Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Açıklar şerif abiniz bekleyin arkadaşlar
    Açıklar ve bizde tatlı bir heyacan başlar...

Bu yönetimi aralıktan önce indirmemiz lazım..Kendimize gelelim arkadaşlar...

Hiç bir iktidari güç yokturki...Onları oraya çıkarmış asıl gücün karşısında durabilsin....
    Yeterki Asıl güc silkelensin ve kendine gelsin!!!!

Bize Bir ATATÜRK lazım...Kişi ,şahıs olması gerekmiyor bu ATATÜRKÜN.... Bmn bunu yapacak misyona ve güce sahiptir.....
    O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şimdi bişey diyecektimki son anda vazgeçtim.Millet iyice ti'ye aldı başlığı.

Ben zamanında bazılarına demiştim transfer haberi vermeyin diye ama yine bazıları beni onları forumdan soğuttum diye çıkışmıştı.. Sözüm onlara buyrun forumdaki boş boş atanların yazılarını okuyun..
      "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak lazanist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence yönetim Fatihi kiralayıp Transferi kapatacak

süleyman ciddiye alalımmı ..yoksa sadece his mi ))

kaldıki yapabilecekleri en iyi iş olur ...
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• şayet bana sövüp, sayıp, arkamdan sallayarak rahatladıysanız, siz bunları yaparken ben asıl hedeftekileri sizlere unutturabildiysem (!) ne mutlu bana (!) ben vazifemi yaptım (!) arkadaşlar burası göz önünde bir yer, sanmayın ki ilgili ilgisiz birileri buradaki konuşmalardan bihaber değil. siz bu şekilde davranarak başımızdaki bir takım işgüzar yöneticileri (!) kıs kıs güldürüyorsunuz ‘ohh bea bir nebze olsun rahatladık’ dedirtiyorsunuz. şuna emin olun bu insanları kurtarmak için benimle paylaşılan bilgileri sizlerle paylaşıp manipülasyon yapma amacında olmadım, asıl önemli olan şey şu sizlerin duyguları ile oynamadım. siz ne kadar sövüp saysanız da ben yine de bir şeylerin olacağına inanmak istiyorum. ‘alacağız’ diyorlar hala! telefonda da olsa sövdük o kadar, insan o kadar küfrü yer mi? mesajlarımı başından beri takip edenler tarafımı ve rengimi çok net bir şekilde görmüştür. bana sallayan sallamayan herkesi olası transferlerin gerçekleşmemesi ihtimalinde aralıkta 19 mayıs spor salonuna bekliyorum, öyle lafla olmuyor icraat lazım icraat. burada bir şerifi günah keçisi ilan etmekle olmaz bu işler, transfer komitesinde olup görevini ifa edemeyen adamlara bana salladığınız kadar sallamadınız, teşekkürler hepinize, olsun ben hakkımı helal ettim size ama şunu unutmayın, bana karşı gösterdiğiniz linç girişimini asıl muhataplara gösterirseniz trabzonspor yol alır. bu dakikadan sonra arkamdan laf sallayana hakkımı helal etmiyorum. son olarak site yetkilisi arkadaştan üyeliğimin silmesini talep ediyorum, iyi akşamlar.
          ya dimdik yaşa ya da öl!

