Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DarthVader tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adamın görevi belli kardeşim. Bu adam forvet değil. Forvete yönelik ortasahada değil. Ayrıca yeri geldiği zaman arapasınıda verdi. Toptan anlamadığımı nerden çıkardın bu arada. İyi o zaman al ortasahaya c.ronaldo ronaldinho vs.. E bu oyunun mantığında hücum kadar defans da var. Yattaranın eksik olan yönü neydi. Halilhodzic zamanında ne diye zorladı onu. Defansa dönebilsin diye. Ben Ziya hocayı savunmuyorum. Ama defansıda bu oyunda düşünmeden olmaz. Bana Hüseyin ve Aymandan başka rakibe basacak top çalacak bi adam söle. Yoksa ortasahanın amacı sadece forvete yönelikmidir. Bu takımda o dediğin görevi yapabilecek adamlar var zaten.
    Ziya hocanın oynatmak istediği sistemin doğru işleyebilmesi için ortasahanın ortasındaki oyuncuların ve bekleri oyunun iki yönünüde iyi oynaması gerekir. Ne yazıkki bizim en zayıf bölgelerimizde buralar.

Bu takıma iyi bir libero ve oyun kurucu şart. Bencede Hasan ve Ayman ile bu iş yürümez.

Yorum

• martin palermo olurda diğerleri gerekmez ... sanmıyorum alacaklarını ama ..:?

Yorum

• Ayman'ın rakibe bastığı doğruda bunu hakemler anlamıyor herhalde ki genellikle faulle sonuçlanıyor bu basmaları.Araya pas attığına ise bizim lehimize pek değil hiç rastlamadım ama geçen maçta Galati lehine çok güzel ara pası yaptı kerata...
        Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
        Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
        Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ayman'ın rakibe bastığı doğruda bunu hakemler anlamıyor herhalde ki genellikle faulle sonuçlanıyor bu basmaları.Araya pas attığına ise bizim lehimize pek değil hiç rastlamadım ama geçen maçta Galati lehine çok güzel ara pası yaptı kerata...
          Evet biraz sert girdiği doğru. Ama fazla kart yemeden götürüyo olayı. Araya pas olayıda geldiği ilk maçlardan birinde atmıştı. O yüzden yazdım. Ya neyse sonuçta sadece defans değil hücumada yeri geldiği zaman katkısı olması lazım tabiki. Tersi düşünen arkadaşlara göre bu takımda Gattuso'da oynayamaz. Hani basıyo sert oynuyoya. (İlginç bi benzetme oldu Gattuso-Ayman)

Haa unutmadan Aymanın gelişinden sonra Hüseyindeki değişikliği eminim hatırlarsınız. Pas vermeye bile cesaret edemeyen Hüseyin çalım atmaya başladı.
          En son DarthVader tarafından düzenlendi; 27.07.2007, 18:23.

Yorum

Evet biraz sert girdiği doğru. Ama fazla kart yemeden götürüyo olayı. Araya pas olayıda geldiği ilk maçlardan birinde atmıştı. O yüzden yazdım. Ya neyse sonuçta sadece defans değil hücumada yeri geldiği zaman katkısı olması lazım tabiki. Tersi düşünen arkadaşlara göre bu takımda Gattuso'da oynayamaz. Hani basıyo sert oynuyoya. (İlginç bi benzetme oldu Gattuso-Ayman)

Ayman'ın biraz sert girdiğini kabul edelim ki sence öyle bence değil.Bizim takımda rakibe Ayman gibi dalan pek çok oyuncu mevcut.Örneğin bizim defansta oynayan topçuların tümü.Şimdilerde bunlara ''rakibe kontrolsüz güç oygulamaK'' densede bizim zamanımızda böyle topçulara af buyurun ''Kazma'' denirdi.Ee şimdi TD'ü ZD olan takımın topçularında bu kadar kazmada olmasın mı? diyeceksin ki bence sende haklısın..
            Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
            Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
            Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

Adamın görevi belli kardeşim. Bu adam forvet değil. Forvete yönelik ortasahada değil. Ayrıca yeri geldiği zaman arapasınıda verdi. Toptan anlamadığımı nerden çıkardın bu arada. İyi o zaman al ortasahaya c.ronaldo ronaldinho vs.. E bu oyunun mantığında hücum kadar defans da var. Yattaranın eksik olan yönü neydi. Halilhodzic zamanında ne diye zorladı onu. Defansa dönebilsin diye. Ben Ziya hocayı savunmuyorum. Ama defansıda bu oyunda düşünmeden olmaz. Bana Hüseyin ve Aymandan başka rakibe basacak top çalacak bi adam söle. Yoksa ortasahanın amacı sadece forvete yönelikmidir. Bu takımda o dediğin görevi yapabilecek adamlar var zaten.
              yok kardeşim yok bana iki yönlü oyuncu lazım...zaten ön liberolara gıcığım...bi kere bunlar ağır topçu aymanın yerine yusufu koy daha iyi neyse uzatmayalım herkesin düşüncesi kendine olsun
              sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
              Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• İlk olarak vadaa55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yok kardeşim yok bana iki yönlü oyuncu lazım...zaten ön liberolara gıcığım...bi kere bunlar ağır topçu aymanın yerine yusufu koy daha iyi neyse uzatmayalım herkesin düşüncesi kendine olsun
                Yusuf konusunda haklısın eğer fırsat verilip cesaretlendirilirse süper olacak inşallah.

Yorum

• Stoperibilitesi yüksek transferler yapmayınız.

Yorum

• yok abi yok ben turdan felanda umutlu degilim kaldiki gectik ya sonrasıı
                    En son turgi tarafından düzenlendi; 27.07.2007, 18:40.
                    BMN | ANTALYA
                    Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!

Yorum

• Karsisinda 5. Sinif bir mahalle Takimi ama Bay Mantalite yine 3 Ön Libero ile cikacak.

Cildirmamak elde degil.

Bizim TD son kazandigi Futbolcu korkarim Ersen olacak :-(((
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

Şu takımda defansı düşündügümüz kadar hücumu düşünseydik inan daha farklı yerde olurduk ayrıca rakibe basacak adam kim diye sormuşsun takımın alayı rakibe basıyor basmasına basıyorda ileri kim oynayack bu takımda ayman ve hüseyinin basması yeterli degil mi orta sahanın kaç tane basan adamdan kurulmasını istersinizbiraz komple düşünelim bu takımda ceyhun ve yusuftan başka ortasahada dikine gidecek adam yok ama siz hala ayman ve hüseyinden başka basacak rakibi ısıracak adam arıyorsunuz peki golü kim atacak yada pozisyona kim sokacak

Yorum

• cem demirle...ufuk bayraktar orduspora kiralanmis

Yorum

• ya bizimkiler bir tutturmuslar kjaleci olarak Martinez diye. Martinezden baska kaleci mi yok, yoksa Martinez dünya kaleciler arazinda bir nr. mi adam zaten sakat hala ama onunla ilgili transfer haberleri cikiyor. Allah dan az kaldi insllah bunlardan kurtulacagiz insallah 1-2 aya kadar bende üye olacam
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Forumdaki kardeşlerimin tepkileri ne olur bilemem ama Galatasaray'dan ayrılma ihtimali yüksek olan Hasan Kabze'nin derhal transfer edilmesi gerektiği kanaatindeyim. Genç ve yetenekli bir oyuncu. Takıma ısındıktan sonra en az Umut Bulut kadar, hatta daha fazla katkısı olacaktır.
                              Bizim yöneticilerin bu transfer fırsatı konusunda ne yapacaklarını merakla bekliyorum...

Yorum

• Stepanov Porto'ya imzayı attı... 27 Temmuz 2007 Cuma | 17:29 radyospor

Portekiz Ligi'nin son şampiyonu FC Porto, Trabzonspor'dan dört milyon dolara transfer ettiği Stepanov'a resmi imzayı attırdı.
                                Porto'nun bu sezon transfer ettiği 10 futbolcu arasında yer alan Sırp defans oyuncusu dört yıllık sözleşme imzaladı.
                                Portekiz'i Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek Porto'ya imzasından sonra konuşan 24 yaşındaki oyuncu, "Kariyerimin en önemli anı. Yeni bir başlangıc a ihtiyacım vardı ve Porto'nun neden beni transfer ettiğini göstermek istiyorum" dedi.
                                Vojvodina'da beş buçuk yıllık kariyerinin ardından 2005-2006 yılında Trabzonspor'a transfer olan Stepanov, Türkiye'de 37 maça çıktı.
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X