Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben bunları istemıyom, herif bi sut cekecek bidahakı haftaya kadar beklıcez ya kalsın
    hic gulecegim yoktu yaaa

Yorum

• Tello'nun muhteşem futboluyla göze girmesi, İbrahim Üzülmez'in çalışkanlığı, İbrahim Akın'ın işini zorlaştırıyor. Takımdan gönderilecek oyuncular arasında gösterilen Akın'ın son idmanlarda sakatlanması da şansını azaltıyor. Sağlam'ın kazanmak için çok çalıştığı Akın'ın kiraya verileceği konuşuluyor.

--------------------------

Cavcav Isaac'ı satıyor

Avusturya'daki kampta sıtmaya yakalanan ve hastaneye kaldırılarak karantina altına alınan Nijeryalı oyuncunun bugün taburcu olacağı belirtildi. Takımın çarşamba günü Türkiye'ye geleceğini söyleyen İlhan Cavcav, "Gitmeyi kafasını koymuş bir oyuncunun bize faydası olmaz. Sezon içindeki kaprislerini çekmektense satmak en doğru yöntem" diye konuştu.

Bu iki futbolcu Trabzona çok faydalı olabilir.

Yorum

• İbrahim Akın , Özer Hurmacıyı alıp... Ziya doğanı yollarsak yılın transferlerini yapmış oluruz
        Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Isaac Avusturya'da sıtma tedavisi görüyor
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Tolga Seyhan Trabzonspor'da!

Sırp oyuncusu Milan Stepanov'u Portekiz'in Porto Kulübü'ne veren Trabzonspor, bonservisi Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk Kulübü'nde bulunan eski oyuncu Tolga Seyhan ile kiralık olarak anlaşmaya vardı.

Tolga Seyhan'ın menajeri Haluk Canatar, yaptığı açıklamada, Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak ile bugün bir görüşme yaptıklarını ve her konuda anlaşmaya vardıklarını belirtti.

Trabzonspor ile 1 yıllık kiralık olarak anlaştıklarını ifade eden Canatar, ''Trabzonspor, Tolga konusunda Ukrayna Kulübü'ne herhangi bir bedel ödemeyecek. Sezon sonunda da satın alma opsiyonu Trabzonspor'da olacak. Yarın Trabzon'a geleceğiz ve resmi sözleşme imzalayacağız'' dedi.

TOLGA: ''ESKİ TAKIMIMA DÖNDÜĞÜM İÇİN MUTLUYUM''
            Trabzonspor ile tekrar anlaşmaya varan Tolga Seyhan, eski takımına döndüğü için mutlu olduğunu söyledi.

Trabzonspor'da zorluk çekmeyeceğini düşündüğünü ifade eden Tolga Seyhan, ''Daha önce futbol oynadığım bir takıma geliyorum. O dönemdeki arkadaşlarım ve teknik direktörümüz de Trabzonspor'da. Bir problem yaşayacağımı sanmıyorum'' dedi.

Trabzonspor'da forma giydiği dönemde takım içinde kimseyle bir problem yaşamadığını da dile getiren Tolga Seyhan, ''Takımdan ayrılmama rağmen telefonla da olsa sürekli takım arkadaşlarımla görüştük. Ziya hocaya da çok teşekkür ediyorum. İnşallah bana inananları, güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Başarılı bir sezonda benim de katkımın olmasını çok istiyorum'' diye konuştu.

30 yaşındaki savunma oyuncusu 2003 yılında teknik direktör Ziya Doğan döneminde Malatyaspor'dan Trabzonspor'a alınmıştı. Trabzonspor, Tolga'yı 2005 yılında Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk Kulübü'ne 3 milyon 750 bin dolara satmıştı.

2 sezon aradan sonra Trabzonspor'a dönecek olan Tolga, geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giymişti.
            # BMN #

Yorum

• hayırlı olsun demekten başka yapacak birşey yok..stoper mevkinde özellikle hava toplarında bir rahatlama getirebilir takıma...

sıra sol kanat ve göbekte..

Galati maçında da çok açık şekilde görüldü takımın sol tarafı yok.ne gerisi ne berisi..ceyhun da ortada bu işi götüremez..
              Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Tolga Seyhan yarın sözleşme imzalayacak
                Yönetim kurulumuz eski oyuncularımızdan Tolga Seyhan ile anlaşmaya vardı. Shakthar Donetsk’te forma giyen Tolga Seyhan yarın sabah (salı) Trabzon’a gelerek kulübümüzle 1 yıllık kiralık sözleşme imzalayacak.

Bu da resmi siteden...
                Hayırlı olsun,diyecek birşey kalmadı artık..
                # BMN #

Yorum

• ömer rızayı satmamak aptallık olur eger haber gerçek ise ...ben pek ihtimal vermiyorum umarım dogrudur ve satarlar ...

gençlerbirliğinden engin baytar transferi olabilir ..bu oyuncu allahı var çok ugraştı hala da ugraşıyor en sonunda beyfendiler zahmet etmişler ama ne olur bilmiyorum .....

oftaş dan ilhan var .. sözleşmesinde özel bazı durumlar var ... bizimkiler harekete geçinceye kadar bursa ilgilenmeye başladı...tolga yı da aldılar sanırım artık hiç ilgilenmezler bizimkiler .. çok iyi bir stoperdi ... bu arada herkese söyledik gerekli olan kişilere ama anlatamadık gökhan gönül fb ye gitti .. bu sene herkes onu seyredecek .. yakında milli takımın da sag beki olursa şaşmayınız

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Isaac Avusturya'da sıtma tedavisi görüyor
                    Avusturya'daki kampta sıtmaya yakalanan ve hastaneye kaldırılarak karantina altına alınan Nijeryalı oyuncunun bugün taburcu olacağı belirtildi. Takımın çarşamba günü Türkiye'ye geleceğini söyleyen İlhan Cavcav, "Gitmeyi kafasını koymuş bir oyuncunun bize faydası olmaz. Sezon içindeki kaprislerini çekmektense satmak en doğru yöntem" diye konuştu.
                    Söylenen o ki bugün taburcu oluyor. Rahatsızlığa Avusturyada yakalanmış. Sıtma 100 yıl önceki gibi tedavisi zor çok büyük bir hastalık değil.

Geçen yıl 12 gol attı. Henüz 19 yaşında ve önemli bir yetenek. 22-23 yaşında büyük bir yıldız olabilir , Türk vatandaşı olarak.
                    Ergin Keleş'ten bu yıl çok büyük bir sıçrama beklemiyorum. Ömer Rıza iki yıldır çabalıyor ama bir türlü Trabzonda gerekli seviyeye ulaşamadı. Zaten İngiltereden 1 milyoun pound civarı bir teklif almış .

Şu saatten sonra forvete yıldız takviyesi yapabileceğimizi sanmıyorum. İseac , Umut ve Ersen'in açıklarını kapatabilir üstelik altyapıdan çıkarılan oyunculardan daha genç olarak.

İseac özellikle geçen yıl Türkiye liginde kazandığı deneyimle bu yıl transfer olacağı takımda bir sıçrama gerçekleştirecektir. ( 2. Youla vakası olması da bir ihtimal. ) Takımdan ayrılmayı aklına koyması ise fiyatını makul seviyelerde dolaşmasını sağlayacaktır.
                    Hatta gençlerin zayıf mevkilerini bizde oyuncu bolluğu olan pozisyonlara bakarsak 2ye 1 yada 3e 1 takas mümkün.

Yorum

• Isaac'ı yanılmıyorsam kulübü satış listesine koydu neden acaba? beğenmedikleri için mi yoksa başka bi sıkıntısı olmasın? takip edemedim.
                      Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Bu arada Serhat halen bir takımla anlaşmadı. Hem kanatta hem forvette oynayabiliyor. Sanırım bonservis bedelide yok.

Yorum

• Kutlu olsun başımızın belası da geldi..
                          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Isaac'ı yanılmıyorsam kulübü satış listesine koydu neden acaba? beğenmedikleri için mi yoksa başka bi sıkıntısı olmasın? takip edemedim.
                            Sürekli sakatlığı bahane ederek idmanlara çıkmayı reddetti. Klüp doktorlarının herhangi bir sakatlığı olmadığını söylemesine rağmen. Adam daha büyük bir takımda oynamak istediğini sürekli söylüyor. Cavcav'ta bu durumdan sıkılmış olacakki gelecekte büyük paralara satabileceği oyuncudan vazgeçme kararı aldı.

Ama Cavcav gözden çıkardıysa Carle yada Sandro gibi patlama yapacak potansiyele sahip , İseac kadar yetenekli bir başka oyuncu çoktan bulmuştur.

Yorum

• Shota Arvaladze İspanya premier liginden Lavante'ye transfer olmuş .

Yorum

• İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Isaac'ı yanılmıyorsam kulübü satış listesine koydu neden acaba? beğenmedikleri için mi yoksa başka bi sıkıntısı olmasın? takip edemedim.
                                eğer hiç bir yabancı oyuncu alamıyorsak, transferi kapattıysak bu isaac 6+1 in yedek oyuncusu için alınmalı mutlaka. ömer rızadan kat ve kat daha iyi ve etkili bir oyuncu
                                VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X