İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
acilan transferi herkes kapatir. marifet kapali transferi kapatmaktaİlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayırdır transferi kapatmışız??
ne zaman açmıştık ki kapandı???
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
Albayrak ve yönetim gitse yerlerine gelen yeni yönetim bunların yapığı transferden farklı transfer yapamayacaklardı. Hatta sırf adam olmak için alacaklar kulübün parasını çar çur edeceklerdi. Boşver böylesi daha iyi
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
arkadaslar sizlere surpriz bi haberim var Trabzonsporun eski teknik direktorlerinden ismini vermeyecegim yanımda şu an Trabzonspordaki bi yoneticiyle yaptıgı gorusmede söz arasında fatihi almak için ugrasıoruz pazartesi buyuk ölcude bitecek die soledi bende bu haberi sizlerle paylasmak istedim insallah hayırlısı olurİstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
Oh beeeeeeeeeeeeeeee Transferi kapatabildik

Ya niye uzuluyorsunuz anlamiyorum? Kotu yada pili bitmis bi oyuncu alacaktik verecektik olmiycak olan parayi fayda saglayamiycakti... ve daha fazla borca girmis olacaktik... Nede olsa onumuzdeki sene sampiyonluk/basari yine hayal bari ondan sonraki doneme gelecek olan baskan/yonetim/TD yi zora sokmadan biraksinlar ki onumuzdeki seneler biraz umutla transfer donemine girelimm...
EN hayirli transfer FATIH TEKKE Transferi olacaktir ..
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
çok zor be abi fatih'in geri dönmesi.ama inşalah olur.İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar sizlere surpriz bi haberim var Trabzonsporun eski teknik direktorlerinden ismini vermeyecegim yanımda şu an Trabzonspordaki bi yoneticiyle yaptıgı gorusmede söz arasında fatihi almak için ugrasıoruz pazartesi buyuk ölcude bitecek die soledi bende bu haberi sizlerle paylasmak istedim insallah hayırlısı olur''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
paylasmayin kardesim böyle haberleri burda ..olmuyor sonra burda birbirimize giriyoruz...yönetimin fatihi alacagida yok palavra...madem alacaktin niye verdin????????????????????????????????????????????????????????????NURIIIIIIIIIIİlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar sizlere surpriz bi haberim var Trabzonsporun eski teknik direktorlerinden ismini vermeyecegim yanımda şu an Trabzonspordaki bi yoneticiyle yaptıgı gorusmede söz arasında fatihi almak için ugrasıoruz pazartesi buyuk ölcude bitecek die soledi bende bu haberi sizlerle paylasmak istedim insallah hayırlısı olur
Yorum
-
ya bırak allahını seversen...
böylesi daha iyiymiş.
50 kişilik kadro var 11 kişilik takım çıkmıyor.
neyi savunacağınızı şaşırdınız.
albayrak ve yönetim gitse daha iyi transferler olur mu olmaz mı gitmeden kimse bilemez.
trabzon tarihinin en büyük masalcılarından biri de albayrak ve ekibi olarak tarihe geçti artık.
2 tane büyük yıldız ve stat sözü ile gel.
sonuç...
en büyük yıldızın postalandı.. buna rağmen borçtan geçilmiyor.
takımın her köşesi tekniği sıfır adamlarla dolduruldu.
statı zaten konuşmuyorum.
bu kadar masalı iyi yedirdi bize.
gel burada başkanı savun..
sebep??
gelenler daha iyi olmayacakmış..
hadi canım sen de....
Yorum
-
Fatih herzaman bize yakinİlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar ben duydugumu söylüyorum size gelişme oldugunda yenidende solucem ama yanılmıyosam fatih bize cok yakın
o yeni bise degil...
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
Tabi tabi sen çok akıllısın acayip zeki bir adamsın. Ne dersen doğrusun.İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bırak allahını seversen...
böylesi daha iyiymiş.
50 kişilik kadro var 11 kişilik takım çıkmıyor.
neyi savunacağınızı şaşırdınız.
albayrak ve yönetim gitse daha iyi transferler olur mu olmaz mı gitmeden kimse bilemez.
trabzon tarihinin en büyük masalcılarından biri de albayrak ve ekibi olarak tarihe geçti artık.
2 tane büyük yıldız ve stat sözü ile gel.
sonuç...
en büyük yıldızın postalandı.. buna rağmen borçtan geçilmiyor.
takımın her köşesi tekniği sıfır adamlarla dolduruldu.
statı zaten konuşmuyorum.
bu kadar masalı iyi yedirdi bize.
gel burada başkanı savun..
sebep??
gelenler daha iyi olmayacakmış..
hadi canım sen de....
Şu nette gaza gelmeyin diyoruz kaç kez. Yemeseydin kardeşim masalı ben mi yedirdim masalı sana
Demekki yiyeceğin vardı yedin. Yıldız sözleri afaki sözler, bu tip söylemlerin popülist olduğunu hep söylemedik mi. Ama bizim taraftar yıldız olsun çamurdan olsun, transfer olsun ne olursa olsun mantığıyla hareket etmedi mi. Öyle taraftara böyle yönetim kusura bakma
Senin gibi boş vaktim yok boşuna laf sokmaya kalkma, uğraşamam. Her yazılan şeyin savunma veya destek verme babında neden anlıyorsunuz ki. Ben böyle düşünüyorum. Sen öyle düşünüyorsun. Ben böyle olmasının daha doğru olacağını söylerim, sen olmayacağını söylersin. Biti gerisi kuru sıkı boşver..
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum