Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Git galatasarayı tut o zaman kardeşim ne işin var burda alla alla yaaa....
    Rahatsız mısın birader ? Yaşın kaç 12-13 mü ? sana ne kimi neyi tutacağıma... Ne dediğimi anladın mı sen ? Post mu kasamaya çalışıyosun yoksa ? Tövbe tövbe ya... Sende o kadar kapasite olmadığı için " adamların orta sahasından korkuyorum " demek istediğimi anlayamamışsındır...Doğaldır...Hadi doğru tarlaya...
    Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kadromuza kaleci, çok koşan bir sol kanat + 10 numara alırsak şampiyon oluruz...

Fener ruhunu kaybetti...

Gs Lincoln e yıllık 7 mil € veriyor...diğer oyuncuları mutlu etmeniz, oynamtmanız mümkün değil bu durumda...üstelik takımlarında Hakan Şükür, Necati, Hasan Şaş gibi fosiller de var ki bunlar huzuru bozarlar...

Beşiktaş ın bir daha şampiyon olabileceğine inanmıyorum...

Sizce geriye kim kalıyor ???
      Zİya doğan ve şampiyonluk aynı cümlede kullanılınca çok komik oluyor. Gitsin bu hoca dediğin belki olur. Ziya ile ancak inter totoya gideriz güç bela

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        şuan Türkiyede orrta sahası en savaşçı olan takım biziz serkannında katılmasıyla..ulan alın bi tane adam gibi 10 numarada tam olsun bee..fıtık ettiniz bizi..kanser ettiniz biziii,hasta ettiniz bizi..
        askercilik mi oynuyoruz baltalarla oynuyoruz
        sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
        Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          28 haziranda diyolar.

tahmin ediyomki AB statüsündekiler sınırsız AB dışındakiler sınırlı şartı gelcek.

Bence cok gec kaldilar!

2 gün daha sabredecegiz demek....
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak lazoliii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Rahatsız mısın birader ? Yaşın kaç 12-13 mü ? sana ne kimi neyi tutacağıma... Ne dediğimi anladın mı sen ? Post mu kasamaya çalışıyosun yoksa ? Tövbe tövbe ya... Sende o kadar kapasite olmadığı için " adamların orta sahasından korkuyorum " demek istediğimi anlayamamışsındır...Doğaldır...Hadi doğru tarlaya...
            Sen bu korkaklıkla bu yaşa nasıl geldin...Yoruma bak adamların orta sahasından korkuyomuş bide utanmadan açıklıyo ne demek istediğini heyy allahım yaratıyosun bari akılda ver...
            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• yönetim transfer yapmkıyor taraftar burada birbirini yiyor

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kadromuza kaleci, çok koşan bir sol kanat + 10 numara alırsak şampiyon oluruz...

Fener ruhunu kaybetti...

Gs Lincoln e yıllık 7 mil € veriyor...diğer oyuncuları mutlu etmeniz, oynamtmanız mümkün değil bu durumda...üstelik takımlarında Hakan Şükür, Necati, Hasan Şaş gibi fosiller de var ki bunlar huzuru bozarlar...

Beşiktaş ın bir daha şampiyon olabileceğine inanmıyorum...

Sizce geriye kim kalıyor ???
                fener ruhunu kaybetti biz kazandık de mi? gs 7 milyon avro vermiyormuş.beşiktaşın şampiyon olabileceğine inanmıyorsan ne deyim artık bizim küme düşmemiz lazım
                sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.

Yorum

• arkadaşlar gereksiz gerginlik çıkarmayın lütfen...sakin olalım...Birbirimizi anlamaya çalışalım...
                  "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Arkadaslar Lütfen gerginlig yapmayin!
                    Zaten gerginiz yeterince....

LÜTFEN!
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Bayern Münih Klose'yi de aldi.

..bu demekdirki, Makaay gönderilecek, hemen kapalim derim :-)))
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sen bu korkaklıkla bu yaşa nasıl geldin...Yoruma bak adamların orta sahasından korkuyomuş bide utanmadan açıklıyo ne demek istediğini heyy allahım yaratıyosun bari akılda ver...
                        Ollldu.Alacaz senden akılı zaten...Çok vidi vidi yaptın kirletme forumu...Adamların ortasahasının çok sağlamlaştığının forumun %80 kabul ediyoda bi sen "bay akıl" doğruyu görüyorsun... Hadi selametle...
                        Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• Makelele kime geldi?

DHA

İngiltere Premier Ligi takımlarından Chelsea'da forma giyen Fransız orta saha oyuncusu Claude Makelele İstanbul'a geldi.
                          Yıldız oyuncu Atatürk Havalimanı'nda yaptığı ilk açıklamada arkadaşlarıyla beraber tatile geldiğini belirtirken, "Şu an nereye gideceğimizi bilmiyorum. Ama büyük ihtimalle Antalya'da 7 gün tatil yapacağım" dedi.
                          Arkadaşlarıyla birlikte Türkiye'ye gelen Fransız futbolcu, Türkiye'den bir takımdan teklif aldın mı sorusuna ise, "Hiçbir Türk kulübünden resmi teklif almadım. Şimdilik sadece yapacağım tatili düşünüyorum" demekle yetindi. DHA'ya konuşan Makelele karşısında büyük bir basın ordusunu görünce de şaşkınlığını gizleyemedi. Ancak İstanbul'a inişiyle birlikte Makelele'nin Beşiktaş tarafının yalanlamasının ardından Schalke'nin gündemine giren Appiah'ın gönderilme ihtimaline karşın Fenerbahçe'nin ilgileneceği gelen haberler arasında.

Kim bilir. Belki bizim Baskan cagirmisdir

Yorum

• İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bayern Münih Klose'yi de aldi.

..bu demekdirki, Makaay gönderilecek, hemen kapalim derim :-)))
                            Olmaz mantaliteye ters gol filan atıyor o

Yorum

• ne kadar iyimser bir forum ,şuralara oyuncu alsak şampiyonuz bilmem ne, yok onlar ruhunu kaybetti, yok huzursuzluk yaşayacaklar. yönetimden aynı hatalar, kaypaklıklar. teknik direktör desen kapasitesiz oyuncular balta taraftar yılgın

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Olmaz mantaliteye ters gol filan atıyor o

Bizde Hocaya kacirdigi gollerin Videosunu hazirlayip gösterelim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X