Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kayseri bile cangeleyi aliyor biz abidinlerin pesinde dolasiyoruz..
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• özerin ünü gittikçe yayılıyor.. geç olmadan kapalım şu çocugu

Arkadaşlar bende uzun zamandır böyle bir konuyu açmak istiyordum anasayfada görünce sevindim ve konuyu biraz daha gündeme getirmek ve sizlerinde yorumlarını almak için buraya açıyorum.Özer Hurmacı'yı belkide çoğumuz tanımıyoruz fakat bence günümüzde Arda'dan daha yetenekli bir oyuncu Ankaraspor'da bu sezon harikalar yarattı ve ümit milli takıma çağrıldı. Bu ay Tamsaha dergisi Özer'le röportaj yapmış o röportajın giriş kısmını ekleyeyim :) Ankaraspor'daki çıkışıyla kendisini Ümit Milli

Yorum

• Kamp Bombaları 4
        Trabzonspor'un Gerede Kampından bomba haberler.. Kamp bombaları 4

Trabzonspor’un Gerede kampındaki bombalar devam ediyor. Bombalar tatil yapmak ,dinlenmek bilmiyor.

CAN’DAN 12 ANONS

Trabzonspor nerde lig tv orda. Kampları adım adım izliyorlar. Bu yıl bira geç kaldılar. Tatilden dönen spor muhabiri Can Karyağdı kampa varır varmaz eline mikrofonu alır almaz Gerede kampında olduğunu tescil etmek için anons çekmeye başladı. Takımı arkasına alıp kameramanı Ramazan’a başla komutunu verdi. Bir iki derken 12 anons oldu. Her defasında bir aksilik oldu. Bazen oyuncular anonsun konsantrasyonu bozdurdu .bazen gazeteciler. Birde kendisi tekleyince bir düzine anons çekmek zorunda kaldı. Can galiba tatil rehavetinden kurtulmadı.

KIZLAR ALINMASIN

Teknik Direktör Ziya Doğan antrenmanlara kendini veremeyen oyuncularını değişik dillerle azarlamaya devam ediyor. Son idmanda futbolculara” Kız gibi oynamayın. Sert ve agresif olun” deyince idmanın kenarında idmanı izleyen bayanlar ”Hocam bizim neyimiz var.Adam gibi oynadılar şampiyon olmadılar birde kız gibi oynasınlar belki şampiyon oluruz” hani haksızda değiller.. Ne diyelim horonu ister kız gibi ister erkek gibi oynayın yeter ki dik oynayın

DOĞAN’DAN MÜHENDİSE İŞİNİ YAP

Teknik Direktör Ziya Doğan ile bilgisayar mühendisinin arasında geçen diyalog ilginç olduğu kadarda düşündürücü. Genç bilgisayar mühendisi idman öncesi Ziya Doğan2 Hocam Stepanov size göre yetersiz mi, iyi bir oyuncu ama siz düşünmüyorsunuz” Doğan’dan siz ne iş yapıyorsunuz”. Genç mühendis” Ben bilgisayar mühendisiyim” Doğan ise hemen cevabı yapıştırır.Ben sana işini öğretiyor mu yum. Şöyle yap böyle yap diyor mu yum. Sen işini yap” deyince bir anda ortalık buz kesti. Müşteri daima haklıysa,taraftarda daima haklımıdır sorusunun cevabını siz verin. Bize göre taraftarla diyaloglar daha sevecen ve ikna edici olmalı.

KİMİN GÖREVİ

Dün akşamki idman öncesi taraftarlarla takım arasındaki gerginliği okumuşsunuz. Taraftar idman sahasındaki kapıyı zorluyor. İlle de içeri girecek. Güvenlikçi İsmail Şafak biran kendisini tesislerde sandı” Dur giremezsin” kim dinler yüklendiler. Menajer Necmi Perekli ve Caner çuvalcıoğlu olay mahaline geldiklerinde tansiyon yükselmişti. Erkekliğin yüzde 99 kaçmak olacak ki tam yol tornistan yapıldı. Seslere giden Ziya Doğan tribüne oynayıp idmanın başında resim için izin vermediği taraftarı sahaya çağırarak gerginliğe son verdi. Resim işi bittikten sonra Doğan basın mensuplarına dönüp ne dese beğenirsiniz”Arkadaşlar lütfen yerinize geçin,toplu olarak bir yerde bulunun” be cevaba gülen basın mensupları ”Bizde mi idmanı bassak” cevabı yapıştırınca gülüşmeler oldu.
        http://www.medyatrabzon.com/habermetni.php?id=2094

Yorum

• Ada'da Afonso Alves savaşı!

Hollanda'da Herenveen formasıyla harikalar yaratan Afonso Alves devlerin yakın takibinde... Hollanda Ligi'nde 34 maçta 34 gol atmayı başaran Herenveen'in Brezilyalı golcüsü Afonso Alvez'in peşinde Chelsea, Manchester United, Newcastle United ve West Ham United yer alıyor. Özellikle geçen sezon Solskajer ve Luis Saha'nın bitmek bilmeyen sakatlıklarından usanan Alex Ferguson bu transferi çok istediğini her fırsatta dile getiriyor. Alves'in transferi için kesenin ağzını açan Manchester United, Herenveen'e 20 milyon Euro teklif etii. Bu transferin gerçekleşmesi büyük çaba sarfeden Manchester United'ın Alves transferindeki rakibi ise Chalsea...
          Geçen sezon başında Shevchenko'nun transferinden yeterli derecede verim alamayan Morunhio, bu sezon özellikle Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kaldırmak için iyi bir kadro kurmak istiyor. Her ne kadar Rus milyarderi Roman Abromoviç bu sezon transfere ayıracakları bütçenin kısıtlı olduğunu açıklasa da Mourinho'nun bu transferin gerçekleşmesini istemesi Abramovic'in elini kolunu bağlamış durumda. Chelsea'nin Pizzaro transferinin ardından Herenveen'li golcü oyuncu için 25 milyon Euro'yu gözden çıkardığı gelen bilgiler arasında.

Ada'nın iki büyük kulübü Manchester United ve Chelsea'yi peşinden koşturan Brezilyalı yıldız Afonso Alves'i yakından tanıyalım:
          Hollanda Ligi'nde 34 maçta 34 gol atmayı başaran Heerenveen'in Brezilyalı golcüsü Afonso Alves, bu sezon başında İsveç'in Malmö ekibinden Hollanda'ya ayak bastı ve değerini 4,5 milyon Euro'dan 20 milyon Euro'ya çıkardı. Futbol hayatına 1997 yılında Brezilya'nın Atletico Mineiro Takımı'nda başlayan ve burada tutunamayıp Örgryte ekibine transfer olan 26 yaşındaki oyuncu, henüz milli formayı giyemedi.

Daha b,z fiyat araştırması yapacaktık ya
          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Gerçekten harika bir futbolcu. Özer

Yorum

• Cristiano Ronaldo'dan tek farkı isminin Özer olması

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                EYÜP KADRİ PARLIYOR

Genç oyuncu, idmanlardaki performansıyla Doğan'ın dikkatini çekti...

Sol kanatta görev yapan oyuncu, A takım kadrosunu zorlayan isimlerin başında geliyor...

TAKİBE ALDI

Trabzonspor'un Gerede kampında gençlerin çoğu "A takıma alınmayız" diye umutlarını kaybederken, aralarında Eyüp Kadri gibi şanslı olanları da var. Sezon içerisinde Eyüp Kadri ile ilgili olarak iyi referanslar alan Teknik Patron Ziya Doğan, genç oyuncunun idmanlardaki performansından da memnun kalırken, kendisini ciddi olarak takibe aldığı ifade edildi. Doğan, sol kanatta görev yapan Eyüp Kadri'yi A takım kadrosuna alabileceği ifade edildi.

NE KADAR DOĞRU

Genç oyuncu, kendisinin kampta elinden geleni yaptığını ifade ederek, "Tabi ki 1 haftalık kampta bir oyuncuyu değerlendirmek ne kadar doğru orası tartışılır. Ancak genç oyuncular olarak biz yine de elimizden geleni yapıyoruz. Tabi ki her Trabzonlu oyuncunun hayalidir; Trabzonspor formasını giymek. Ben de bunun için elimden geleni yapıyorum. Son kararı tabi ki Ziya hocamız verecek.Kadroya alınırsam, başarılı olacağıma inancım tam" dedi.

Karadeniz
                ziya doğan hayatta gençlere şans vermez

Yorum

• özer hurmacıyı bizim yönetim alamaz alsalarbile takasta umut bulutu alan verirler fener ilerde kapar aykut hoca fener yöneticilerini uyarmıştır şimdiden

Yorum

• Bu sezon sözleşmesi biten oyuncularımız:
                    Hasan Sönmez, Tayfun Cora, Tolga Zengin, Yavuz Odabaşı, Mustafa Beşir.
                    (Kaynak:http://www.haber61.net/news_detail.php?id=6972)

Bir de Gökdeniz, Yattara, Stepanov gibi oyuncuların sözleşmesi bu sene bitiyor olsaydı ne yapacaktık?
                    Yaklaşık 25 yıldır Trabzonspor'u takip ediyorum...Hiç bu kadar heyecansız bir sezon öncesi hatırlamıyorum...Ne de böylesine amatörce yönetilen bir Trabzonspor...
                    Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                    Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• LAVEZZİ GELECEK
                      Arjantinli Martin Palermo için pazarlıklardan bir sonuç alamayan bordo-mavili yöneticiler tekrar San Lorenzo’nun santrforu Lavezzi’ye yöneldi...

