Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspora geldiğinde zaten baya bi asisti vardı bizde kaç asist yaptı
    Asist yapmak bencil olmamak anlamına mı geliyor.
    Ceyhun gökdeniz kadar asist yapsın ne olacak aynı mı egoları. Biri kendini beğenmiş artis bir maçta 11 kişi arasına dalıyor ve %99 kaptırıyor. Öteki defansa kadar gelip hücüma top taşıyor. Biri sahda yürüyor. Öteki durmadan koşuyor. Ama yaptıkları asist hemen hemen aynı.
    CEYHUN TRABZONSPORA YAKIŞMIYOR

Yorumlarını okuyunca ziya doğanın dünyada yalnız olmadığını anladım... EyvaLLah.
    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yorumlarını okuyunca ziya doğanın dünyada yalnız olmadığını anladım... EyvaLLah.
      ZİYA DOĞANI HİÇ SEVMEM FİKİRLERİNİ BEĞENMEM STEPONOV KONUSUNDAN SONRA ARTIK NEFRET EDİYORUM
      NE ZİYAYI NEDE CEYHUNU İSTEMİYORUM
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

ZİYA DOĞANI HİÇ SEVMEM FİKİRLERİNİ BEĞENMEM STEPONOV KONUSUNDAN SONRA ARTIK NEFRET EDİYORUM
        NE ZİYAYI NEDE CEYHUNU İSTEMİYORUM
        yok ben anlamadım seni fatih tekke yi htrlıomsn tpu tutup beklıodu srtını yaslııp rakibe a yere duşuodu oda

hem ya geç

ceyhun ne yptıysa sana artk

ego diosun kndi egolarn yzndn cyhunu yerdn yere vuruorsun

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak musti61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cem ve Ufuk Orduspor'a kiralandı
          Oyuncularımızdan Cem Demir ve Ufuk Bayraktar 1 yıllığına Orduspor'a kiralık olarak verildiler.

şuna bak sırf para kazanmaya yönelik hareketler gel vatandaş geeeelllll batan geminin malları bunlar ver parayı al gökdenizi yattarayı yeter ki ver parayı

Yorum

• İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yok ben anlamadım seni fatih tekke yi htrlıomsn tpu tutup beklıodu srtını yaslııp rakibe a yere duşuodu oda

hem ya geç

ceyhun ne yptıysa sana artk

ego diosun kndi egolarn yzndn cyhunu yerdn yere vuruorsun
            kendi egolarımla ne alaksı var kendini çok üst düzey topçu sanıyor öyle düşünüyor ki ben en büyüğüm şimdi bu 3 kişide kim hepsini geçerim çok kendine güveniyor daha ilkini geçiyor 2.geldiğinde top rakipte oluyor. Sonra yerde. Fatih sırtını yaslardı ama topu kaptırmazdı FATİH in ismini ceyhunla anmak fatihe hakarettir. Raul le anmayı tercih ederim.

Ceyhun da her zaman ayman keçelilerle anılır bu kafayla giderse kardeşim BJK maçını hatırlamıon mu hatırlamıosan videosunu göndereyim. Daha ilk 5 dk da ceyhun 2 golden etmişti bizi sonra 2-0 dan zor bela ofsattan attığımız son golle çevirdik maçı.3-2 1000 tane de kaçrıdık sonradan ama daha 5.dk da 1-0 olacaktı orda ceyhun sağında umut solundaki gökdenizi görse kaleye öyle berbat vurduki panolar bile ağlamıştı.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              şuna bak sırf para kazanmaya yönelik hareketler gel vatandaş geeeelllll batan geminin malları bunlar ver parayı al gökdenizi yattarayı yeter ki ver parayı
              ziyayla nuriyi böyle bağırırken düşünsenize

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

kendi egolarımla ne alaksı var kendini çok üst düzey topçu sanıyor öyle düşünüyor ki ben en büyüğüm şimdi bu 3 kişide kim hepsini geçerim çok kendine güveniyor daha ilkini geçiyor 2.geldiğinde top rakipte oluyor. Sonra yerde. Fatih sırtını yaslardı ama topu kaptırmazdı FATİH in ismini ceyhunla anmak fatihe hakarettir. Raul le anmayı tercih ederim.

Ceyhun da her zaman ayman keçelilerle anılır bu kafayla giderse kardeşim BJK maçını hatırlamıon mu hatırlamıosan videosunu göndereyim. Daha ilk 5 dk da ceyhun 2 golden etmişti bizi sonra 2-0 dan zor bela ofsattan attığımız son golle çevirdik maçı.3-2 1000 tane de kaçrıdık sonradan ama daha 5.dk da 1-0 olacaktı orda ceyhun sağında umut solundaki gökdenizi görse kaleye öyle berbat vurduki panolar bile ağlamıştı.
                fthle bi kere ayrı mevkilerde oynuyorlar bir
                yattarayla gokdenzin fthle konştuu dedikduları ortaya çıkmştı htrlarsan kontra atakları yavaşlatıo die bu 2

ya gokdenz her maç çokmu gsl oynuo fth hiçmi gol kaçırmadı
                yattara seni hiçmi çıldrtmadı

umut hçmı kafayı yedrtmedi sana
                sen hiç hüseyin bunu yapmamalıydın demednmı

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

bence ceyhuna haksizlik etme devamliligi olan bir oyuncu degil ama turkiyenin en yetenekli 3-4 oyuncusundan birisi eger yetenek tek basina bi anlam ifade etmiyor diyorsan o zaman sende haklisin ama senin elinde ceyhun gibi bi adamin varsa ne yapip edip onu oynatacaksin oynatmasini bileceksin
                  En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 26.07.2007, 16:56.

Yorum

fthle bi kere ayrı mevkilerde oynuyorlar bir
                    yattarayla gokdenzin fthle konştuu dedikduları ortaya çıkmştı htrlarsan kontra atakları yavaşlatıo die bu 2

ya gokdenz her maç çokmu gsl oynuo fth hiçmi gol kaçırmadı
                    yattara seni hiçmi çıldrtmadı

umut hçmı kafayı yedrtmedi sana
                    sen hiç hüseyin bunu yapmamalıydın demednmı
                    yattara çok çıldırttı
                    gökdeniz bence her maç güzel oynuyor
                    umut da çıldırttı
                    hüseyin geçen sezon hariç deli ediyordu ki geçen sezonda 4-5 maçda bariz hataları vardı ama Fatih kontra atakları yavaşlatıyor CEYHUN ATAĞI DİREK BİTİRİYOR BİZ KONTRA YİYOZ solda gökdneiz sağda serkan önde umut falan var ileri çıkmış oyuncular kaptıron hem atak bitio hem konrta yiyoz az adamla yakalıoz lütfen şu otelul maçının 2.yarısını bi izle
                    Ey Türk Gençliği!

Yorum

• Trabzonspor seyircisine iyi haber!

Trabzonspor Genel Saymanı Emin Kahraman, kombine kartların sadece Otelul Galati ile oynanacak olan Inter-Toto Kupası karşılaşmasında geçerli olmayacağının belirterek, turu geçmelerinin ardından bordo-mavili taraftarların kartlarıyla birlikte UEFA Kupası karşılaşmalarını izleyebileceklerini söyledi.
                      Kahraman, Trabzonspor resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, söz konusu zorunlu uygulamanın kombine kart satış aksiyonuyla normal bilet satışlarının çakışmasından kaynakladığını belirterek, "Otelul Galati maçının biletleri çarşamba gününden itibaren satışa çıktı. Doğal olarak kombine kartlarımız da sezonun ilk haftasına kadar taraftarlarımız tarafından alınabilecektir. Böylesi bir ortamda kartalarımızı erken alan taraftarlarımızın yaşadıkları söylenen mağduriyet Otelul maçının satılan biletleri arasından alınacak kombine kartlar için de yaşanacaktır. Örneğin Cuma günü kombine kart alan taraftarlarımız çarşamba günü gişede satılan biletin sahibi olduğunda aynı sıkıntı farklı bir boyutuyla gündeme gelecektir. Yaşanması muhtemel bu problem apaçık ortada dururken tüm kart sahiplerimizin haklarını koruma adına zorunlu olarak bu yolu tercih etmek durumunda kaldık. Taraftarlarımızın bu gerçekler ortaday ken bizi anlayışla karşılayacaklarını umuyor" dedi.

Başlığı görünce bir an transfer zannettim...
                      poetricus

Yorum

• İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi

...

o kadar kısaltmışsın ki hiç yazmasaydın daha iyiydi...
                        En son EmrahYalçınalp tarafından düzenlendi; 26.07.2007, 17:13.
                        poetricus

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          o kadar kısaltmışsın ki hiç yazmasaydın daha iyiydi...
                          npm bi hşmlayazdm

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Claudio Javier López (born July 17, 1974 in Río Tercero, Córdoba, Argentina)

BU ADAMA NE OLDU ACABA BİLEN VAR MI?

poetricus

Yorum

• hasan kabze bjk ile anlaşmış..
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

npm bi hşmlayazdm
                                Şu yazılarını bi düzeltsen doğru düzgün yazsan daha iyi olmaz mı ? diyorum.
                                Trabzonspor √
                                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                                İki Renk ve Asalet √
                                BordoMavi.Net √

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X