Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ziya Doğan'dan açıklama
    Teknik Direktörümüz Ziya Doğan, bazı ulusal ve yerel basında kendisiyle ilgili olarak, "Ziya Doğan stoper istiyor" şeklinde çıkan haberlerin tamamen gerçek dışı olduğunu söyledi.
    Doğan, düzenlediği son basın toplantısında takımda yaşanan en büyük sıkıntının stoperlerin sakatlıkları olduğunu vurguladığını belirterek, “Bu oyuncular iyileştiği zaman Trabzonspor ligin en iddialı takımı olacaktır diye bir ifade kullandım. Asla yeni bir stopere ihtiyacım var demedim. Yapılan bu haberleri hayretle karşılıyorum. Kamuoyuna yanlış bilgi aksettirilmesine bir anlam veremiyorum. Toplumu bilgilendiren basın mensubu arkadaşlarımın bu tür konularda daha hassas davranması gerektiğine inanıyorum” dedi.
    27.07.2007 10:54:00
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ziya Doğan'dan açıklama
      Teknik Direktörümüz Ziya Doğan, bazı ulusal ve yerel basında kendisiyle ilgili olarak, "Ziya Doğan stoper istiyor" şeklinde çıkan haberlerin tamamen gerçek dışı olduğunu söyledi.

Doğan, düzenlediği son basın toplantısında takımda yaşanan en büyük sıkıntının stoperlerin sakatlıkları olduğunu vurguladığını belirterek, “Bu oyuncular iyileştiği zaman Trabzonspor ligin en iddialı takımı olacaktır diye bir ifade kullandım. Asla yeni bir stopere ihtiyacım var demedim. Yapılan bu haberleri hayretle karşılıyorum. Kamuoyuna yanlış bilgi aksettirilmesine bir anlam veremiyorum. Toplumu bilgilendiren basın mensubu arkadaşlarımın bu tür konularda daha hassas davranması gerektiğine inanıyorum” dedi.
      27.07.2007 10:54:00

Yorum

• Bak buna sevindim işte.Kendi ağzıyla söyledi istemediğini.Hadi Hayırlısı.
        Türkçe=Vatan+Millet+Bayrak+Bağımsızlık
        Lütfen Türkçemize sahip çıkalım

Yorum

• İlk olarak Messi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Katiliyorum
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak tonyali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bak buna sevindim işte.Kendi ağzıyla söyledi istemediğini.Hadi Hayırlısı.
            Yarin 3-5 tane Stoper daha transfer edersek genede sasirmayalim bence
            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yarin 3-5 tane Stoper daha transfer edersek genede sasirmayalim bence

UMARIM o kadar DENGESIZ degildir......

Yorum

• Ha birde aklima geldi.

Orhan Aki alirlarsa zaten Stoper almaya gerek kalmiyor.
                Orhan Ak stoperde oynayabiliyormus

Yorum

• İlk olarak DarthVader tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Allah aşkına bunların arasına Aymanı katmayın. Adam 4x4 lük görevini yapıyo. Eğer mevkisinden dolayı yazıyosanız oraya alınan kabiliyetsizleri kim aldıysa ona sayın.
                  ya git kardeşim ya ayman ne yapmış bu güne kadar... ben bir ara pası veremeyen, bir şut çekemeyen,oyunu yönlendiremeyen ortasahalar bütünü istemiyorum buna hüseyin ve hasanda dahildir dahildir...bu ne ya böyle çapsız topçularla nereya kadar?... herifin kıçı 50 metre arkadan geliyor yahu siz nasıl trabzonspor seyircisisiniz bunları izlerken hiç mi kanser olmuyorsunuz?ayrıca trabzonspor seyircisi toptan anlıyor diye övünmeyelim arkadaşlar?iyice çapsızlaştık....
                  forza ayman hüso celo ferat hasan keçeli
                  sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
                  Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• ZD basında stoper istediğine dair yapılan haberlere bozulduğunu belirten açıklamalar yapmış.Ama bizde dahil kimse onun aslında neyi isteyip neyi istemediğini anlamadığımızı ve bu duruma çok bozulduğumuzuda bilmiyor.Bir futbolcu takımda iken oynatmayan kendisi ama adam satılacağı zaman bana lazım diyende o.Başka bir topçunun taransfer edilmesini isteyen kendi o topçu alınmadığında ben zaten istemedim diyende kendisi.Yani kısacası ZD kendiside aslında ne istediğini bilmiyor,haybeden yaşayıp gidiyor.Kimse bir şey demediği sürecede bu böyle devam edip gidecek anlaşılan.
                    Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                    Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                    Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• Acaba Semih Şentürk'ün akıbeti ne olacak ?

