Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• @stichus
    valla söylede adı gecen oyuncular kimmiş.
    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Dün gece Telegolde Necati kendisine Türkiyeden tek teklifin Trabzonspordan geldigini söyledi teklifi reddetmemiş ama ilk hedefi Avrupa imiş bu arada stichus acaba hangi futbolcuları alacak baskanımız ipucu verip bizi heyecandırsana kalecide alacakmıyız ne olur yavas yavas söylekalbimize inmesin bu arada Nurimizede selam söyle Allah ondan razı olsun Sivas macında bekliyoruz tribünde bakalım zahmet edip gelebilecekmi:
      Kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
      Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Çözüm Önerisi

Madem konu transfer size çok daha ekonomik ve pratik bir çözüm önereyim:

Futbolcudan önce adam akıllı Trabzonspor'u temsil edebilecek ve hedeflerine ulaştırabilecek komplekssiz bir teknik direktör alalım. Sol kanada zaten kadromuzda olan parasını tıkır tıkır ödediğimiz Musampa, geri kalan ihtiyaçları da yeni hoca söylesin. Büyük ihtimalle daha ucuza gelecektir bizim için. İşin psikolojik kısmını söylemiyorum bile.

Maç kötü gittiğinde yedek kulübesinden oyuna giren futbolcu takımı da tribünleri de ateşleyebilmeli. Var mı bizim öyle bir yedeğimiz. Jun vakasında olduğu gibi refleks transfer değil gerçek transfer istiyorum ben.

Dünya starı da alsak 40.yıl kutlamalarına Ronaldinyo yu bile getirsek, Ziya'nın eline verdikten sonra ne anlamı var ki?
        Bu kadar insan bu gerçeği görürken yanlışta ısrar niye.

Ayrıca Ziya Hoca'nın gitmesi yönetimi yeni yapacağı transferden daha fazla rahatlatacaktır. Bu kadar sabır Lazoroniye gösterilse o da birşeyler yapardı heralde.

Ne günlere kaldık Allahım.
        En son a f s tarafından düzenlendi; 30.07.2007, 18:20.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Su Yönetim`den birilerinin aciklamalarini görünce kan beynime sicriyor. Gercekten taraftari bu kadar aptal zanneden hicbir Yönetim gelmemisti basa.

Adam buyuruyor ki, 6 yildiz futbolcunun maliyeti 100 milyon dolar. Bu adamlar Matematik nedir bilmiyor. Sanki biz Henry`i, Messi`yi veya bir baskasini istiyoruz.

Piskin piskin Marcelinho, Musamba, Symkowiak gibi yildizlar Trabzon`da barinamiyormus. Bu adamlari Ziya gibi paranoyak birinin eline verirsen, kim durur takimda. Isin en ilginc yani Z.D. begenmedigi her oyuncu, hala para eden oyuncular.

Simdiye kadar 1360 Marcelinho formasi satmislar. Ulan adami ne zaman transfer ettin ve daha da önemlisi formasini ne zaman piyasaya sürdün?

Adamlar istikrar diyor. Dogru, devamli basarisiz olmakda bir istikrardir.

Zat`i muhterem galati karsisinda oynanan futbolu begenmis. Yani doldur bosalt futbolunu. Birde buyurdu ki, böyle bir yenilgi beklemiyorlarmis. Sizden baska bircok kisi bu hezimeti bekliyordu ama.

Daha cok sey yazarim ama....
          TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
          TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• Bizim basımızda bu hoca varkenle baslayan cümleler artık Trabzonsporlular icin alıskanlık oldu ama championsun Ergün Teber Tercihi bana yine hatırlattı bu cümleyi Ergün Teber 20 yasında bizim Eyüp kadri 21 yasında bu cocuga güvenmeyen ilk 18e Mustafa Keceliyi alıp onu almaya korkan Selim ve Emreye idmanda bile forma vermeyen Ziyamı Ergünü isteyecek ona Orhan Ak yakısır onuda oynatmaz Allah korusun Celalettine birsey olursa ne olacak

Martinezden baska kaleci bilmeyen baska futbolcu istemeyen daha iki gün önce bundan sonra gelen kaleci ne yapacak diyen ziyayamı 10 numara alınacak forvet alınacak ki bunları satmada birnumara Albayrakmı alacak.....................
            Kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
            Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Sinan Engin biraz şovmendir ama taa Simek futbolu bırakmamışken, Trabzonspor'a 2 kaliteli forvet lazım diyordu. Başa oynar diyordu. Ersen, Umut diyorlardı var ama yetmez diyordu.

Bize oyunun gidişatına damga vuracak ( Olumlu anlamda ) futbolcu gerek. İstikrarsız oyuncu da silik oyuncu da yetenekten habersiz oyuncu da sorumsuz oyuncu da lazım değil. Şu kadronun ( Kusura bakmasın futbolcu kardeşlerim ) 4/5'ü Trabzonspor takımının formasını giyecek ayarda değil. Madem paranız yok, takımı sağlıklı bir yapıya sokun, tasarruf edin, 5 gönderin 1 alın
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu arada ajansa düşen zeyyat kafkas açıklaması şu ana kadar gördüğüm en gerçekçi tahlilerden birini içeriyor.. ben bu açıklamayı ve bakış açısını çok beğendim.. şurası muhakkak, ben de yıldız oyuncu istedim geçtiğimizyılın başında.. denilson ricardinho marcelinho musampa ilacımız sandım.. görmeden inanmıyor insan.. alamayız sanıyor.. alıyorsun getiriyorsun ve altında kalıyorsun işte böyle.. hoca faktörü bir tarafa ben bu kadronun takviyesiz ligde büyük problem yaşayacağını düşünüyorum..
                ne istiyoruz?
                transfer!
                ne zaman istiyoruz?
                şimdi!(aslında her zaman)
                peki şu an alınacak adamı dinamo kiev maçından önce alsaydık, bir kere de avni akerde çocuklar sallasalardı şu bayrağı santrada?
                dünyada büyük kulüp diye ortada dolaşan ama şampiyonlar ligi görmemiş bir biz varız herhalde!
                yapın bakalım transferinizi...
                stoperlerin topu ileriye saçma sapan şişirmelerini önleyecek bir transfer olsun ama, kırılacak bardak çanak almak zorunda kalmayalım!

Zeyyat Kafkas'ı artık okumuyorum bile.Onun ağzından yapılan diğer kulüp haberlerini yaptığım gibi.Ama ana başlıklarını basında TS haberlerini takip ederken rastlıyoruz ve mecburen okumuş oluyoruz.En son mudur bilemem ama kaybedilen GaleteSpor maçıyla ilgili bir açıklamasında ''Tepkilei kişiselleştirmeyin'' manasında birşeyler söylemiş.Benimde buna cevaben çok affedersiniz ama ''Yo kişiselleştirmiyorum hepiniz o..... çocuğusunuz.'' oluyor.Çok üzülüyorum ama öfkemi bastıramıyorum.
                Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

...şurası muhakkak, ben de yıldız oyuncu istedim geçtiğimizyılın başında.. denilson ricardinho marcelinho musampa ilacımız sandım.. görmeden inanmıyor insan.. alamayız sanıyor.. alıyorsun getiriyorsun ve altında kalıyorsun işte böyle.. ...
                  Bende bunu anlamıyorum. Olmayan şeyleri olmuş gibi kabul edip birde ona kafa patlatıyor onlardan sonuç çıkarıyoruz. Marcell Trabzonspor'da hayatı boyunca oynadığı yerde oynamadı ki bu adam bizde tutmadı diyoruz. Almanya'ya gittiğinin ertesinde 'beni hiç oynamadığım yerde oynatıyor sonra da benden verim bekliyor' dediydi. Musampa'yı kaç kere oynattı bizim büyük deha Allah aşkına. Oynadığı kaç maçta adamı beğenmedik. Adam 40 metreden ayağa pas attı hepimiz vay beee diye ayağa kalktık tamam bir dahaki maça sahada diye diye koca bir sezonu heba ettik ve anlaşılmaz bir şekilde bu oyuncuya kafayı takan, oynatmayan futbol fukarasının hiç bir rolü yokmuş gibi döndük dolaştık yine tüm suçu Musampa'ya attık. Ya bir hocamız var Milan'a bu topçu değil diyor. Bir hocamız var Szymek ülkesine gittikten sonra 'az kalsın oynamak için stoper olmayı düşünüyordum' dedi. Ve biz bütün bunlar yokmuş gibi taş kafa DOĞAN ve onu bizim başımıza musallat eden yönetimimizin sebebine 'hee bak yıldız transferi işe yaramıyor' diyoruz, suçu Marcell'in, Musampa'nın kucağına bırakıveriyoruz. Niyetim kimseyi strese sokmak yada laf sokmak değil sadece bunu duymaktan sıkıldım artık. Yürümüyor aga işte yapamıyorlar, beceremiyorlar. Transfer diye tutturdular şimdi de uyacaklar bu piskopat dahi DOĞAN'a başımıza getirecekler yine İstanbul artıklarını hepten arızaya bağlıyacaklar bizi bişey değil ya!
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

transferin yapılacağını basın sözcümüz açıkladı işte.. bende hocanın evvelden beri istediği bir kaç isim var.. ama mesele bu değil.. mesele zamanı değerlendirmeyi beceremeyişimiz.. takım almanyaya gitmedi, ne kadar doğru.. gençler yerine ciddiyetle asılarak aslarla çıktı intertotoya.. ne kadar doğru! bu kadar doğru yeter sandık.. mesele famagusta lazio dinamo kiev van fener meselesi değil bana göre..
                    iyi bir takımın olsun.. sorunsuz altı yabancın..
                    kalecin sağlam olsun..
                    hocan da sağlam olsun..
                    taraftarın her zaman seninle zaten! zamanlama hatasını taraftar yapmıyor ki yönetim yapıyor..
                    hz. ömere atfen bir deve yuları hikayesi anlatılır..
                    hazret camiye girerken orada bulunan bir adamcağıza emanet etmiş devesini.. namazda da adamcağıza acımış beş dirhem vermeyi planlamış.. bilinen hikaye işte.. adamcağız devenin yularını alıp gitmiş oradan.. hazret camiden çıkıp deveyi yularsız görünce şaşırmış.. ama pazardan yular almaya gittiğinde daha da şaşırmış.. tam beş dirheme kendi devesine ait yuları pazardan alınca, kulların kendi helallerini nasıl da harama çevirdiklerinden yakınmış rabbine!
                    şu adamları evvel alacaktık evvel..
                    şimdi, almaya mecbur kalınca değil!
                    (bu arada kinaye banaysa öyle işim falan bozulmuş değil benim.. kırmayalım birbirimizi lüzumsuz yere.. son iki günde beni arayan arkadaşlarım artık kızdırmaya değil destek olmaya çalışıyorlar.. üzülmek de fayda etmiyor!)
                    Bir takimin en onemli ihtiyaci yonetimdir. Ilk basta yonetimin saglam olacak. Yonetim iyi olunca hersey yoluna girer.

Ayinesi istir kisinin lafa bakilmaz demisler. Tamam isi bilmeden secilmissin. Ama kac zamandir yoneticilik yapiyorsun. Bari hatalarindan ders cikar da su isi biraz ogren.

Eski yonetimlerin hatalarini gorduk. Niye gittiklerini de gorduk. Famagutsa, Kiev facialari. Bu yonetim de ayni hatalari yapti, yapiyor, yapacak. Sen sampiyonluk paralosiyla yola cik, ilk turda elen, sonra da iki transfer yapacam de. Adama derler, gecti Bor un pazari, sur esegini Nigde ye. Uefa ya katil, her turda milyon Euro para kazan. Ama borc var diye Step i sat. Ilk hafta da Uefa dan elen. Bu mu yonetim anlayisi. Bu mu buyuk takim ruhu. Bir stat tutturmus, onu da secimde koz olarak kullandir baskalarina.