Yorum

• İlk olarak $erîf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            şayet bana sövüp, sayıp, arkamdan sallayarak rahatladıysanız, siz bunları yaparken ben asıl hedeftekileri sizlere unutturabildiysem (!) ne mutlu bana (!) ben vazifemi yaptım (!) arkadaşlar burası göz önünde bir yer, sanmayın ki ilgili ilgisiz birileri buradaki konuşmalardan bihaber değil. siz bu şekilde davranarak başımızdaki bir takım işgüzar yöneticileri (!) kıs kıs güldürüyorsunuz ‘ohh bea bir nebze olsun rahatladık’ dedirtiyorsunuz. şuna emin olun bu insanları kurtarmak için benimle paylaşılan bilgileri sizlerle paylaşıp manipülasyon yapma amacında olmadım, asıl önemli olan şey şu sizlerin duyguları ile oynamadım. siz ne kadar sövüp saysanız da ben yine de bir şeylerin olacağına inanmak istiyorum. ‘alacağız’ diyorlar hala! telefonda da olsa sövdük o kadar, insan o kadar küfrü yer mi? mesajlarımı başından beri takip edenler tarafımı ve rengimi çok net bir şekilde görmüştür. bana sallayan sallamayan herkesi olası transferlerin gerçekleşmemesi ihtimalinde aralıkta 19 mayıs spor salonuna bekliyorum, öyle lafla olmuyor icraat lazım icraat. burada bir şerifi günah keçisi ilan etmekle olmaz bu işler, transfer komitesinde olup görevini ifa edemeyen adamlara bana salladığınız kadar sallamadınız, teşekkürler hepinize, olsun ben hakkımı helal ettim size ama şunu unutmayın, bana karşı gösterdiğiniz linç girişimini asıl muhataplara gösterirseniz trabzonspor yol alır. bu dakikadan sonra arkamdan laf sallayana hakkımı helal etmiyorum. son olarak site yetkilisi arkadaştan üyeliğimin silmesini talep ediyorum, iyi akşamlar.

Sövme olmamıştır abi

Yorum

şayet bana sövüp, sayıp, arkamdan sallayarak rahatladıysanız, siz bunları yaparken ben asıl hedeftekileri sizlere unutturabildiysem (!) ne mutlu bana (!) ben vazifemi yaptım (!) arkadaşlar burası göz önünde bir yer, sanmayın ki ilgili ilgisiz birileri buradaki konuşmalardan bihaber değil. siz bu şekilde davranarak başımızdaki bir takım işgüzar yöneticileri (!) kıs kıs güldürüyorsunuz ‘ohh bea bir nebze olsun rahatladık’ dedirtiyorsunuz. şuna emin olun bu insanları kurtarmak için benimle paylaşılan bilgileri sizlerle paylaşıp manipülasyon yapma amacında olmadım, asıl önemli olan şey şu sizlerin duyguları ile oynamadım. siz ne kadar sövüp saysanız da ben yine de bir şeylerin olacağına inanmak istiyorum. ‘alacağız’ diyorlar hala! telefonda da olsa sövdük o kadar, insan o kadar küfrü yer mi? mesajlarımı başından beri takip edenler tarafımı ve rengimi çok net bir şekilde görmüştür. bana sallayan sallamayan herkesi olası transferlerin gerçekleşmemesi ihtimalinde aralıkta 19 mayıs spor salonuna bekliyorum, öyle lafla olmuyor icraat lazım icraat. burada bir şerifi günah keçisi ilan etmekle olmaz bu işler, transfer komitesinde olup görevini ifa edemeyen adamlara bana salladığınız kadar sallamadınız, teşekkürler hepinize, olsun ben hakkımı helal ettim size ama şunu unutmayın, bana karşı gösterdiğiniz linç girişimini asıl muhataplara gösterirseniz trabzonspor yol alır. bu dakikadan sonra arkamdan laf sallayana hakkımı helal etmiyorum. son olarak site yetkilisi arkadaştan üyeliğimin silmesini talep ediyorum, iyi akşamlar.
              Ne diyebilirim birini daha küstürüp kendimize kırgın ettik. umarım yarın öbür gün şerif abi gelsin de haberleri alalım demeyiz.Güle güle abi hakkını helal et
              İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• kim sövüp saydı şerif e bilmiyorum ama ben öyle bişe okumadım bu forumda belki özelden olmuştur. genelimiz soylediği şeylerin olmadığını belirtmişiz küsecek darılcak birşey yok. biz zaten alışığız olacak denilenlerin olmamasına.

Yorum

• neyse serif abi üzülme en azindan BMN efsaneleri arasinda yerini kaptin
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    neyse serif abi üzülme en azindan BMN efsaneleri arasinda yerini kaptin
                    ya beni zorla güldüreceksiniz, yapmayin sunu
                    Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• Zaten bizim huyumuz bu.
                      Ziya Doğan'ı kaçıramadık ya.
                      Bari Şerif'İ kaçıralım!
                      Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        neyse serif abi üzülme en azindan BMN efsaneleri arasinda yerini kaptin
                        Keşke şu yönetimi al aşşağı edip BMN nin kendisini spor kamuoyunda Efsane haline getirebilsek...

Zaten devirde küsme devri değil... Daha yapılacak olan bir baş kaldırı var mevcut yönetime...

Her üye bize lazım

Yorum

• valla ben üzüldüm gittiğine oluyordu veya olmuyordu ama en azından haber alıyorduk inşallah döner ve yine bildiklerini bizimle paylaşır
                          SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                          CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

şayet bana sövüp, sayıp, arkamdan sallayarak rahatladıysanız, siz bunları yaparken ben asıl hedeftekileri sizlere unutturabildiysem (!) ne mutlu bana (!) ben vazifemi yaptım (!) arkadaşlar burası göz önünde bir yer, sanmayın ki ilgili ilgisiz birileri buradaki konuşmalardan bihaber değil. siz bu şekilde davranarak başımızdaki bir takım işgüzar yöneticileri (!) kıs kıs güldürüyorsunuz ‘ohh bea bir nebze olsun rahatladık’ dedirtiyorsunuz. şuna emin olun bu insanları kurtarmak için benimle paylaşılan bilgileri sizlerle paylaşıp manipülasyon yapma amacında olmadım, asıl önemli olan şey şu sizlerin duyguları ile oynamadım. siz ne kadar sövüp saysanız da ben yine de bir şeylerin olacağına inanmak istiyorum. ‘alacağız’ diyorlar hala! telefonda da olsa sövdük o kadar, insan o kadar küfrü yer mi? mesajlarımı başından beri takip edenler tarafımı ve rengimi çok net bir şekilde görmüştür. bana sallayan sallamayan herkesi olası transferlerin gerçekleşmemesi ihtimalinde aralıkta 19 mayıs spor salonuna bekliyorum, öyle lafla olmuyor icraat lazım icraat. burada bir şerifi günah keçisi ilan etmekle olmaz bu işler, transfer komitesinde olup görevini ifa edemeyen adamlara bana salladığınız kadar sallamadınız, teşekkürler hepinize, olsun ben hakkımı helal ettim size ama şunu unutmayın, bana karşı gösterdiğiniz linç girişimini asıl muhataplara gösterirseniz trabzonspor yol alır. bu dakikadan sonra arkamdan laf sallayana hakkımı helal etmiyorum. son olarak site yetkilisi arkdaştan üyeliğimin silmesini talep ediyorum, iyi akşamlar.
                            abi seni çok seviyoruz bikaçk kişinin lafına bakııp herkesi yargılamamışındır inşallah..zaten iyi niyetin imzandaki ''eğer bunlar olmassa aralıkta görüşürüz vb. ''yazından fa anlaşılıyodu sen bizdensin anti nuricisin hep seni burda görmek isterim şahsen
                            Alper PEKEN
                            Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• Herşeyden önce bir "insanı" nasıl bu kadar küstürebildiğimizi merak ediyorum ben. 1 değil 2 değil. Bu foruma gelip bilgi vermeye çalışan herkesi bir şekilde küstürüp bizim de bilgi alma şansımızı kapatıyorsunuz. Ben hakkımı helal etmiyorum sizlere..
                              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                              - Eomer -

Yorum

• Arkadaslar selamün aleykum varmıdır bir gelişme biz yokken Trabzonsporumuzun Sayın kelimesini mevkisi itibariyle zorla kullandıgım Albayrak yine atmıs bir Fatih Tekke bombası oyyyyy baskan oy bitirdin bizi birisi beni bilgilendirirse sevinirim bu arada serife ne yaptınız
                                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X