İlhan parlak ve Colin Kazım transfer edildi.
                      Bir yabancı forvet daha alacaklar gibi görünüyor.
                      Muhtemelen Deivid ve Mateus'tan biri kalacak.

Bu sezon geçen yıldan daha az süre bulması söz konusu.

Semih hem Hasan'dan hemde Gökhan'dan daha teknik , zeki bir futbolcu.

----

Bu arada Hasan Kabze Bursa'ya daha yakınmış. Promise harıl harıl transfer görüşmesi yapıyor. Neden Trabzon devreye girmiyor ? İngiltere birinci liginden 28 yaşında forvet bulan yönetim bu adamı nasıl görmez.
                      En son Serdar A tarafından düzenlendi; 27.07.2007, 15:46.

Yorum

• ben 2 ağustosta palermo tomas ve carruscayı alcaz die tahmin ediorum

Yorum

• Carrusca Arjantin'e dönüyormuş diye duydum...
                          Tomas olabilir..
                          Palermo ise ilaç gibi gelir.
                          Ama penaltıları o atmayacak..
                          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak vadaa55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ya git kardeşim ya ayman ne yapmış bu güne kadar... ben bir ara pası veremeyen, bir şut çekemeyen,oyunu yönlendiremeyen ortasahalar bütünü istemiyorum buna hüseyin ve hasanda dahildir dahildir...bu ne ya böyle çapsız topçularla nereya kadar?... herifin kıçı 50 metre arkadan geliyor yahu siz nasıl trabzonspor seyircisisiniz bunları izlerken hiç mi kanser olmuyorsunuz?ayrıca trabzonspor seyircisi toptan anlıyor diye övünmeyelim arkadaşlar?iyice çapsızlaştık....
                            forza ayman hüso celo ferat hasan keçeli
                            Adamın görevi belli kardeşim. Bu adam forvet değil. Forvete yönelik ortasahada değil. Ayrıca yeri geldiği zaman arapasınıda verdi. Toptan anlamadığımı nerden çıkardın bu arada. İyi o zaman al ortasahaya c.ronaldo ronaldinho vs.. E bu oyunun mantığında hücum kadar defans da var. Yattaranın eksik olan yönü neydi. Halilhodzic zamanında ne diye zorladı onu. Defansa dönebilsin diye. Ben Ziya hocayı savunmuyorum. Ama defansıda bu oyunda düşünmeden olmaz. Bana Hüseyin ve Aymandan başka rakibe basacak top çalacak bi adam söle. Yoksa ortasahanın amacı sadece forvete yönelikmidir. Bu takımda o dediğin görevi yapabilecek adamlar var zaten.

Yorum

• forvettekı futbolcuların ılerde sakatlanabılecegını de düşünerek keşke şu hasan kabzeyı alsbılsek gol yollarımızdakı sıkıntı buyuk olcude bıterdı
                              Söylesem tesiri yok
                              Sussam gönül razı değil.
                              adrenalinn

Yorum

• İlk olarak hasko582 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben 2 ağustosta palermo tomas ve carruscayı alcaz die tahmin ediorum
                                Martin Palermo transferi olur insallah

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X