benim bildiğim isaac bi fransa klübüyle anlaştı..alınsa iyi olurdu..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
stoper için tolga seyhan alındı ve stoper defteri kapandı. şimdi bir 10 numara alınabilir bakalım bu aday kim olacak?
jeffferson takımdan gönderildiği anda bir kaleci yolda demektir. çok merak ediyorum bu yabancı kaleci kim olacak?
musampa ve jun satılır satılmaz bir tane sol bek ve bir tane forvet alacaklardır. alınacak forvet umutla birlikte ilk 11 de oynayabilecek bir adam olmalı ki tek santrofor yaparak hem erseni hem umutu harcamayalım.
yani şuanki mevcut durumda 3 oyuncu daha gönderilecek
4 oyuncu yolda geliyor
inşallah
VERENA (KIRANKAŞ)
Yorum
-
Zor be kardeşim...İlk olarak verena tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestoper için tolga seyhan alındı ve stoper defteri kapandı. şimdi bir 10 numara alınabilir bakalım bu aday kim olacak?
jeffferson takımdan gönderildiği anda bir kaleci yolda demektir. çok merak ediyorum bu yabancı kaleci kim olacak?
musampa ve jun satılır satılmaz bir tane sol bek ve bir tane forvet alacaklardır. alınacak forvet umutla birlikte ilk 11 de oynayabilecek bir adam olmalı ki tek santrofor yaparak hem erseni hem umutu harcamayalım.
yani şuanki mevcut durumda 3 oyuncu daha gönderilecek
4 oyuncu yolda geliyor
inşallah
Ziya Doğan'ın forvet dediği adam zaten bizim 10 numara dediğimiz adam, yani bu ikisi ayrı transferler değil. Gol atabilen ve top dağıtabilen bir ortasaha istiyor.
Sol bek isteyeceğini sanmıyorum, oğlu var orda.
Kaleci de yaşlı ve bonservissiz biri olur , bobadilla'yı aklıma getiriyorum ama şu yaptırdığı saçma penaltı moralimi bozuyor.
Bu arada Necati Ateş ve Hasan Kabze isimleri dönüyor medyada.. Şu yalancı medyada..BORDO MAVİ
Yorum
-
"Önce kulübümle görüşsünler"
Rusya'da top koşturan Türk futbolcular Fatih Tekke ve Caner Erkin, Moskova'da bir araya gelerek birbirlerine başarı diledi.
Moskova'da 15 günde bir Türkçe yayımlanan "Gazetem" gazetesi Spartak Moskova maçı için Moskova'ya gelen St. Petersburg'un Zenit takımında oynayan Tekke ve CSKA Moskova'da top koşturan Erkin'i Tekke'nin kaldığı otelde bir araya getirdi.
Tekke, Caner Erkin ile bir araya gelmekten mutlu lduğunu ve Caner'in iyi bir futbolcu olduğunu belirterek, Rusya'da da, Milli Takım'da da başarılı olacağına inandığını söyledi.
Moskova'da yaşayan Caner'in kendisine göre daha şanslı olduğunu çünkü Moskova'da, St. Petersburg'a kıyasla daha fazla Türk yaşadığını kaydeden Tekke, "Caner bu sayede yalnızlık çekmiyor burada ama kent olarak St. Petersburg Moskova'dan daha güzel" dedi.
Zenit taraftarlarının "Sultan" lakabını taktığı Fatih Tekke, medya da belirtilenin aksine Rusya'da bulunmaktan mutlu olduğunu belirterek, son zamanlarda hakkında çıkan transfer söylentilerine de açıklık getirdi.
"HER KULÜP BAŞARILI FYTBOLCU İSTER"
Tekke, bilgisi dışında her gün yeni bir transfer haberinin yazıldığını belirterek, "Benim dışımda çok şey söylenip çiziliyor, her gün başka bir takıma yolluyorlar. Başta Türkiye'den kulüpler olmak üzere benimle ilgilenen kulüpler var. Çünkü transfer dönemindeyiz ve her kulüp başarılı futbolcuyu takımında görmek ister. Bu da gayet normal. Fakat benimle değil kulübümle konuşmaları gerekiyor çünkü devam eden bir sözleşmem var" dedi.
Erkin de, yaptığı açıklamada, UEFA kupası kazanan ve bu yıl şampiyonlar ligine katılacak bir takımın oyuncusu olduğu için gurur duyduğunu belirterek, şunları söyledi:
"Rusya'da futbol gerçekten çok hızlı yükselme kaydediyor. Rusya liglerinde çok kaliteli yerli ve yabancı futbolcular var. Burada ki şartlar çok ağır. En çok kış şartlarında oynanan futbolu merak ediyorum. Zaten en çok bu konuda Fatih ağabeyime sorularım oldu. O da burada edindiği tecrübeleri aktararak merakımı giderdi. Benim yaşımda yurt dışına transfer olmak çok zor bir olay ve ben bunu gerçekleştirdim. Şimdi ki hedefim burada daha başarılı olup Avrupa'da oynamak."
