Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar güney amerika kupasını izliyorum , ve iki oyuncu beğendim...

Nery Castillo

Personal information
    Full nameNery Alberto Castillo ConfalonieriDate of birthJune 13, 1984 (1984-06-13) (age 23)Place of birth San Luis Potosí, MexicoHeight1.70 m (5 ft 7 in)Playing positionForward
    Midfielder (football)
    Club information
    Current clubOlympiacos CFPNumber7
    Senior clubs1

YearsClubApp (Gls)*1999-2000
    2000- Danubio
    Olympiacos CFP2 (0)
    105 (30)

National team2

2007- Mexico7 (3)1 Senior club appearances and goals
    counted for the domestic league only and
    correct as of July 1, 2007.
    2 National team caps and goals correct
    as of July 1, 2007.
    * Appearances (Goals)

Humberto Suazo

Personal information

Full nameHumberto Andrés Suazo PontivoDate of birth10 May 1981Place of birth San Antonio, ChileHeight1.72 m (5 ft 8 in)Playing positionForward

Club information

Current clubRayadosNumber26

Youth clubs

1987-1995
    1996-1999Club Torino
    Universidad Católica

Senior clubs1

YearsClubApp (Gls)*2000
    2001
    2002
    2003
    2004-2005
    2006-2007
    2007- Ñublense
    Magallanes
    San Antonio Unido
    San Luis Quillota
    Audax
    Colo-Colo
    CF Monterrey

32 (17)
    75 (70)

National team2

2005-present Chile14 (6)1 Senior club appearances and goals
    counted for the domestic league only and
    correct as of 17 June 2007.
    2 National team caps and goals correct
    as of 20 April 2007.
    * Appearances (Goals)
    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• suazo ve castilo cok super oyuncular bunlari bende begendim
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• suazo daha yeni başka bit takıma transfer oldu.

Yorum

• Bolivya'da bir oyuncu var. Arce olabilir. Christiano Ronaldo gibi bir stile sahip
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            suazo daha yeni başka bit takıma transfer oldu.
            şimdi mi???
            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              şimdi mi???
              hee şimdi allahım yarabbim

gir bak

5 milyon dolara monterrey e transfer olmuş bu transfer döneminde.

Yorum

• İkiside müthiş oyuncu da transfer edebilme şansımız yok bence Castillo Olympiakosda oynuyor ve turnuva öncesinde de bilinen bi oyuncu(Muhtemeldir ki Meksika final oynayacak o da turnuvanın yıldızlarından biri olacak) Suazoda son transferini 4,7 milyon dolara yapmış(Monterreye) 6-7 vermeliyiz ki alabilelim
                Copa Amerikada kaliteli oyuncularla dolu daha makul, transfer edilebilir bi oyuncu Cristian Benitez Ekvadorlu,86 doğumlu mevkisi forvet ve ülkesinde Nacionel forması giyiyor Yok diye bişey yok bu çocukta müthiş yetenekli ve bi o kadar da faydalı bi oyuncu Villareal ilgilenmiş son durum nedir bilmiyorum Ahanda fotosu;
                En son champions tarafından düzenlendi; 02.07.2007, 13:01.

Yorum

• Sayitoğlu " taktik falan değil biz transferi bitirdik" diyordu. Eminim öyledir. Benim artık zerrece umudum yok zamanında birşeyler yapılacağından . Bundan sonra yapsalar ve işler iyi gitmese TD diyecek ki "istediğim zamanda yapılamadı transferler o yüzden verim alamıyoruz ama siz bizi ikinci yarı görün"

Yani hepimizin bildiği teraneler. Bizi böyle boynu bükük yetim misali bırakanlardan Allah sorsun vebalini.
                  Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Bu saatten sonra yaparlarsa geç yaptılar diye eleştiri alacaklar. İyi isimler de alamıyorlar anlaşılan. İyi isim olsa riske girer eleştirilere rağmen alırsın futbolcuyu. Herzamanki gibi bulaştırdılar bu işi de kendilerini düşünüyorlar tepki almamak için transfer bitti demekten kolayı var mı? "Trabzonspor'un çöpe atılacak parası yok" Öyle ya?
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bencede ekvadorda iyi futbocular ordan bakmak lazim
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Adamı gitmişsiniz, izlemişsiniz, beğenmişsiniz ve getirmişsiniz
                        Adam çıkmış, oynamış, becerememiş,
                        Ama adam hala senin profesyonel topçun sen ne hakla adamı cezalandırısın da paf takıma gönderirsin ziya doğan sen kaç kez thoması izledin adam sövmüş mü hakaret mi yapmış da paf takıma gönderiyorsunuz...
                        SAÇMA SAPAN HAREKETLERİNİZDEN BIKTIK ARTIK YETER....
                        UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          adam gibi gelir olmadı yada olacak bekleyin der misafir olarak girmek onun bileceği iş ama şerifin yaptığını yapsa yapsa fenrliler yapar!

şerif'i savunmuyorum yaptığı yanlıştır... ama sen kendine baktın mı hiç? "gazeteci arkadaşım aradı, onu alıyoruz bunu alıyoruz imzalar atıldı bile vs..." gibi cümleler sana tanıdık geliyor mu? zamanında sen de çok yaptın böyle numaraları, şimdi sen fenerlilerden daha mı aşağısın? öyle demişsin ya... hayırlı günler
                          “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• ağlamak istiyorum

nasıl biter transfer inin lan aşağı nasıl yaaaaaaaa şaka gibi benim bizanslı arkadaşlar dalga geçiyor benle sabah akşam
                            -takımda kim var ki transfer etmiyonuz diyolar... hani sizin başkan zengindi diyorlar bir de
                            elimizde 7 hafta boyunca 1 gol atmış 1 puan almış ,golü bıraktım(niye bırakıyosam) hep defansif oynamış ankaragücü maçında ofansif oynayınca yenilmiş yenilince ofansif futbolu eleştirmiş...hocam sen de çok defansif oynuyorsun diyenlere 2. yarıda en çok gol atan takımız size sadece gülüyorum demiş çapsız ve vizyonsuz bir teknik adamımız var...
                            neyse ceza almadan sonuç kısmını da yazayım da tam süper olsun yönetim çok kötü.... teknik direktör kötü...topçular vasat(birçoğu)....bu sene de 4. ya da 5. oluruz ...biz yine destekliyecez takımı yine üzülecez ....saygılar
                            sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
                            Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• İlk olarak hotleo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sayitoğlu " taktik falan değil biz transferi bitirdik" diyordu. Eminim öyledir. Benim artık zerrece umudum yok zamanında birşeyler yapılacağından . Bundan sonra yapsalar ve işler iyi gitmese TD diyecek ki "istediğim zamanda yapılamadı transferler o yüzden verim alamıyoruz ama siz bizi ikinci yarı görün"

Yani hepimizin bildiği teraneler. Bizi böyle boynu bükük yetim misali bırakanlardan Allah sorsun vebalini.
                              Ağabey ..senki böyle düşünüyorsun ...artık başlığı kapatma vakti gelmiş demektir ...

hep sen moral verirdin bu sefer sıra bende ) ; ne diyor sezai karakoç

"yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır ....."
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• bu arada madem satamıyoruz jun neden kadroya dahil edilmez... ömer rıza dan kötü olduğunu düşünmüyorum ...
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X