Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bugunku gazetelerde KRAL geri dönüyo yazıyo....
    hergun bisey yaziyorlar ama hic biri dogru degil

Yorum

• İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kaptan geliyoooooo oleyyyyyyyy bi an gs fb eziklerine gidecek kafayı yemiştim amam neyyseki geri geliyo oleyyyyyyy
      rüya görme bence

Yorum

kaptan geliyoooooo oleyyyyyyyy bi an gs fb eziklerine gidecek kafayı yemiştim amam neyyseki geri geliyo oleyyyyyyy

bosuna umutlanma bu bizim yönetim ALAMAZ!!!!!!!!!
        Sampiyonluk Önemli Degil
        Senin Bu Adaletsiz Arenada
        Vermis Oldugun Asil Ve Onurlu Mücadelen Yeter!

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fotomaç nasıl yaptı bu haberi.İçi gitmiştir vah vah ...Yalan da olsa
          Fotomaç gazetesinin Fotoşop bölümünde çalışan eleman bugün izinli olduğu için fb forması giydiremediklerinden bir günlüğüne Tekkeyi bize verdiler.
          T R A B Z O N S P O R

Yorum

• kral geri dönüyor diyor hani dönse ama kral gitti bikere daha da dönmez hele bu yönetimle kesinlikle dönmez...ama çok özledik seni krall
            YENİ KURULDUK AMA SEVDAMIZ ESKİ....
            KTÜ_TS

Yorum

• İlk olarak +TS1967+ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bosuna umutlanma bu bizim yönetim ALAMAZ!!!!!!!!!
              ya alırsa o zaman ne yapacaksınız cok ama cok merak ediyom birazda olsa aralık ayına kadar hem yonetime hemde td destek verelim
              Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

ya alırsa o zaman ne yapacaksınız cok ama cok merak ediyom birazda olsa aralık ayına kadar hem yonetime hemde td destek verelim
                niye belimizi doğrultamayacak hale gelelim diye mi?

Yorum

• İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fotomaç gazetesinin Fotoşop bölümünde çalışan eleman bugün izinli olduğu için fb forması giydiremediklerinden bir günlüğüne Tekkeyi bize verdiler.

Yorum

• İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi bak bu çok sağlamdı.

Yorum

9 tane TEKKE getirseler bile yok onlara destek mestek. Yeter gitsinler hepsi .Deli ettiler bizi da
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• bnede tselif kardeşime katılıyorum onlara artık destek filan yok bu yönetime ve teknik direktöre verilen destek kimseye verilmedi daha ne yapalım

Yorum

• transfer yapacağımız yok Fatih tekke gelsin bari

Yorum

• nuriciler dahada destek istiyor hmmm

tamam büyük kaptani getirsin yaninda özeri ve ali güzeldali
                            td lige de ünal kahramani
                            erginle belirlenen öbür 4 gencde kadroda kalsin
                            söz araliga kadar sonuna kadar yönetime destek verecegizz

zor bisede istemiyoruz
                            yani
                            yalanmi
                            bunlarida beceremiyene yaziklar olsun
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Transferin birkaç sebebten dolayı kapandığı yönünde demeçler verdi yöneticiler.Sebeblere bakıyorum hepside hepimizin aylar öncesinden bildiği sorunlar.Yabancı sayımızın çokluğu.. Ziya Doğa'nın hangi yabancıları istemediği gün gibi ortada iken bunu şimdi sorun olarak öne sürüp transferi kapatıyoruz demeleri ne kadar saçma.Demezler mi adama kardeşim bu sorun yeni değilki neden önceden tedbirinmizi almadınız? Neden oyunculara kulup bakmadınız? neden menejerleri ile görüşmediniz?

Ziya Doğan sürekli geçen sezonun ikinci yarısındaki topladığımız punaları öne sürerek kadromuz iyi diyor.Birkaç takviye yaparsak şampiyon olmamız için bir neden kalmaz diyor.Rakiplerimizin geçenseneki kötü performansı göz önüne alındığında ve şuanakadar ki yapmış oldukları transferleri karşımıza aldığımızda bizim şuanki mevcut kadromuz ile ligi en fazla yine dördüncü bitirebiliriz.Allah sonumuzu hâyır eylesin başka birşey demiyorum.
                              Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                9 tane TEKKE getirseler bile yok onlara destek mestek. Yeter gitsinler hepsi .Deli ettiler bizi da
                                tamama bende istemiyorum ama onlar kafalarına sokmus aralık ayına kadar oarda durmayı biz destegimizi takıma vercez nlara degil biz desteklemesek kim destekleyecek acaba cok merak ediyorum trabzonspor bizim onların degil o yuzden destek vermemmiz lazım degilmi tsira yanlıssam soyle
                                Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X