Bunlarin yaptigi transferleri gorduk. Adam gibi bir Marce geldi onu da para korkusuyla geri sattilar. Tekke para korkusuyla satildi. Step de oyle. Bosuna yapanci transferi yapipta kontenjan doldurmayin, baska ihsan istemez. Takimin uzerindeki golgenizi cekin gidin...

Gecen sene Lazaroni geldi 4. haftada gitti. Bu sene de su asamadan sonra kim alinirsa alinsin Ziya ya en fazla dort hafta sure taniyorum. Yonetim dorduncu hafta yollar Ziya yi.

Eskiden beri gorulmustur ki her giden yonetimde oldugu gibi, bu yonetimin gidis sureci baslamistir. Koltuga ne kadar yapisirsalar bile, benim tecrubem gosteriyor ki en gec Aralik ta giderler. Bundan zerre kadar suphem yoktur.

Bunu anlamak icin klubun son alti yilina bakmamiz yeterli. Ne demis buyukler. Tarih ders alinsaydi hic tekerrur eder miydi?
                    Yine Yeni Yeniden

Yorum

• Şimdi bu yönetimdeki geyikler yenilgiden sonra gelecek tepkileri azaltmak için iki üç tane angut daha transfer edeceklerdir.İnşaallah böyle bir haltı yemezler.Ne onların transfer edeceği topçulardan nede ZD'nin isteyeceği adamlardan biz bir şey beklemiyoruz.Yapacakları en güzel şey def olup gitmek olmalı....
                      Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                      Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                      Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• stepanov, yattara,syzmek.. alacaklarsa bu 3 oyuncu tarzinda yani super yildiz olmayan ve buraya yildiz olmak icin gelen oyuncular alsinlar
                        VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• İlk olarak verena tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          stepanov, yattara,syzmek.. alacaklarsa bu 3 oyuncu tarzinda yani super yildiz olmayan ve buraya yildiz olmak icin gelen oyuncular alsinlar
                          orhan ak,cihan haspolatlı ve başka kelepir düz biri daha
                          ziya doğan bayram etmezse bir şey bilmiyorum
                          adamın mentali bu
                          düz olsun bizden olsun.
                          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Aman ne büyük futbolcuymus marcelinho nasil gönderilirmis.
                            Hadi bizdeyken istendigi yerde oynatilmadi, wolfsburgda izleyen oldu mu bu abiyi.
                            Bilenler bilirler orada da iyi basladi sonra düsme potasina girince orada da yavas yavas kesildi takimdan.
                            Tamam gecmiste iyi futbolcuydu, ama ne bizde ne de bizden sonra iyi oynadi ve gönderildi.
                            Halen para ederken de göndermek de bence akillica bir hareketti.
                            Yönetim kötü diye kurularin yaninda yasi da yakiyorsunuz

Yorum

• ZD sol bek için 2 alternatif sunmuş : Orhan Ak (GS) , Hayrettin Yerlikaya (Sivas)
                              Ortasaha ve forvet için de Norveç veya Danimarka'dan %80 bitmiş transferler varmış.

Kaynak : Lig Tv Ana Haber - Can Karyağdı

Ayrıca dün gece telegol'de Necati Ateş'de Trabzonspor'un teklifinin cazip olduğunu, reddetmediğini ama önceliğinin Avrupa olduğunu söyledi.
                              BORDO MAVİ

Yorum

• İnşaallah Hayrettin olur
                                Umuyorum ki Danimarkalı santrafor Rasmussendir Daha öncede ilgilenmiştik
                                Ortasahada Würtz olur diyecem ama daha yeni Kopenhaga gitti
                                Esbjergli Niki Zimling olabilir mi acaba?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X