İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
WERTHeR
rüya görme benceİlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaptan geliyoooooo oleyyyyyyyy bi an gs fb eziklerine gidecek kafayı yemiştim amam neyyseki geri geliyo oleyyyyyyy
Yorum
-
İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaptan geliyoooooo oleyyyyyyyy bi an gs fb eziklerine gidecek kafayı yemiştim amam neyyseki geri geliyo oleyyyyyyy
bosuna umutlanma bu bizim yönetim ALAMAZ!!!!!!!!!Sampiyonluk Önemli Degil
Senin Bu Adaletsiz Arenada
Vermis Oldugun Asil Ve Onurlu Mücadelen Yeter!
Yorum
-
Fotomaç gazetesinin Fotoşop bölümünde çalışan eleman bugün izinli olduğu için fb forması giydiremediklerinden bir günlüğüne Tekkeyi bize verdiler.İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFotomaç nasıl yaptı bu haberi.İçi gitmiştir vah vah ...Yalan da olsa
T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
ya alırsa o zaman ne yapacaksınız cok ama cok merak ediyom birazda olsa aralık ayına kadar hem yonetime hemde td destek verelimİlk olarak +TS1967+ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebosuna umutlanma bu bizim yönetim ALAMAZ!!!!!!!!!Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
WERTHeR
niye belimizi doğrultamayacak hale gelelim diye mi?İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya alırsa o zaman ne yapacaksınız cok ama cok merak ediyom birazda olsa aralık ayına kadar hem yonetime hemde td destek verelim
Yorum
-
İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFotomaç gazetesinin Fotoşop bölümünde çalışan eleman bugün izinli olduğu için fb forması giydiremediklerinden bir günlüğüne Tekkeyi bize verdiler.

Yorum
-
İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFotomaç gazetesinin Fotoşop bölümünde çalışan eleman bugün izinli olduğu için fb forması giydiremediklerinden bir günlüğüne Tekkeyi bize verdiler.

Abi bak bu çok sağlamdı.
Yorum
-
9 tane TEKKE getirseler bile yok onlara destek mestek. Yeter gitsinler hepsi .Deli ettiler bizi daİlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya alırsa o zaman ne yapacaksınız cok ama cok merak ediyom birazda olsa aralık ayına kadar hem yonetime hemde td destek verelim
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
nuriciler dahada destek istiyor hmmm
tamam büyük kaptani getirsin yaninda özeri ve ali güzeldali
td lige de ünal kahramani
erginle belirlenen öbür 4 gencde kadroda kalsin
söz araliga kadar sonuna kadar yönetime destek verecegizz
zor bisede istemiyoruz
yani
yalanmi
bunlarida beceremiyene yaziklar olsun"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Transferin birkaç sebebten dolayı kapandığı yönünde demeçler verdi yöneticiler.Sebeblere bakıyorum hepside hepimizin aylar öncesinden bildiği sorunlar.Yabancı sayımızın çokluğu.. Ziya Doğa'nın hangi yabancıları istemediği gün gibi ortada iken bunu şimdi sorun olarak öne sürüp transferi kapatıyoruz demeleri ne kadar saçma.Demezler mi adama kardeşim bu sorun yeni değilki neden önceden tedbirinmizi almadınız? Neden oyunculara kulup bakmadınız? neden menejerleri ile görüşmediniz?
Ziya Doğan sürekli geçen sezonun ikinci yarısındaki topladığımız punaları öne sürerek kadromuz iyi diyor.Birkaç takviye yaparsak şampiyon olmamız için bir neden kalmaz diyor.Rakiplerimizin geçenseneki kötü performansı göz önüne alındığında ve şuanakadar ki yapmış oldukları transferleri karşımıza aldığımızda bizim şuanki mevcut kadromuz ile ligi en fazla yine dördüncü bitirebiliriz.Allah sonumuzu hâyır eylesin başka birşey demiyorum.Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
-
tamama bende istemiyorum ama onlar kafalarına sokmus aralık ayına kadar oarda durmayı biz destegimizi takıma vercez nlara degil biz desteklemesek kim destekleyecek acaba cok merak ediyorum trabzonspor bizim onların degil o yuzden destek vermemmiz lazım degilmi tsira yanlıssam soyleİlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle9 tane TEKKE getirseler bile yok onlara destek mestek. Yeter gitsinler hepsi .Deli ettiler bizi da
Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum