İnşallah Martinezi almayız.Alcaksak adam gibi kaleci alalım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
adam gibi kaleci derken mesela bi örnek ver?İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah Martinezi almayız.Alcaksak adam gibi kaleci alalım."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
kardeş sen işkenazlımısın yani of işkenaz mı ben de oralıyım yawİlk olarak okan6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeş zaten gidecekler yapsalarda yapmasalarda yapsalar onların yararına hiç değilse o kadar küfür yemezler ama yapıncada adam gibi olmalı tabi zaten bunlar aralıkda gidecek may altan alttan geliyor
Yorum
-
Oscar Ustari ,Vincent Enyeama, Kameni , Tony Sylva , Artur Boruc ... en azından ülkesinin a milli takımında oynayan bi kaleci olsun .İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadam gibi kaleci derken mesela bi örnek ver?
Yorum
-
İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOscar Ustari ,Vincent Enyeama, Kameni , Tony Sylva , Artur Boruc ... en azından ülkesinin a milli takımında oynayan bi kaleci olsun .
o kadar para olsa zaten bir problem yoktu.
Sylva ve Enyama'yı Martinez'den daha iyi yapan ne anlamış değilim.
Yorum
-
26 Haziran 2007 11:32
TS ÖNCE KENDİ İLE BARIŞMALI
ESKİDEN Trabzonspor Uludağ’da Büyük Otel’de kamp yapardı. Kampa bizler neşe içinde mutlu giderdik. Kamplar bizim için eğlenceydi. Bütün takımların ve basın mensuplarının hayranlık duyacağı kadar birbirimize bağlıydık ve diğer takımlardaki futbolcularla iyi arkadaştık.
Hayat görüşümüz şu idi; ‘Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için.’ Bu anlayış bize müthiş bir takım ruhu getiriyordu. Kamplara neşe içinde başlar sezonu da neşe içinde, şampiyon bitirirdik. Sürekli başarıyı yaşardık. Başarısızlık kitabımızda yazmazdı. Saha içinde mükemmel yardımlaşmalar olurdu.. Birinin hatasını en az üç kişi kapatmaya çalışırdı. Maçlar ve idmanlar dışında futbolcular ailece görüşürdü. Hepimiz adeta akraba gibi yaşardık..
Yaşanmış bir olayı sizlere anlatayım. 1. Lig’e yeni çıkmış Kocaelispor’un Teknik Direktörü Fethi Demircan’dı. Kampta bütün takımlar beraber yemek yerlerdi. Bir gün Fethi Hoca dayanamayıp Ahmet Suat Hocamız’a takıldı: ‘Hoca, hoca!. Ne olmuş yani biz de İkinci Ligde şampiyon olduk. Ne hava atıyorsun!’
Suat Hoca kafasını çevirdi ve gülerek cevap verdi: ‘Tebrik ederim Fethi. Bize Şampiyon Kulüpler Kupası’nda Aston Villa çıktı, peki size kim çıktı?’ Bu cevap üzerine milleti bir gülme aldı. İşte Trabzonspor’un diğer takımlarla ilişkisi böyleydi!
Bugünkü yöneticiler şampiyonlukların gökten zembille mi indiğini sanıyor! Size bir de günümüzde yaşanan bir olayı anlatayım. Aradaki fark, nereden nereye geldiğimizi açıkça gösterecektir. 24 sene şampiyon olamamasına rağmen hala takımlarını değiştirme gibi bir zayıflığa düşmemiş pırıl pırıl gençler, Gerede’deki Trabzonspor kampına ziyarete geliyor, resim çektirmek istiyor. Ama bizim yöneticilerimiz izin vermiyorlar! O gençler de medeni bir şekilde tepkilerini ortaya koyuyorlar. Nerede kamp sorumlusu? Kendi taraftarına uzak durmayı maharet sanan zihniyetin başarılı olması mümkün mü?
Bir eski şampiyon kadronun sezon başı hazırlığına bakın, bir de bugünkü kadronun hazırlığına! Allah aşkına kendisiyle barışık olmayan bir topluluk başarılı olabilir mi?
Yazık!!!
Trabzonspor dünyanın en iyi transferini yapsa da ağzıyla kuş tutsa da içinde huzur yoksa başarılı olamaz. Futbolculara zevk alacağı, güvenli bir ortam yaratıp siz de güvenilir olmalısınız. Bugün Trabzonspor’un güvenilir nesi kaldı?ALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
-
beyler artık su huseyını satalım yerıne Jose Andres guardado dıye meksıkanın atlas takımında oynayan ortasahanın göbegınde oynayan 19 yasındakı bu genc yetenegı alalım.ben bu adama fıfa manegerden hastayım genelde oyunda ılk basta cok kötü ozellıklerı var ama adam 1 sene sonra hayvan bısey oluyor. ve merak ettım adamı arastırdım gercekte nasıl dıye adam gercekten mukemmel otesı . sanmıyorum cok pahalı olacagını. eger youtubeda adamın vıdeolarını bakarsanız adam gercekten harıka.hala meksıkada oynuyor .gercekten gelecek vadeden bı topcu alıncaksa bu ısım guardado olmalı. gelecek vadedıyo dıye kımler gelmedıkı bu takıma . bu adam gercekten mukemmel .ve artık huseyındende kurtulmus oluruz!!!!!!!!!!bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim
Yorum
-
-
guardado sol kanat oyuncusu benim bildiğim kadarıyla .İlk olarak aka5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler artık su huseyını satalım yerıne Jose Andres guardado dıye meksıkanın atlas takımında oynayan ortasahanın göbegınde oynayan 19 yasındakı bu genc yetenegı alalım.ben bu adama fıfa manegerden hastayım genelde oyunda ılk basta cok kötü ozellıklerı var ama adam 1 sene sonra hayvan bısey oluyor. ve merak ettım adamı arastırdım gercekte nasıl dıye adam gercekten mukemmel otesı . sanmıyorum cok pahalı olacagını. eger youtubeda adamın vıdeolarını bakarsanız adam gercekten harıka.hala meksıkada oynuyor .gercekten gelecek vadeden bı topcu alıncaksa bu ısım guardado olmalı. gelecek vadedıyo dıye kımler gelmedıkı bu takıma . bu adam gercekten mukemmel .ve artık huseyındende kurtulmus oluruz!!!!!!!!!!
Yorum
-
evet kardeşim işkenazdanım o camenin üst tarafından dumlusu 4çay ambarını bilirsin onun üstü sen nerdesinİlk olarak ___61___ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeş sen işkenazlımısın yani of işkenaz mı ben de oralıyım yaw
işkenaz
Yorum
-
bu dediklerinden sadece enyeama ve sylvayi alabiliriz bunlarinda martinezden hicbir fazlasini göremiyorum...birde su var martinez türkiyeyi taniyor artik...İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOscar Ustari ,Vincent Enyeama, Kameni , Tony Sylva , Artur Boruc ... en azından ülkesinin a milli takımında oynayan bi kaleci olsun ."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum