazmadık “ diyerek Ziya Doğan’a paniğe kapılmamasını öğütlediler.
.
bu nasıl bir savunma mekanizmasıdır ya
sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR
Yorum
-
Jun Ömer'den
Jefferson Tolga'dan
Musampa'nın Mustafadan en ufak bir eksiği yok .
İyi bir transfer yapılmıyorsa ( ki görüyoruz , yapamayacaklar ) bu oyunculara şans verilmeli. Şu saatten sonra iyi bir oyuncu alabilmek çok zor . Belki takımında yer bulamayacak bir iki oyuncu kiralanabilir , o kadar.
3 oyuncuda eksik bölgelerimizde oynuyor , Jun'a şans verilse ve iyi bir geri dönüş yapsa kim ne kaybeder.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum