Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vay be hâla transfer mi konuşuluyor buralarda.

Yorum

• Hiç izlemedim Adını da birkaç gün önce duydum zaten Rostock da aldığı süreleri tam olarak öğrenebilsek daha iyi olurdu Oynadığı maç sayısı yanıltabilir Yine de Rostock gibi sıradan bi takımda hayal kırıklığı yaşadığı çok açık Nedenleri vardır mutlaka Geçen sezon fena olmayan bi performansı var Yaşlı da değil genç de İzlemediğim için oyuncuyla ilgili bişey söyleyemem İzleyen arkadaş yazmış zaten yukarıda 1,5-2 milyondan fazla vermemeliyiz Biz ne kadar yazarsak yazalım ummadık taş yarar baş

Ben daha iyi bi transfer yapmamız gerektiğini ve yapabileceğimizi düşünüyorum ama muhtemeldir ki bu oyuncuyu alacağız Pricayı almak bi transfer başarısı değildir Hayırlısı olsun

Ayrıca ortasaha için Evertonlu Leon Osmanı düşünebiliriz Türk statüsünde oynayabiliyor galiba Baba tarafından Kıbrıs Türk'ü hem böylece ortasaha gibi önemli bi pozisyonu yabancısız kapatmış oluruz Leon Osman!
      En son champions tarafından düzenlendi; 03.08.2007, 20:46.

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        chovy aferin beni iyi takip etmişsin
        biraz öyle olduyakında elivanın avatarınıda bekliyoruz

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Oyuncu istedikten sonra , hoca istediği kadar vermesin. Promise olsun Özer olsun Trabzona kazandırlabilir . Geleceği çok parlak olan bu iki oyuncununda mutlaka ağır bir bedeli var. Bu bedeli hafifletmek için takas bir çözüm . Bizde istikrarsız yada kabiliyeti sınırlı olarak algılanan Ceyhun , Hasan , Musa , Ömer , Mustafa hatta Ersen bu takımlar için önemli oyuncular olabilir.

Ben öteden beri Özer gibi Ali gibi oyuncuların 1 yıl daha şu anki takımlarında süperlig deneyimlerini arttırması kanaatindeydim. Çünkü şampiyonluğa oynaycak bir takımda bu tarz genç oyuncuların ilk 11 çıkacağı maç 8-10'u geçmez. Fakat şu an şampiyonluğa oynayacak ne yönetim , ne teknik adam , ne kadro genişliği ne de transfer atağı var. Geleceğe yatırım yapılacaksa bu oyuncuları bu yıl kazanmak doğru , ama klübeye hapsedilecekse yanlış.

Takımıma baktığımda
          Umut , Serkan , Tolga , Tayfun 83 doğumlu
          Selim 84 , Ferhat ve Emre 85 , Yusuf 86 , Ergin ve Eyüp Kadri 87 foğumlu .
          Gelecek yıl en azından 2-3 tanesinin oldukça iyi durumda geri dönmesini umduğumuz kiralık giden Ufuk , Ufukhan ve Ali 86 , Emre ve Cem 85 , Enis 87'li . Hemen hepsi genç milli takımlarda hizmet etmiş oyuncular. Aynı zamanda Ligin en iyi 2-3 Paf takımından birine sahibiz.

Eğer bu genç oyunculara yönelik bir plan yapılırsa gelecek vaad eden 3- 4 oyuncu ile desteklenebilirse ortaya müthiş bir jenerasyon çıkabilir. Uzun vadede çalışarak 1-1,5 sene içinde 5 iyi yabancıda kazanabilirsek takım geleceğini kurtarmış olur.

Bu yıl şampiyonluğa oynamak mı ? 2 milyona Fatihi , 2 milyonada Türkiyede oynayabilecek , ziya hocanın kesemeyeceği üst düzey bir oyun kurucuyu kiralarsın . 30. haftaya kadar kesin gideriz.
          Bu bahsettiğiniz Ali Güzeldalmı.O kiralıkmı lütfen öyle olduğunu söyleyin....
          Bu arada özeri dün ilk kez izledim ve beğendim.İyi oyuncu.Benim hayalimdeki önümüzdeki sene kadrosu.....

---------------------------------------?-----------------------------
          tayfun--------ufukhan--------------selim-------------------?
          gökdeniz---------yusuf-------------özer---------------------engin------
          --------------------Ali G.----------------Umut----------------------

Emin olun bu takım her maçta sonuna kadar mücadele eder ve eğer sabır gösterilirse büyük başarılar kazanır.......................
          tk direktör Rıdvan Dilmen.................
          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            chovy biliyorsun Elivayı SayİToglu almayacagımızı söyledi dostuymus menajeri ayrıca koskoca avatar yapacagız biraz yakısıklı olsun demi yani Eliva olmaz avatarlık biraz heyecanlıyız huyumuz kurusun...............

Bak takımın en yakısıklısını avatar yaptım................
            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hiç izlemedim Adını da birkaç gün önce duydum zaten Rostock da aldığı süreleri tam olarak öğrenebilsek daha iyi olurdu Oynadığı maç sayısı yanıltabilir Yine de Rostock gibi sıradan bi takımda hayal kırıklığı yaşadığı çok açık Nedenleri vardır mutlaka Geçen sezon fena olmayan bi performansı var Yaşlı da değil genç de İzlemediğim için oyuncuyla ilgili bişey söyleyemem İzleyen arkadaş yazmış zaten yukarıda 1,5-2 milyondan fazla vermemeliyiz Biz ne kadar yazarsak yazalım ummadık taş yarar baş

Ben daha iyi bi transfer yapmamız gerektiğini ve yapabileceğimizi düşünüyorum ama muhtemeldir ki bu oyuncuyu alacağız Pricayı almak bi transfer başarısı değildir Hayırlısı olsun

Yukarida birkac yazimda yazdim.
              Evet daha iyisini alabilirler ve Insallahda alirlar.
              Ben asla kötü diyemem kendisine.
              16 yasinda Bayern Münihin As Takimi ile Antremanlara cikdi.
              Rostocka geldiginde yasi 22 idi ve ilk yurt disi tecrübesi idi.
              Orada daha cok yedekdi. Oynadigi zaman kumasinin iyi oldugunu hep görebiliyordum. Biraz bizim Jun vakasi gibiydi ama ondan cok daha iyi oldugundan en azindan arada gol atiyordu :-)

Cok Basit golleri kaciran ama olmayacak goller atan birisiydi.
              Son 2 Sezon seyredemedim cünkü malum Isvecde oynadi. Simdi istatistiki olarak cok daha iyi. Buda sürekli oynadigina ve kendini gelisdirdigine baglanabilir.
              Artik daha tecrübeli ve olgun ve ikinci yurt disi macerasinda patlama yapabilir.

Yapamazsa bile yine aldigina yakin bir Fiyata ülkesinde bir Takima satabiliriz cünkü ülkesinde gayet iyi oynuyor.
              Rostocka gelmeden öncede ülkesinde iyi golcülerin arasinda yer aliyordu.

Teknigi cok iyi. Hava toplarina hakim. Hem Forvet, hem Forvet arkasi ve hamde kanatda oynayabiliyor. Yani Ofansif-Allrounder. Almanyada onu öyle tanidik.
              Agresif yapiya sahip ve cok kosuyor ve bu yüzden olsa gerek bizim TD begenmis :-)))

Ben daha iyisini bekliyorum ama alamazlarsa bence kacirmasinlar ve deneyelim.
              Su an Almanyada Mönchengladbach ile adi aniliyor bizimkilerine duyurulur...

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gözlemlediğim kadarıyla, marcelinhos100 yaz başından beri adı geçen, forumda keşfedilen kaliteli bir çok oyuncuyu avatar yaptı. Umutla yaşayan, onu kaybetmemeye çalışan biri gibi geliyor bana hep. Belkide onun protesto biçimiydi bu...

O avatar yaptığı oyunculardan biri bile alınamadı. Aslında avatarlarını toplayıp yönetime yollamak lazım. Hepsi düzgün, çoğu yüksek maliyeti olmayan oyunculardı. Kimse yönetimden mucize beklemedi, akıllıca şu işi halletmelerini bekledik ama bizimkiler gitti nerde beleş, nerde defansif, nerde yaşlı onu aldılar..
                En son Özkan Erdem tarafından düzenlendi; 03.08.2007, 20:55.
                BORDO MAVİ

Yorum

• @marcelinhos100

Demek Avatar yaptigin hicbir oyuncu alinamadi?

Demekki Transfer Faciasinin sorumlusu sensin güzel kardesim :-)))

Aman Pricayi avatar yapma :-))))))))))))

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    (...)Ayrıca teknik heyet tarafından izlendiği söyleniyor.
                    Olumsuz görüş belirtecek kadar tanımıyorum. Yalnız bizim teknik heyetin izlediği ve teknik direktörün beğendiği futbolcuların ortak özellikleri aklıma geldiğinde beni hafakanlar basıyor, her tarafımda karıncalanma oluyor. Bu adamdan da ümitli olamıyorum. Tabiî alınması yönünde bir düşünce ve niyet varsa...
                    İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Risp de burada belki faydalı olur.............
                    Zaten faydası olacaksa bir tek burada olur.

Yorum

• su anda dunku ankaraspor genclerbirligi macinin tekrari var trt3 de ozer i tum mac izlemek isteyenlere duyurulur. oyun tarzi olarak yattaraya cok benziyor paslari daha iyi ve ortada oynayabiliyor. bu cocugu alip transferi kapasinlar. cok iyi topcu. burnumuzun dibinden milli stoper aldilar bon bon baktik. 1.2 m euro cok degil ama bu oyuncunun sehre uyum saglayamayacagina inaniyorum. sultani getirsinler eger illa forvet alacaklarsa.
                      sevdim seni bir kere başkasını sevemem
                      deli diyorlar bana desinler değişemem

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Olumsuz görüş belirtecek kadar tanımıyorum. Yalnız bizim teknik heyetin izlediği ve teknik direktörün beğendiği futbolcuların ortak özellikleri aklıma geldiğinde beni hafakanlar basıyor, her tarafımda karıncalanma oluyor. Bu adamdan da ümitli olamıyorum. Tabiî alınması yönünde bir düşünce ve niyet varsa...

Zaten faydası olacaksa bir tek burada olur.

Üstadim umarim yeteneklerini aldigimiz takdirde sergiliyebilir. Gercekden cok yetenekli. Ilk yurtdisi tecrübesi onun acisindan her ne kadar sanssiz gecdiyse bile bu yine ayni olacak anlamina gelmez.
                        Evet bizim Hocanin onu begenme nedenini biliyoruz. Hirsli ve cok kosuyor ama bizim Umut gibi bosa kosmuyor. Ondan cok daha iyi teknige sahip. Hem ayni ülkeden iki Futbolcunun olmasi gercekdende Rispinde sakatligi tam düzeldigi vakit performansini arttirir.
                        Üstüne birde Isvec gibi deneyimli bir Milli Takimda su an oynuyorsa buda iyi bir gerekce olarak gösterilebilir.
                        Birde denildigi üzere yanlizca 1.2 Milyon Avroysa bu cok fazla bir Risk degildir.

Yorum

• $erif Hocam sen ne diyorsun bu ise?
                          Bir gelisme varmi?
                          Yarin Avni Akere Transfer yetisirmi?
                          Umutla bekliyoruz.

Yorum

• Teknigi iyi olmasi lazim bizim umut ve ersende teknik yok ikiside birebirde adam gecemiyorlar forvat sart bu adami bilmedigim icin bisey diyemem

Yorum

• yarın helikopterle indirceklermiş yeni transferi pardon yıldızı bu saatten sonra ziya doğanın izlediği futbolcular alınacaksa bence kapatsınlar transferi, ziya ne anlar futbolcudan mert korkmazı istemişti zamanında düşünün artık. ayrıca yapacakları kalitesiz transferler aralıkta gelecek yeni yönetim ve teknik heyet için problem olur bence. zaten yıldız da alsalar ziya oynatmaz onları ayman hasan celalettin oynar yine oyüzden boşuna masrafa gerek yok...

Yorum

• Burda bir Videosu.

Brondby Takimina karsi oynadilar ve 3-2 yendiler. Tarih 14.04.2007.

Videoda ilk Golü Brondby adina Rasmussen atiyor.

Aalborgun ilk golünü Prica atiyor. Önce topu cok iyi sekilde kontrol ediyor ve rakibini geciyor. Ardindan ikinci rakibine calim atarken kisa süreli takiliyor ama cok cabuk ve cevik bir sekilde dönerek vuruyor ve atiyor.

Ardindan topu sol kanatdan cok iyi getiriyor ve sag ayagiyla kaleyi yokluyor. Kaleci kurtariyor. Daha öncede dedigim gibi kanatlardan gelebilen Ofansif-Allrounder!

Sonra tekrar Rasmussen Brondbyi öne geyiriyor. Hani su Rasmussende cok iyi giderdi ama ha :-)))

Sonraki Pozisyonda Radeye ceza sahasinda müdahele ediyorlar ama Hakem devam diyor. O Pozisyonda bu sefer sag kanatdan geliyor.

Ikinci yarida beraberlik golünü atiyor. Bu Pozisyonda sag kanatda rakibin arkasindan cok iyi kurtuluyor ve iyi kafa topu ile golü atiyor.

Sonucda cok yönlü olan Ofansif-Allrounder!
                                En son Misafir tarafından düzenlendi; 03.08.2007, 21:28.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X