Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stopersiz çıkmam!
    Risp, Çağdaş, Tolga, Erdinç, Tayfun ve Selim gibi 6 stoperi bulunan Trabzon'da arayış bitmiyor. Doğan ise çok ısrarlı.

TEPKİLERİ YANITLADI
    Geçen sezon stoperde büyük sıkıntı yaşayan Ziya Doğan ince eleyip sık dokuyor. Risp ile Erdinç'in sakatlığı, Stepanov'un gidişi, Tolga'nın hazır olmaması üzerine Doğan, "Mutlaka bir stoper alınmalı" diye ısrarlı.

HEDEF BÜYÜKSE...
    Doğan, "6 stoper görünüyor ama bu bölgede oynayanlar çok sakatlanıyor, çok kart görüyor. Geçen sezonki kâbusu yaşamak istemiyorum. Büyük hedeflere koşacaksak kadro alternatifli olmalı" diye yönetime baskı yapıyor.

fotomaç

///

Madem öyle, memnun değilsin stoperlerinden, sat stoperlerini, az sakatlanan az kart gören daha kaliteli stoper al. Ama oyuncaklarını vermeyip üstüne oyuncak isteyen çocuk misali, alternatif de alternatif 6 tane stoper daha da Hüseyin var gerekirse insaf
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Trabzonspor Orhan'ın peşinde

Solbek, stoper ve sol kanat olarak görev yapabilen Orhan Ak için bir milyon euro gözden çıkarıldı. İmza Galati maçından sonra attırılacak

Ak günlere

Sol bek, stoper ve sol kanat olarak görev yapabilen Orhan Ak için bir milyon euro gözden çıkarıldı. İmza Galati maçından sonra attırılacak.

Ucuz ve kaliteli oyuncu arayan Trabzonspor, Orhan Ak için girişime başladı. G.Saray'ın satılık listesine koyduğu tecrübeli oyuncu için bordomavililer 1 milyon euro'yu gözden çıkardı. G.Saray ile sözleşmesi süren Ak'ın gerçek anlamda bir joker olması da Ziya Doğan'ın onay vermesini kolaylaştırdı. Kocaelispor'da oynarken de Trabzon'un gündemine gelen Orhan, sol bek, sol kanat ve stoperde görev yapabiliyor. Orhan için girişimler Galati maçından sonra hızlandırılacak.

KİRALIK DA OLABİLİR
      Galatasaray'ın, satış listesine koymasına rağmen 1 milyon euro'dan aşağı inmeyeceği belirtiliyor. İki kulübün kiralık formülünü de görüşebileceği öğrenildi. Ancak Orhan'ın, "G.Saray'dan haksız yere uzaklaştırılıyorum. Yeniden geriye döneceğim. G.Saray benim yuvam" diyerek kiralık gitmeye daha sıcak baktığı sızan bilgiler arasında. Gökdeniz ve Hüseyin gibi oyuncularla iyi arkadaş olan Orhan'ın, "Teklifleri değerlendireceğim. Kararımı bir hafta içinde vereceğim. Trabzonspor da olabilir" demesi "İş bitti" olarak yorumlandı.
      Yılmaz ŞENOL
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ben bilgisi olanlardan bir yardım isteyecektim.Sorum şu : Trabzonspor altyapısında 14-15 yaşlarında Hikmet Egehan adında bir oyuncu var mı?

Yorum

• trabzonun bu sene rakiplerine teslim ettigi en önemli gücü umudu ve ruhu oldu,takım savunmayı tercih etti;oynamayı degilde oynatmamayı, saldırmayı degilde beklemeyi rakibin hatasını, belki cok kosuyor takım,pozisyonda buluyor ama takım ruhsuz ve umutsuz kaldı....

Yorum

• Beşiktaş Gökhan Güleç'i bu sene kadroda düşünmüyormuş sanırım. Alalım bu çocuğu çok genç daha.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• yönetim transferi kapattık deyince inanmamıştım ama gerçekmiş

ilk kez söylediklerini yerine getiriyolar ama yine bizim istemediğimiz bişeyi

Yorum

• TRABZONSPOR A KALECİ KATİLİ!
                Bordo-mavili yönetim, İngiltere’nin Southampton takımında geçen sezon 39 maçta tam 18 gol atan Polonyalı milli golcü Rasiak’ı renklerine katmak için kolları sıvadı
                GOLCÜ arayışını sürdüren Trabzonspor, İngiltere’nin Southampton takımının Polonyalı golcüsü Grzegorz Rasiak’ın peşine düştü. Teknik direktör Ziya Doğan’ın hafta sonundaki Galati maçından sonra gönderileceklerin listesini vermesiyle birlikte İngiliz kulübüne teklif götürüleceği ve Stepanov’dan gelen parayla bu futbolcunun alınacağı iddia edildi. Menajeriyle görüştüler 2.5 milyon euro bonservis ücreti olan Polonyalı golcünün 34 kez giydiği milli takım forması altında da 8 gol attığı bildirildi. 28 yaşındaki oyuncunun menajeri Giorgi Giordis’le bir görüşme yapan bordo-mavili yöneticilerin önümüzdeki hafta resmi teklifte bulunacakları öğrenildi. Forvette İkiz kuleler ERSEN Martin ile birlikte 2 uzun futbolcuyla gol bulmanın daha kolay olacağını düşünen teknik direktör Ziya gol sıkıntısını böyle halletmek istiyor. Golcü futbolcunun transfer teklifini kabul etmesi durumunda önümüzdeki hafta içinde İstanbul’a getirilerek imza attırılması düşünülüyor. Doğan galibiyet sözü aldı İNTERTOTO Kupası 3. tur ilk maçında deplasmanda Otelul Galati’ye 2 - 1 mağlup olarak büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Trabzonspor’da teknik direktör Ziya Doğan, cumartesi günü oynanacak maç için futbolculardan galibiyet sözü aldı. Futbolculara, “Bu maç hem bizim, hem de taraftarlarımız için büyük önem taşıyor. Rakibimizden üstün olduğumuzu biliyoruz. Bu üstünlüğümüzü sahaya yansıtalım ve Avni Aker’de taraftarlarımıza galibiyet yaşatalım. Bu sözü bana veriyor musunuz?” demesi üzerine futbolcular, “Bu maçı alacağız, başka yolu yok” dedi.
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• bence başkanın dediği süprizz bu adam

Yorum

• 23 yasındakı yıldız oyuncunu sat ....sonra o paray git ne oldugu belli olmayan 28 yasındakı bı adam al ........................

.....bu kadar iğrenç bi transfer mantığı olamaz ......

...artık midem kaldırmıyor bunları...yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr.........
                    deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                    ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                    ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• olan olmuş geleceğe bakalım eğer jeff jun musampa satılıp yerinee 3 tane yabancı alınmassa bu sene 4. oluruz başkada hiç bir şey olamaz adım gibi eminim

Yorum

• Gökhan Güleç bize ilaç olur.
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          olan olmuş geleceğe bakalım eğer jeff jun musampa satılıp yerinee 3 tane yabancı alınmassa bu sene 4. oluruz başkada hiç bir şey olamaz adım gibi eminim
                          sen 4. olucagımıza inanıyon mu bu takım enii 6. olurr
                          ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

• İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gökhan Güleç bize ilaç olur.
                            bence ilaç değil alternatif olur..umuttan daha yetenekli değil bu adam..tabii ömer rızadan bin kat daha iyi..

Yorum

• yanii.. gökhan güleçç??????
                              ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

• bilmiyorum o dediklerinoyuncuyu transfer ederlermi .. açıkçası pek sanmıyorum inanasım gelmiyor ben ümitlenmek istemiyorum .... dediğiniz gibi yurt içinden gökhan güleçi alabiliriz bize faydalı olur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X