olmadı sherman cardenası alalım henüz 17 yaşına yeni girdi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar hepinize Iyi Geceler.
Ben yarini cok umudlu bir sekilde bekliyorum.
Yarin INSALLAH ya Transfer yada TD ISTIFASI var.
Bizim TD yarin ne kadar Adam oldugunu göstermeli.
Eger Transfer yapilmaz ise "Ben Kamp sonuna kadar 4 Transfer istedim ama Yönetim hic Transfer yapmadi" demeli ve gitmeli.
LÜTFEN!!!!
Hehehe..
O zaman ben transfer istemiyoum.
Son güne kalsın heps.
Dediğim gibi ya Riquelmeyi ya da Şota-Özer-Ali üçlüsünü alsınlar son anda razıyım..
Hele bir de Ziya Doğan'sız kalacağımız düşünülürse bayram ederim!
Yorum
-
İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu stichus ne oldu yahu ugramiyor daha=?
Biz "Hayırdır." deyip hayra yoralım.
Mevlam da dualarımızı kabul eder inşalahç
Elbet gelir bir ara, sorarız o zaman!
Yorum
-
sen fm mi oynuyosunİlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolmadı sherman cardenası alalım henüz 17 yaşına yeni girdi
17 yaşındaki adamı alıp bizi şampiyonluğa taşımı diyecez
Yorum
-
Dün Ekuador - Sili macini seyrederken Sili'nin 10 Numarasi Jorge Valdivia cok hosuma gitti. 23 yasinda , Palmeiras FC takiminda oynuyor. Ucuza kapabiliriz bence. Paslari müthis , iyi sutlari var ve teknigide iyi.

http://www.youtube.com/watch?v=lw8xP...related&search=
Simdi bizim Ziya Dogan bir kaleci,bir on numara birde forvet diye yirtiniyor ya al sana bunlar söyle olsun:
Martinez(Kaleci),Valdivia(10 Numara),Piscu(Forvet)
bunlari alarak transferi kapatsak müthis olur. Sampiyonlugun bence en büyük adayi oluruz. Hicde pahaliya mal olmaz bunlar bize. Silide,Kolombiyada,Arjantinde ispanyolca konusulur. Martinez,Piscu ve Valdiviayi aldigimiz zaman takimda 3 ispanyolca konusan oyuncumuz olacak ve bunlar aralarinda iyi anlasirlar ve dolayisiyla yanlizlik cekmezler. Bence yapilacak en iyi ve ucuz transferler bu 3 oyuncudur"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
adam aldıkları yok bari messi gibi bir oyuncu işte gelsin gözümüzde geleceği falan var diye bir şenlenme olurİlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen fm mi oynuyosun
17 yaşındaki adamı alıp bizi şampiyonluğa taşımı diyecezEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
benimde beğendiğim bi futbolcu ama bizim ziya onuda istemezİlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün Ekuador - Sili macini seyrederken Sili'nin 10 Numarasi Jorge Valdivia cok hosuma gitti. 23 yasinda , Palmeiras FC takiminda oynuyor. Ucuza kapabiliriz bence. Paslari müthis , iyi sutlari var ve teknigide iyi.

Simdi bizim Ziya Dogan bir kaleci,bir on numara birde forvet diye yirtiniyor ya al sana bunlar söyle olsun:
bunlari alarak transferi kapatsak müthis olur. Sampiyonlugun bence en büyük adayi oluruz. Hicde pahaliya mal olmaz bunlar bize. Silide,Kolombiyada,Arjantinde ispanyolca konusulur. Martinez,Piscu ve Valdiviayi aldigimiz zaman takimda 3 ispanyolca konusan oyuncumuz olacak ve bunlar aralarinda iyi anlasirlar ve dolayisiyla yanlizlik cekmezler. Bence yapilacak en iyi ve ucuz transferler bu 3 oyuncudur
şilide bide freekick den golü atan villanueva baya iyi bi topçu
Yorum
-
Macini seyretmedim ama gercekten alinabilecek bi 10 numera insallah bizimkiler böyle yetenkli oyunculari görür ve alir.İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün Ekuador - Sili macini seyrederken Sili'nin 10 Numarasi Jorge Valdivia cok hosuma gitti. 23 yasinda , Palmeiras FC takiminda oynuyor. Ucuza kapabiliriz bence. Paslari müthis , iyi sutlari var ve teknigide iyi.

bunlari alarak transferi kapatsak müthis olur. Sampiyonlugun bence en büyük adayi oluruz. Hicde pahaliya mal olmaz bunlar bize. Silide,Kolombiyada,Arjantinde ispanyolca konusulur. Martinez,Piscu ve Valdiviayi aldigimiz zaman takimda 3 ispanyolca konusan oyuncumuz olacak ve bunlar aralarinda iyi anlasirlar ve dolayisiyla yanlizlik cekmezler. Bence yapilacak en iyi ve ucuz transferler bu 3 oyuncudur
Yorum
-
ya böyle oyunculari görmemezlikten geldikleri zaman deli oluyorum...bu oyuncular cok genc , yetenekli ve simdi ucuza patlarlar bize...uyuma yönetim oyuncu ara..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
orta sahada oyun kurucu ve sol kanatta oynuyor. benim anlatmak istedigim bizim kulübün almanyada böylebir calismasi gencleri takip edecek bir elemaninin olmamasi. öncelikli tercihimiz bundesliga ve herta idi.oda oldu, kendi takimi, tanidigi kulüp. burda tecrübe kazanmasi kolay olur.trabzonda tanidiklarimiz var ama simdilik erken. türkiyede olacaksa buda trabzonspor olacak.İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlsa sasardim
Keske Bilalin bir Akrabasi Yönetimden birini tanisa ve önerseydi.
Osta sahada tam ne olarak oynuyor?seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum