Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• @Şerif
    Aralıkta 19 Mayıs spor salonunda görüşmek üzere...
    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
    İşte BMN!*

Yorum

• helal olsun $erif agabey...

kendine iyi bak...

verdigin her bilgi icin $ükran kesiran

...
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak madheart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        valla ben üzüldüm gittiğine oluyordu veya olmuyordu ama en azından haber alıyorduk inşallah döner ve yine bildiklerini bizimle paylaşır
        Keşke bizde olur yada olmaz bu tip haberleri o beğenmediğimiz İstanbul eziklerinki gibi Yönetimin ve biz taraftarın ulaşılabileceği açık yayın organlarından alabilsek...
        O zaman ne Şerifler bize küserdi ne Stichuslar nede Pelikanlar... Sırtlarınada bu denli yük binmezdi...

İnsan ilişkileride yok bu yönetiminKendilerini çevirmişler ipek bir ağ ile... İpek rahattır ama..Pek dayanıksızdır!!!

Yalanda olsa söyle şu sıralar çok ihtiyacımız var böyle pembemsi tablolara... Bunu aşmamız lazım değil mi?
        En son Rasim YILMAZ tarafından düzenlendi; 02.07.2007, 22:30.
        O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• Burda bir kaç kişi yok 38 yaşında olduğunu nerden bilion yok atmasyon yok bilmemne ADAMIN arkadasından konuştu
          yazdıklarından sonra şimdi bişey diyin hadi elbet geelceti foruma ama arkadan konuşup atmak kolay tabi bu dengesizleri KINIYORUM!!!!
          yönetim in sözünde durmadığı ziyanın ewt alabiliriz ama almayadabiliriz gibi saçma sapan sözleriyle aşikar burda geldi bizle paylaştı cuçlu oldu
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• ya serif e haksizlik yapiliyo bence ya o bunlari haketmedi
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaslar selamün aleykum varmıdır bir gelişme biz yokken Trabzonsporumuzun Sayın kelimesini mevkisi itibariyle zorla kullandıgım Albayrak yine atmıs bir Fatih Tekke bombası oyyyyy baskan oy bitirdin bizi birisi beni bilgilendirirse sevinirim bu arada serife ne yaptınız
              usta nerdeydin ya özlettin kendini
              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• bir kere herkese yalan atma tutma gibi şeylerle karşıolar yok haber mi aldın bir yerden vahiy mi geldi diye atanlar çoooook olduktan sonra böyle kişileri kaybetmek doğal
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Herşeyden önce bir "insanı" nasıl bu kadar küstürebildiğimizi merak ediyorum ben. 1 değil 2 değil. Bu foruma gelip bilgi vermeye çalışan herkesi bir şekilde küstürüp bizim de bilgi alma şansımızı kapatıyorsunuz. Ben hakkımı helal etmiyorum sizlere..
                  evet maalesef..bunuda genelde hos görüye davet eden kisilerin yapmasi bi hayli ilginc dogrusu..
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Şerif imzasına sol açık (L) demiş. L sol açık değil ki. Yoksa hangi L ola bu?

Marcelinhos100 bir gelişme yok dostum. Gerileme olmasından şüphe ediliyor
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Tez zamanda transfer sezonu bitsin, bu saçmalıklar bir son bulsun.
                      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        usta nerdeydin ya özlettin kendini
                        Kardes küsmüşüz bunlara biraz kafayı dinleyelim dedik ama yok yok bir gelişme yok birde serife üzüldüm burada yönetici yeteneksizligini üst düzey yasayan bizler bunu bizlere birseyler anlatan ve kısa bir süre icinde olsa moralimizi düzelten abilere karsı onların öcünü almışlar olmadı yar olmadı........
                        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• ortada çok da küsülecek bir durum yok bence .....hakaret içeren bir yazı görmedim ...devbeyin esprisi de hakaret de içermiyordu kendisinin daha sert mesajarını da gördüm .. ince bir dokundurma vardı ..forumda o kadar iddialı laflar eden biri de ona katlanmalı diye düşünüyorum ..kaldıki hakkında olumsuz bile olsa yazılanlar arkadaşların onu önemsediğinin delaletidir ... bende önemsemiştim ..hala önemsiyorum ...en azından birileri tarafından görevlendirilmemiş olduğunu düşünüyorum ...ama aklıma filika lar pelikanlar .. melinoz lar gelmiyor değil ....
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şerif imzasına sol açık (L) demiş. L sol açık değil ki. Yoksa hangi L ola bu?

Marcelinhos100 bir gelişme yok dostum. Gerileme olmasından şüphe ediliyor
                            Loque'dir o Loque..
                            Hani eskiden Deportivo'da oynayan!
                            (İnşallah)
                            Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şerif imzasına sol açık (L) demiş. L sol açık değil ki. Yoksa hangi L ola bu?
                              Arjantin kokuyor bu "L".... Yiyene yani
                              Şerif suçludur demiyorum ama... Bu klubün bu hallere düşmesi beni kahreden...
                              O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Keşke bizde olur yada olmaz bu tip haberleri o beğenmediğimiz İstanbul eziklerinki gibi Yönetimin ve biz taraftarın ulaşılabileceği açık yayın organlarından alabilsek...
                                O zaman ne Şerifler bize küserdi ne Stichuslar nede Pelikanlar... Sırtlarınada bu denli yük binmezdi...

İnsan ilişkileride yok bu yönetiminKendilerini çevirmişler ipek bir ağ ile... İpek rahattır ama..Pek dayanıksızdır!!!

Yalanda olsa söyle şu sıralar çok ihtiyacımız var böyle pembemsi tablolara... Bunu aşmamız lazım değil mi?
                                tabiki aşmak lazım ama bu forumunda biraz özeleştiri yapması lazım.Transfer yok diye konuşulmayan şey kalmadı.Şahin k bile transfer edildi.Forumda sadece transferden bahseden biri daha küstürüldü.verdiği haberlerin doğruluğundan bahsetmiyorum farkındaysan
                                SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                                CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X