Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• cello ziyadan da iyi
    Bordomavi.net

Yorum

• Benden bu aksamlik bu kadar.
      Sizlere Pricayi Almanyadaki zamanindan gördügüm kadari ile anlattim.
      Birkac Videosunu ekledim.

Gördügünüz gibi bizim golcülerimizden daha Teknik bir Futbolcu.
      Ilk Videoda attigi ilk golü bizimkilerden biri atamazdi cünkü o topu öyle indirip ayni zamanda adami gecemezdiler!

Videolarin Tarihlerine bakarsaniz son 1 yilda Takimindaki yerinin daha önemli oldugunu ve kendini dahada gelisdirdigini görebilirsiniz.

Ben bu aksam ilk basda kizginligimdan Pricayi alacaklarsa kimseyi almasinlar dedim cünkü daha kaliteli ve taninmis bir golcü istiyorum. Ben Tekkemizi istiyorum.

Ama bizim Yönetimin bunu yapamiyacagini bildigim icin sizlere Pricayi tanitmaya calisdim.
      Kimseyi alamayacaklarsa alinabilir.
      1.2 Milyon Avro bir Risk degildir!
      Ayrica Mönchengladbach ve Anderlecht ilgileniyor.

Prica teknik, hirsli, cok kosan ve hucüm hattinin heryerinde oynayabilen birisi.
      Cogu zaman kanatlara kaciyor ve aldigi top ile iceriye hamle yapib sut atiyor.
      Bu özelligi Türkiyede is yapar.
      Kafa toplari iyi.

Süper bir Golcü olmasada maalesef ersendende umutdanda daha iyi oldugunu düsünüyorum.

Yorum

• @efkarlitaraftar,

Yazma tarzın ve yazdığın başlık bana "huseyin75" nickli üyemizi hatırlattı.Huseyin75 ceza almış.Enteresan...

Yorum

• İlk olarak efkarlitaraftar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

...
          Ben bu aksam ilk basda kizginligimdan Pricayi alacaklarsa kimseyi almasinlar dedim cünkü daha kaliteli ve taninmis bir golcü istiyorum. Ben Tekkemizi istiyorum.

...
          Benim fikrim değişmiş değil.

Stepanov'u sattıktan , Avrupadan elendikten sonra yapılacak transfer Prica değil.

Çek gol kralı 83'lü Jun'u elden çıkaramıyoruz . Olası kötü bir trabzon deneyiminden sonra Prica'yı nasıl elden çıkaracağız. 2 m euro az para değil. Klüp böyle yanlış işlerle borç batağına sürükleniyor. 2 milyonun yanına 2 oyuncu koyarsın 19 yaşında Promise'yi alırsın. İki sene sonra tc vatandaşı . Satmak istiyorsanda zarar etmezsin. Kaldıki taraftar promise'yede bunların telafisi olarak bakmaz , eksik 3 mevkiden birinde alternatif transfer olarak görür.

Yorum

• Arkadaslar bir Prica rüzgarı almıs gidiyor bu forumda benim 1 senelik tecrübelerime dayanarak Champions gibi Tralavair gibi Farabi gibi futbolu cok iyi takip eden arkadaslar var bu transfer dönemi icerisinde gerek Trabzonspora hangi yıldızı istersiniz bölümünde gerek burada bircok oyuncunun bilgileri verildi bunların cogu genc ve gelecekte önemli oyuncu olabilecek futbolculardı ama hicbiri dikkate alınmadı bu futbolcular birerbirer gitti örnek:Lavezzi,Fabianski.Eduardo.Utaka..........
            maalesef bende bu futbolcuların alınmasını istedigimden avatar yapıyordum ama basımızda dünya gözüyle görmedigi arasında sevgi bagı olmayan hicbirfutbolcuyu istemeyen birhocamızın oldugunu unuttum hadi hayırlı geceler..........

Artık yeni Avatar Dauda Jabi.................
            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak tuncii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bence bu oyuncuya ihtiyac yok cunku hava toplarında ersen martın var cok ıyı sıcrayım golunude atıyor. umut ise buldugu cogu pozısyonları degerlendirebilen bı oyuncu. ömere gelınce oda defansın dengesini cok rahatlıkla bozan bı oyuncu. pekı bızde bu kadar iyi bi forvet varken kulub halen neden bı forvet alıyor. ya bizim oyuncuların ozellıklerını bilmiyorlar ki bu imkansiz ya da bizim oyuncuları beyenmiyorlar. ama ersen, umut ve ömerden baska en iyi forvet olarak FATIH TEKKE'den baska kımseyı bulamazlar. o kus beyınlerıne soksunlar bunu................

Bizde ki forvetler iyi mi?? Arkadaşım sen nasıl bir trabzonspor izlemek istiosun bilmiyorum ama benim izlemek istediğim trabzonsporda bu forvet elemanları anca yedeğin yedeği olurlar..
              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Takım yabancı hakkını oyun kurucu değil , forvetten yana kullanacak gibi.

Tomas Necid

1989 doğumlu
                1,90 boyunda
                Slavia Prag a takımda oynuyor.

17 yaşında

2006 17 yaş altı avrupa şampiyonasında Barca'nın altın çocuğu Krkic ile beraber gol kralı oldu.

17 yaşında 1,90 olan Tomas 20-21 yaşına kadar 1,95 civarı olması kuvvetle muhtemel.

Geçen yıl çıktığı 13 ( 6 ilk 11 ) maçta 2 gol attı . Hava toplarındaki hakimiyeti , tekniği ve sert şutları var.

Coca cola şimdiden sponsoru oldu. Bırak cola turcayı al Cocacola'yı futbolcuyu getirsinler hemen Yada Jun'u Slavia'ya versek bize Tomas'ı verirler mi ?

Şaka bir yana Avrupanın gelecek vaad eden önemli santraforlarından . Hızla yükseliyor.

17 yaş altı şampiyonada attığı golleri görmek için videoyu izleyin

----------

Bu arada Brezilyalıların süper gençlerinden Pato 20 milyon euroya Milan'a transfer oldu
                En son Serdar A tarafından düzenlendi; 03.08.2007, 23:55.

Yorum

• transfer şart,umut eskiden defans oynadığı için tekniki sıfır..ersen zaten zaten ancak hava toplarında iyi,şutları çok zayıf..arkadaşlar sağolsun baya araştırma yapmış,inşallah bunlardan birini alırlar dicem ama eminim hiç düşünülmeyen menajerlerin kakaladığı bir oyuncu ile anlaşırız.görürsünüz..

Yorum

• Bu takımın en az 5 direkt oynayacak transfere ihtiyacı var. Başka türlü kimse 4. den daha iyi bir sonuçtan bahsetmesin.

Yorum

• Daha önce bazı arkadaşlar söyledi sanırım ama ben yine de söyleyeceğim.
                      Bu ziya ya oyuncu transfer etmek resmen bi katliam.Bence transfer falan yapmasınlar.Bu sezon da 4. olalım

Yorum

• şimdi ortada öyle bir rezalet varki neresinden bakarsanız bakın işin içinden çıkamazsınız.transfer yapılacak idiyse neden dha önce yapılmadı.yapılmayacak idiyse şimdikihalimiz nedir. adam olan biri açıklayabilir mi? muhtemelen yönetimden biri çıkmaz:-))
                        Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                        my name is onur....
                        Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak kaanTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Daha önce bazı arkadaşlar söyledi sanırım ama ben yine de söyleyeceğim.
                          Bu ziya ya oyuncu transfer etmek resmen bi katliam.Bence transfer falan yapmasınlar.Bu sezon da 4. olalım
                          Doğru söylüyorsun bu da olayın başka bir yönü...

Yorum

• zaten en fazla 4. olacaz ötesi yokki

Yorum

• Bizde ki forvetler iyi mi?? Arkadaşım sen nasıl bir trabzonspor izlemek istiosun bilmiyorum ama benim izlemek istediğim trabzonsporda bu forvet elemanları anca yedeğin yedeği olurlar..

Yorum

• Bizde ki forvetler iyi mi?? Arkadaşım sen nasıl bir trabzonspor izlemek istiosun bilmiyorum ama benim izlemek istediğim trabzonsporda bu forvet elemanları anca yedeğin yedeği olurlar..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X