Rusya'daki takımların tesisleşme konusunda çok geride olduğunu söyleyen temsilcilerimiz, Türkiye'nin bu konuda Rusya'dan çok daha ileride bulunduğuna dikkat çektiler.__________________SÜRMENE'Lİ______________________
Yorum
-
Zamanında epeyce gelmesini istediğimiz oyuncuları tartıştık , ortaya iyi analizlerde çıkmıştı.
Şimdilerde yönetimin beceriksizliğinden kaynaklanan hayal kırıklığı hepimizin bunları tartışmaktan sıkılmasına yol açsada , transfer döneminin sonlarına yaklaştıkça maliyetleri normal rakamlara inen oyuncularıda gözden kaçırmamak gerek.
Bunlardan biri ısrarla belirtmeye çalıştığım Promise .
Diğeri Ertuğrul Sağlamın çok güvendiği ama yaşadığı sakatlık , iki yıl yedek kalmanın ardından ilk 11'i hakkı gibi görmesi ve bjk'nin Tello transferiyle hedeflerinden uzaklaşmaya başlayan İbrahim.
Galatasaray'dan Hasan Kabze ve Fenerden Semih'te nabız yoklanacak kadar takımlarının 11'inin dışına itilmiş oyuncular. Hatta kampta çok iyi performans göstermesine karşın her zaman 2-3 oyuncunun arkasında kalacak olan Uğur Boral.
3-5 ay önce bu oyuncuların her birinin değeri 5 milyon euro seviyelerindeyken , şu an değerlerinde yüzde 50'nin üzerinde bir düşüş söz konusu.
Bu kadar bariz göze çarpmasada , Anadolu klüplerindende bu örnekleri çoğaltabileceğimiz 7-8 tane oyuncu var.
Ali Güzeldal ve Özer Hurmacı konusunda ise bir yıl daha sabredilmeli diye düşünüyorum. Ali Güzeldal İBB'nin ideal 11'inde Adriano ile birlikte forvet ikilisini oluşturacak. bu en az 28-30 süper lig maçı demek. Ankara ise sağ kanattaki rotasyonu Özer için açmış durumda. Bu yıl fiyatı anormal yükseldi. Maddi olarak bu yıl ile gelecek yılın şartları pek farklı olmayacak. Fark Özerin bir yıl boyunca süper ligde düzenli forma giymesi olacak.
Klübün kasasına büyük kısmını nakit olarak girdiğini tahmin ettiğim 3,5 milyon euro ve takımda taraftarın sıcak bakmadığı yada kadroyu şişiren ihtiyaç fazlası oyuncular var. ( Ahmet , Ömer , Mustafa , Musa , Hasan , Murat benim değerlendirmemde öncelikli olanlar ) Buna durgunlaşmaya başlayan transfer piyasasınıda eklersek Trabzon için en iyi şartlar oluşmuş durumda . Önüne gelen fırsatları tepmekte üstüne rakip olmayan yönetimimiz ve teknik adamımız umarım bu seferde aynı yanlışa düşmez.
Yorum
-
ya bazen düşünüyorum şu beceriksiz yönetim gelmeseydi, ziya başımıza dert olmasaydı. kadro şöyleydi ve bir doğru hamle yapsaydık bu iş bitecekti
petkoviç
emrah eren tolga seyhan stephanov iyi bir sol bek
yattara symek hüseyin gökdeniz
fatih tekke zurawski (jun yerine)
ya bu kadar basitti. juna 5,5 verdiniz zurawskiyi 2 ye alıp 3,5 milyonada süper bir sol bek alsaydınız bu takım şampiyondu. bu kadar basitti dostlarım çok üzgünüm inanın.ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.
Yorum
-
Evet Olembe en son kasımpaşaya önerilmiş ve prensipte anlaşmışlardı. Öyleki Transfermarkt.de sitesinde Olembe 2 gün boyunca kasımpaşada gözüktü , kesin anlaşma sağlanamayıcada site bu yalnışlığı düzeltti.İlk olarak Kader Utansın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesol bek icin yabanci ariyormus bizimkiler...en son olympique marseillede oynayan bonservisi su an elinde olan salomon olembe alinabilir...26 yasinda ve kamerunlu milli futbolcu...adam su an bosta...bence iyi bir secim olur...
Yorum
-
Mbesuma Trabzon'da
Portsmouth'lu golcünün Bordo-Mavililer'le her konuda anlaştığı iddia edildi.
İNGİLİZ haber sitesi, Portsmouth'un 23 yaşındaki golcüsü Collins Mbesuma'nın Trabzonspor'la anlaştığını iddia etti. Haberde, geçen sezon Portekiz ekibi Maritimo'da kiralık oynayan Zambialı oyuncuyu daha önce de G.Saray ve Beşiktaş'ın istediği belirtildi.Güneş, "Eskiden zenginler izler fakirler oyndardı, şimdi ise zenginler oynuyor fakirler izliyor"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

(çok uçuk oldu)
Yorum