Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• prica pahalı gelmis 2 m euro...

Yorum

• YA arkadaşlar madem şampiyon olamayacağız
      Bırakın Gençlerimiz oynasın
      Yeni bir jenerasyon yaratsınlar bu jenerasyon hergeçen yıl büyüyerek devam etsin
      25 sene bekledik 3 sene daha ardı arkaya sampiyonluklar için gene beklerim

yeterki artk trabzonsporumuzun ismi itibarı kurtulsun
      -----------tolga-----------
      ufukhan-tayfun-ferhat-adnan-
      ferudun-yusuf-selim----ufuk-
      -------cem---ali g.---------

oynasınlar ya super ligdeki bir çok topçudan daha kaliteliler
      alışsınlar birbirlerine ya ben guveniyorum onlara
      yaparlar
      hatta ilk sene bir supriz bile yapabilirler
      yeterki sans werilsn

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Benny. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        prica pahalı gelmis 2 m euro...
        bedava almaya calismistir Dänemarklilarda onlarin yüzüne tükürmüstür
        of of ya busene de sabir cekecegiz maclara hic bakasim yok malesef. Bunlardan kurtuldugumuzda Trabzonumuzda insallah kurtulacak
        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Özer hurmaci icin ezikler imza Kampanyasi baslatmis
          Biz malesef kendi oyuncularimiza bile sahip cikamiyoruz ziyan la nori sagolsun
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Yeter Artık Harekete Geçmenin Zamanı

--------------------------------------------------------------------------------

İlk Once Butun Trabzonsporlu Kardeşlerime Allahtan Sabır Diliyorum.

Arkadaşlarım

Biz Trabzonsporun Taraftarlarıyız. Trabzonsporu Oluşturan Öğelerin En Önemli Parçalarından Birisiyiz.

Trabzonsporu Bizim Kadar Seven Kıskanan Trabzonspor İçin Bizim Kadar Üzülen Ağlayan Olmaz Olamaz.

Peki Madem Oyle Nie Elimizden Sadece Forumlara Yazmak Geliyor.Nie kafamızdaki Onca Mantıklı Fikri

Faaliyete Geçirmeyelim.

Nasıl Mı Olacak

Söyliyeyim

Kocaelispor Taraftarları Yönetim rezaletliklerinden Bıkıp Başkanlığa Kendi Adaylarını Koydular

Ve Onu Seçtiler Şimdi İstedikleri Kocaelisporun İsmine Yakışır Adayları İkna Edip Kendileri Yeniden Oy

birliğiyle seçip Başkanlığa Oturtuyorlar

Ama Başkanla Sözleşme İmzalıyorlar Eger İstemedikleri Bir Durum Olursa Oy birliğiyle İndiriyorlar.
            (Tabi Sadece Uye Taraftarlar)

Bu bizde Nasıl Olur Derseniz

Bizde aynısını Yapabilirsek Yaparız Artı Yönetimde Bizden Taraftar Temsilcileri Bulunur Ve Taraftarların Görüşlerini Yonetime Soyler

Bilmiyorum Çok mu Uçuk Kaçık Düşünüyorum

Trabzonsporumuzun Son zamanki Durumlarından mı Çatlaklaştım Onuda Bilemem Ama Ben Artık Sıkıldım

Biz Trabzonspor Taraftarlarıyız

Trabzonsporu Oluşturan Degerlerın %70 80 niyiz

Yapabiliriz Gibi Duruyor Ama Once Taraftar Gruplarının Tek Bi Düşünce Altında Birleşmesi Gerekiyor

Ben Gene Yazıyim Dedim

Zaten Elimden Baska Bişe Gelmiyor

Artık Geri Yorumlar Size Kalmış

Gene Soyluyorum Hakkımızda Hyırlısı Neyse O olsun

Saygılarımla

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• TRANSFER YAPARIZ HATA YAPAMAYIZ!

TRABZONSPOR BAŞKAN YARDIMCISI PİŞİREN

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Aydın Pişiren, TAKA Gazetesinin sorularını cevapladı. ‘Lige kadar transfer yapacak mısınız?’ sorumuza cevap veren Pişiren şunları söyledi: “Evet yapmak için büyük çaba içindeyiz. Ama hata yapmak istemiyoruz. Önümüzde Tomas Jun ve diğer örnekler var. Hata yapmadan bir oyuncu alacağız.”

Alacağınız oyuncu santrafor mu, orta sahada beyin mi olacak?’ sorumuzu da cevaplayan Pişiren şu bilgileri aktardı: “Santrfor olacak. Fatih Tekke’nin bir diğer versiyonu olacak. Son vuruşları iyi yapacak. Tomasson, Levan ve Caluwe basında yer alıyor. Hepsini değerlendirmeye alıyoruz.”

Her an teknik kadrodan isimlerin futbolcu izlemek için yurtdışına gidebileceğini savunan Pişiren sözlerini şöyle tamamladı: Trabzonspor’un başarısı için uğraş veriyoruz. Çok çalıştığımızı herkes bilmeli. Ama bizi yıpratmak isteyenler var. Onlar Trabzonspor’u yıpratıyorlar. Ben ligde çok başarılı bir takım göreceğimize inanıyorum. Galati maçlarındaki kırmızı kartlar her şeyi alt üst etti.”
              En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 04.08.2007, 11:39.
              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yeter Artık Harekete Geçmenin Zamanı

--------------------------------------------------------------------------------

İlk Once Butun Trabzonsporlu Kardeşlerime Allahtan Sabır Diliyorum.

Arkadaşlarım

Biz Trabzonsporun Taraftarlarıyız. Trabzonsporu Oluşturan Öğelerin En Önemli Parçalarından Birisiyiz.

Trabzonsporu Bizim Kadar Seven Kıskanan Trabzonspor İçin Bizim Kadar Üzülen Ağlayan Olmaz Olamaz.

Peki Madem Oyle Nie Elimizden Sadece Forumlara Yazmak Geliyor.Nie kafamızdaki Onca Mantıklı Fikri

Faaliyete Geçirmeyelim.

Nasıl Mı Olacak

Söyliyeyim

Kocaelispor Taraftarları Yönetim rezaletliklerinden Bıkıp Başkanlığa Kendi Adaylarını Koydular

Ve Onu Seçtiler Şimdi İstedikleri Kocaelisporun İsmine Yakışır Adayları İkna Edip Kendileri Yeniden Oy

birliğiyle seçip Başkanlığa Oturtuyorlar

Ama Başkanla Sözleşme İmzalıyorlar Eger İstemedikleri Bir Durum Olursa Oy birliğiyle İndiriyorlar.
                (Tabi Sadece Uye Taraftarlar)

Bu bizde Nasıl Olur Derseniz

Bizde aynısını Yapabilirsek Yaparız Artı Yönetimde Bizden Taraftar Temsilcileri Bulunur Ve Taraftarların Görüşlerini Yonetime Soyler

Bilmiyorum Çok mu Uçuk Kaçık Düşünüyorum

Trabzonsporumuzun Son zamanki Durumlarından mı Çatlaklaştım Onuda Bilemem Ama Ben Artık Sıkıldım

Biz Trabzonspor Taraftarlarıyız

Trabzonsporu Oluşturan Degerlerın %70 80 niyiz

Yapabiliriz Gibi Duruyor Ama Once Taraftar Gruplarının Tek Bi Düşünce Altında Birleşmesi Gerekiyor

Ben Gene Yazıyim Dedim

Zaten Elimden Baska Bişe Gelmiyor

Artık Geri Yorumlar Size Kalmış

Gene Soyluyorum Hakkımızda Hyırlısı Neyse O olsun

Saygılarımla
                boyle bişeyi yapabilsek keske

aslında bunu taraftar grupları başkanlarının organıze etmesi gerekiyor

Yorum

• tahmin ettigim gibi yonetim Fatih Tekke haberiyl bu haftayi gecirdi bugun stadda kutlama yapacaklar onumuzdeki haftada transfer oldu olacak derken lig baslar kandiriliyoruz mu acaba

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ................Tolga...................
                    Jabi....Tolga...Erdinc...Celalettin
                    ...Hüseyin...Ayman...Serkan......
                    ................Gökdeniz................
                    .........Umut............Yattara......

Muhtemelen Ziya Hocanın sahaya sürecegi 11 böyle olacaktır.Diger futbolcularımızsa Ceyhun-Ersen-Risp-Adnan-Tayfun-Cagdas-Yusuf-Hasan-Ferhat-Musa-Ömer Rıza-Ergin-Mustafa-Ahmet-Jefferson-Selim-Emre-Eyüp Kadri..........

Jun ve Musampayı saymadıgım halde kadromuzda 29 futbolcu var bu kadronun Musa ve Rispin sakatlıklarını düsünürsek 25 e inmesi gerekiyor yani en az hic oyuncu alınmasa bile 4 futbolcunun daha gönderilmesi gerekiyor 1985 dogumlu en az iki oyuncunun kadroda tutulması zorunlulugu var yani Ergin-Selim-Yusuf-Eyüp Kadri-Emre beslisinden ikisi takımda tutulacak bence Yusuf ve Ergin Keleş kalacaktır diger ücü kiraya verilecektir peki bu durumda bir yeni oyuncu alınırsa takımdan 2 futbolcunun gönderilmesi gerekiyor bunlar kanımca Mustafa-Ömer Rıza olmalıdır artık ben yönetimden şunu bekliyorum iyi bir golcü alsınlar birde Jeffersonu ellerinden cıkartabilirlerse bir yabancı kaleci(Martinezde olabilir) alsınlar Mustafa ve Ömer Rızayıda göndersinler.........
                    ................Tolga...................
                    Jabi....Tolga...Erdinc...Celalettin
                    ...Hüseyin...Ayman...Serkan......
                    ................Gökdeniz................
                    .........Umut............Yattara......

Bu kadroda Tolga, Celalettin, Ayman Ziya' dan , Hüseyin ve Gökdeniz' de Trabzonsporluluktan kontenjan senatörü oldukları için direk oynayacaklar, takımdan kesilmeleri düşnülemez. Ortasaha ve forvete yapılacak transferler Umut' u ve Yattara' yı takımdan kesecektir. Bunlardan daha iyi adamları da yönetimin alma olasılığı olmadığı için bu takım bu sene intertotoda başladığı gibi futbol oynamaya devam eder, en iyi sonuç maalesef 4. olur. Bir de utanmadan şampiyonluktan bahsediyorlar.

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      tahmin ettigim gibi yonetim Fatih Tekke haberiyl bu haftayi gecirdi bugun stadda kutlama yapacaklar onumuzdeki haftada transfer oldu olacak derken lig baslar kandiriliyoruz mu acaba
                      KANDIRILIYOR MUYUZ ACABA?

Yorum

• arcil in tavsiye ettigi oyuncu super golcudur. Gurculerin Sota dan sonraki en iyisi diyebilirim
                        13 Vitor Hugo

Yorum

• KEÇELİ-SERHAT TAKASI

Trabzonspor ile Rizespor transferde takas pazarlığında. Samet Aybabanın Mustafa Keçeliyi istemesi nedeniyle Trabzonsporun kapısını çalan Yeşil-Mavililer, bu transfere karşılık Serhat Akyüzü verebileceklerini Bordo-Mavili kulübe ilettiler. Başkan Kadir Çakırın bu önerisi karşısında Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ise, Teknik Patron Ziya Doğan ile görüştükten sonra kararını bildireceklerini belirtti.

PRİCAYA MARKAJ

Trabzonspor, Danimarka Lig gol kralını golcü arayışlarında önceliğine aldı...

Fatih Tekke, Tomassondan istediğini alamayan Bordo-Mavililer, İsveçli golcü için nabız yokluyor...

Aalborg 2 milyon EURO isterken Bordo-Mavililer, 1 milyon EURO teklif ediyor. Necati aşkı da bitmedi...

DOĞAN KARARSIZ

Trabzonspor, Fatih Tekkeden ve Tomassondan umduğunu bulamadıktan sonra forvet arayışlarında geçen sezon 19 golle Danimarka Ligi gol kralı olan Rade Pricaya yöneldi. Daha öncede gündeme gelen ancak transfer defterinin kapanmasıyla askıya alınan İsveçli golcü için Aalborgun 2 milyon EURO istediği, Bordo-Mavili takımın ise 1 milyon EUROdan kapıyı açtığı ifade edildi. Teknik Patron Ziya Doğanın Prica için kararsız kalması nedeniyle yönetimin transferde işi ağırdan aldığı belirtildi.

NECATİ BİTMEDİ

Bordo-Mavililer, yabancı transferinde sorun yaşama ihtimaline karşı G.Saraydan ayrılan Necati Ateş ile teması kesmediği ifade edilirken, Gürcü Gogua ve Perulu yıldız Marinonun orta saha için düşünülen isimler olduğu ifade edildi. Sol kanat için şu anda tek aday olan G.Saraylı Orhan Ak konusunda, yönetim ve Doğan arasında fikir ayrılığı olduğu için transfere nokta konmadığı sızan bilgiler arasında.
                          En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 04.08.2007, 11:55.

Yorum

• NASIL YANİ HOCAM!

Trabzonsporda Doğandan yönetime: Transfer yapmasak da olur

Oyuncu alınması için yoğun çaba sarfeden ve kapatan transfer defterini yönetime yeniden açtırtan Doğanın, Asbaşkan Sayitoğlu ile görüşmede Almasak da olabilir" dedi...

KARARSIZ MI

Trabzonsporda Doğanın transfer kararsızlığı. Gerede kampında, "4 adam istiyorum" diyen ardından yönetimin transfer defterini kapatmasına rağmen Ben oyuncu alınacağını biliyorum" diyerek psikolojik baskı yapan Teknik Patron Ziya Doğan, şimdi oyuncu alınamayabileceğini belirtmesi ilginç karşılandı. Otelul Galati hüsranından sonra yönetimin transfer defteri açmasına rağmen Doğan, bu kez farklı düşünce sergiliyor.

ALMAYABİLİRİZ

Doğan, önceki gün Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ile yaptığı transfer görüşmesinde, "Eğer şartlar sıkıntı yaratırsa, transfer yapmayabiliriz de. Bu kadronun iyi ve başarılı olacağına inanıyorum" diyerek yönetime transfer yapılmayabileceği yönünde istekte bulunduğu ifade edildi. Bu durum henüz yeni açılan transfer defterinin uygun şartlarda oyuncu bulunmama durumunda kapanabileceği şeklinde yorumlandı.

Ruh Hastası bu adam kafayı yemiş.............

Yorum

• boşuna bekliyoruz.............şimdi bir yönetici çıkar: " bu zamandan sonra yapılacaktransferin bir yararı olmaz " cinsinden saçma sapan gerekçeler sunar ellerimiz boş 4. lüğe oynarız.........
                              poetricus

Yorum

• ziya dogan ilk defam normal bi acıklama yaptı tebrik etmek lazım. o da analdı bu yönetim transfer yapamaz . bari ihtiyacım yok diyeyimde taraftarda bosuna ümitlenmesin diyemi düşündü acaba .. o kadar zeki olacagını sanmıyorum belki ....
                                Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X