İlk olarak yakutlu61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
TİLKIYLE kastettıgın ne arkadasım.İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehakaret nerdee arkadaşım..?YA SEV YA TERKET,ANLAMADIYSAN SOYLEYEYIM
EFOL.........
Yorum
-
abarttınız ama...İlk olarak yakutlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTİLKIYLE kastettıgın ne arkadasım.“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
Yorum
-
neden silindi anlamadım..o zaman hepsini silin...kimseye hakaret etmedim lütfen iyi okuyun ve ona göre yorum yapın..hiç bir şekilde küfür yada argo kelime de yok eğer kastınız "forum tilkileri" yorumuna ise sizi biraz daha düşünmyeye davet ediyorum keşke yazılan yada yapılan her yorum teşbih ve benzetmeler yapılarak yazılsa ama anlaşılanki buna bile sabrımız yokk..poetricus
Yorum
-
Ali Bilgin Fenerbahçe'de...
Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, Ali Bilgin'i Fenerbahçe'ye verdiklerini söyledi.
Sedat Peker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir'in kendisini aradığını ve yapılan görüşmenin ardından Ali Bilgin'in transferi konusunda anlaştıklarını belirterek, "Ali Bilgin'i Fenerbahçe'ye verdik. Hayırlı olsun" dedi.
Peker, Ali Bilgin'den kazançlı çıktıklarına da işaret ederek, "Ali Bilgin, Antalyaspor'a az bir para karşılığında geldi. Bir yılda hem kendi, hem de kulüp kazandı. Fenerbahçe, Ali Bilgin'e karşılık iki futbolcuyu kiralık, artı para verdi. Verilen para Antalyaspor'u tatmin edecek düzeyde" diye konuştu.
"OLCAN'I İSTEDİK AMA OLMADI"
Sedat Peker, "Olcan'ı istemiştik. O talebimizde bir problem oldu ancak kendileri kiralık da olsa 1-2 oyuncu vereceklerini söylediler" derken, Fenerbahçe'nin bedelsiz olarak vereceği iki oyuncu konusunda anlaşma sağlamadıklarını, teknik direktör Raşit Çetiner'in vereceği rapor doğrultusunda Fenerbahçe'den kiralık alınacak oyuncuların belirleneceğini sözlerine ekledi.
Bu gidisat ile Türkiyede alinacak ne Kaleci nede Futbolcu kalacak.
TFF yabanci Oyuncu konusunda birde uygulamada degisiklige gitmez ise bizim halimiz tam yaman.
Vay Baba Vay............Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Şimdi her konuşulan kelimeyi açıklamak gibi bir kuralmı var ama madem merak ettin söyleyeyim...hani arada bir çıkıp başkanı ve doğanı gereksiz yere savunanlar varya işte onlar...ama dikkat edin gereksiz yere dedim..inş. bundanda bir mana çıkarılmazzz...İlk olarak yakutlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTİLKIYLE kastettıgın ne arkadasım.
poetricus
Yorum
-
.........................
Biz Transfer bekleye duralim elalemin Transferleri Sov yapmaya ve Imza dagitmaya baslamis
Ya Sabir ya Sabir........En son hüseyin1975 tarafından düzenlendi; 27.06.2007, 16:22.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerek yok başkalarının yaptığı şovları buralara aktarmaya
Haklisin.
Ben sinirimden ne yaptigimi biliyormuyum?
Tepkimden koydum buraya.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Meger Yönetimin ilgilendigi Baska Konular varmis
Transferden önemli ya önce onlari halediyorlar

Trabzonspor'un maç biletlerini yine Biletix satacak
Trabzonspor'un gelecek sezon yapacağı maçların biletlerini yine Biletix satacak.
Trabzonspor Kulübü, Biletix ile sözleşmeyi yenilerken, Biletix, 3 yıl boyunca bordo-mavili takımın Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki bütün organizasyonlarının resmi bilet acentalığını yapacakRahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
O şovlarla olmuyor bu işler.
Burda yazılanlardan sonra dükkanı kapatalım gidelim ya
biraz inanıyorum şampiyon olacağımıza buraya gelip okuyoruz moral sıfır
adamlar kadroyu yeniliyorlar ama bakalım uyacakmı
ikisinin yeni hocası var,yine iki takım kadroyu yeniliyor
adamlar battı balık yan gider havasında
Kim ne derse desin bu sene şampiyon olacağız.
ben iddiasına da girerim abi
bizim kadromuz onların kadrolarından altta kalmaz
bizde hiç inanç bırakmıyorsunuz,moral bozuyorsunuz.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeşiktaş psg nin orta saha oyuncusu cisse'yi almış.nasıl oyuncu bilmiyorum ama kadro olarak 3 eziğin bir hayli gerisine düştüğümüz kesin.
ya ezik ezik diyoruz ama adamlar takır takır transfer yapıyo bu ne biçim ezikliktir..Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum