Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu arada para yoksa başkan neden var diye sormak hakkımız değilmi ? parası olması ( ve parayı kolay kazanabilmesi ) dışındaki hangi meziyeti orda olmasını sağlıyor...
    genel kurulda seçilmesi
    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      genel kurulda seçilmesi
      orada olması demedim orada kalması dedim.... )
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Önce bir hafiflemek, nefes almak lazım. En fazla 10 gün içinde;

Jefferson Yunanistan'a, Jun Çek Cumhuriyeti'ne, Musampa Hollanda'ya gönderilir.

Ömer Rıza İngiltere'ye, Keçeli bir Anadolu takımına verilir.

Kadro nefes alır, kuru kalabalık azalır, finansal olarak ciddi bir zarardan kar sağlanır ve takım gücünden hiçbirşey ama hiçbirşey kaybetmez.

Taraftar ve kamuoyu nezdinde prestij artar.

İkinci adımda Yusuf, Selim gibi gençler oynatılmaya başlanır.

Prestij ve destek daha da artar.

Bu şekilde şampiyonluk gelmez ama zaten 4. olacak olan kadro bu kez 3. olur, fakat yukarıdaki kazançlar sağlanır.

Yani para olmadan da bazı şeyleri yapmak mümkün...

Ha, bunları yaptıktan sonra ben daha iddialı olacağım diyorsan o zaman yine çok büyük paralar harcamadan ve taraftarı uyuz etmeden herkesin bildiği eksikleri tamamlarsın.

Solbeke Sivas'tan Hayrettin veya Antep'ten Faruk'u, orta sahaya Konya'dan Erman'ı, sol kanada Gençler'den Engin'i, forvete de Mehmet Çakır'ı alarak kadroda alternatifsiz mevkilerde derinlik yaratırsın.

Kaleye Villars veya Bobadilla'yı, orta sahaya da Antalya'lı Suazo tarzında çift yönlü bir adamı alır lige başlarsın.

Gerekli havanın oluştuğunu görürsen Eylül'de de Tekke'yi kiralarsın ve artık gerçekten şampiyonluğa oynarsın.

Sayın yöneticilerimize nacizane duyurulur...

Gerçekten güzel plan senin gibi gençleri yönetimde görmek isteriz keşkeee

Yorum

• bu link incelemeye değer.

Porto sadece son 4 yıl toplamında transferden 150 milyon euro kar elde etti. Takımın küçültmeden hep satılan yıldızların yerine yenilerini koyabildiler.

Pepe gibi bir stoperi 2 milyon'a , Anderson'ı 5 milyon'a takıma kazandırmışlar.
          En son Serdar A tarafından düzenlendi; 25.07.2007, 16:31.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            genel kurulda seçilmesi
            bu arada seçilmiş başbakanımız bile seçilmiş başkanımızdan illallah etmiş ...dedikodu canım ... aldırmayın ....
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              orada olması demedim orada kalması dedim.... )
              Trabzonspor başkanı olması
              En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 25.07.2007, 16:33.

Yorum

• istifada bir hizmettir .... ))

Yorum

• ...........................
                  En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 25.07.2007, 16:37.

Yorum

• [quote=gerçekefsane;885096]maslowun ihtiyaçlar teorisi[/quo

neyse konumuz transferdi değilmi ? ) ....transferde bir hizmettir bilhassa satmak ...

Yorum

• Ne derler, biz büyük takımız yıldız oyuncumuzu satmayız
                      Ajaxmış,Psv imiş Portoymuş Lyonmuş bunlar büyük takım mı?Yooo!
                      Bu anlayış sürdüğü ve Abramovic gibi biri gelip parayı basmadığı sürece Avrupa için küçük kalmaya devam Akıllı transfer nedir?Nasıl yapılır?

Yorum

• orhan ak ve necati alınabilir işimize yarar mı ? bence yarar...
                        Bordomavi.net

Yorum

• Gsden kabze bakçaz alcaklarmı

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne derler, biz büyük takımız yıldız oyuncumuzu satmayız
                            Ajaxmış,Psv imiş Portoymuş Lyonmuş bunlar büyük takım mı?Yooo!
                            Bu anlayış sürdüğü ve Abramovic gibi biri gelip parayı basmadığı sürece Avrupa için küçük kalmaya devam Akıllı transfer nedir?Nasıl yapılır?
                            üsütme alındım ( gereksiz alınganlık değildir umarım ) kimsenin satmaya karşı çıktığı yok yapılabilir olanları yapsınlar yeter...nuri bey geldiğindede kahramanım değildi ..sadece pratik piyasa adamı olduğundan yola çıkarak yapılabilir şeyleri yapabileceğini ummuştum ....sayın başbakandan hiç bir şey öğrenmemiş ....sayın başbakan paylaşmayı bilir ..nuri bey her konuda hep bana diyenlerden sanırım ...

Yorum

• İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              orhan ak ve necati alınabilir işimize yarar mı ? bence yarar...
                              alınabilir ve işimize yarar yoruma bile gerek duymuyorum..bunların 2 side trabzonda top bile topluyamaz..Hemde orhan ak gibi trabzona söz veripte gs imza atan adamın hiç işi yok..Gerçi iyigi gs imza atmışş.
                              TRABZON'UN GÜBRE KOKAN SOKAKLARINDAN ÇIKIP , İSTANBUL'UN PARFÜM KOKAN SOKAKLARINA 6 DEFA ŞAMPİYON TRABZON YAZDIRDIK...
                              7.SİDE YAZILACAK 8.SİDE....

Yorum

• arkadaş analamıyorum yaaa, bu adamlar çok iyiydi de GAY-se beğenmeyip , anadolu pazarına saldı. Biz bu adamlara tamah edecek kadar mı düştük...
                                avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X