TRABZONSPOR’UN Arjantinli dünyaca ünlü golcü Martin Palermo için yaptığı girişimler sonuçsuz kaldı. Bonservis ücretini çok bulan bordo-mavili yönetim, önceki gün menajer aracılığıyla irtibat kurduğu Arjantin’in San Lorenzo takımının yıldızı Lavezzi’nin işini bitirmek için harekete geçti. Bu oyuncu ile yarın son bir kez daha konuşulduktan sonra kesin bir karar verilecek ve anlaşma sağlanması halinde hafta sonuna kadar Türkiye’ye getirilecek.BU arada Avrupa’da da arayışlarını sürdüren bordo-mavililerde orta saha için Heerenveen formasını giyen Nilsson için de girişimler devam ediyor. St. Ettien’de oynayan Gineli Pascal Feindouno ile ilgili görüşmeler yeniden başlatılırken, sol kanat için ise Faruk Bayer, Erman Kılıç, Eren gibi futbolcularla temaslar devam ediyor.
                      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• O bir gol makinesi

İki sezon önce İsveç’in Malmö takımında forma giyen ve burada Beşiktaş’a karşı da iki kez forma giyen, attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Brezilyalı Alfonso Alves, Trabzonspor’un gündemine girdi. Geçtiğimiz sezon Hollanda’nın Heerenveen takımına transfer olan 26 yaşındaki ve 1.85 boyundaki Alfonso Alves adeta bir gol makinesi olarak kabul ediliyor. Geride bıraktığımız sezonda ciddi bir sakatlık geçirip, 4-5 maç sahalardan uzak kalmasına karşın Heerenveen forması altında ligde tam 34 gol kaydeden, kupada da rakip fileleri 6 kez havalandıran Alves için geniş bir araştırma başlatıldı. Bu oyuncuyla ilgili tüm bilgiler Teknik Direktör Ziya Doğan’a iletildi.

Alınabilirse Harika Olur
                        Geçtiğimiz sezon Avrupa’nın en çok gol atan oyuncusu olmasına karşın, İtalya liginde atılan gollere verilen puanın fazlalığı nedeniyle krallığı Totti’ye kaptıran Alves’le ilgili gelen öneriden sonra konu Teknik Direktör Ziya Doğan’a da açıldı. Doğan’a, bu oyuncuyu isteyip istemeyeceği soruldu. Ziya Doğan’ın ise, “Bu futbolcuyu Malmö’den hatırlıyorum. Ayrıca geçen sezon Heerenveen forması altında da birkaç kez izlettik. Çok etkili bir golcü… Alınabilirse harika olur. Ben de böyle bir golcüyle çalışmak isterim. Şartlarını öğrenip, hemen harekete geçelim” dediği kaydedildi. Doğan’ın sadece sakatlığının müzmin olup olmadığının araştırılmasını talep ettiği ifade edildi.

Sözleşmesi Büyük Sorun
                        Trabzonspor Alfonso Alves ile ilgili girişimlerini el altından sürdürürken, 2011 yılına kadar sözleşmesinin olması sorun olarak kabul edildi. Geçen sezon Samaras’ı Mancester City’e 8 milyon paund’a, Huntaelar’i de Ajax’a 12 milyon avro’ya satan Heerenveen’in, Avrupa’nın en çok gol atan ve genç sayılabilecek yeni santraforu için çok yüksek bir bedel talep etmesinden endişe ediliyor. Yönetim içinde bazı isimlerin, Başkan Nuri Albayrak’a, “Şartlar ne olursa olsun böyle bir büyük oyuncuyu takıma kazandırmalıyız” dedikleri belirtildi. Alves çalışmaları sürerken, diğer yandan da Arjantin’in 33 yaşındaki gol makinesi Palermo ve genç golcü Lavezzi’ye de ilgi devam ediyor.
                        teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• umarım göklere bakmıyoruzdur ya da bakıyoruz

Yorum

• KALEYE TECRÜBE

Kalede mutlu sona doğru. Bordo-Mavililer prensipte anlaştığı Paraguaylı Bobadilla’yı bugün İstanbul’a indiriyor

"BOBADİLLA İLE ANLAŞIRIZ"
                            Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor, kaleci arayışlarında sona yaklaştı. Sakaryaspor'a Martinez için son teklifini yapan ve olumsuz yanıt olan Bordo-Mavililer, Paraguay Milli Takımının 31 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Aldo Bobadilla ile prensip anlaşmasına vardı. Trabzonspor yönetiminin bonservisi elinde olan Bobadilla’ya 900 bin dolar vermeyi planladığı öğrenildi.

DOĞAN DA ONAYLADI
                            Geçtiğimiz sezon Boca Juniors takımında forma giyen Bobadilla’nın bonservisinin elinde olmadığı ortaya çıktı. Bugün İstanbul’a gelmesi beklenen Bobadilla’nın, Başkan Nuri Albayrak ile bir araya gelecek ve transferi ile ilgili son detayları konuşacak. Bobadilla’nın transferine Teknik Direktör Ziya Doğan’ın da onay verdiği öğrenildi. Trabzonspor yönetiminin bonservisi elinde olan Bobadilla’ya 900 bin dolar vermeyi planladığı öğrenildi.

-------------------------
                            Taka gazetesinin bu haberi kendi içinde bile çelişiyor, hangisine inanalım şimdi, el insaf yani, insan biraz tutarlı olur bari
                            Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• bunlar oyalama taktikleri medyaya haber sızdırıp taraftarı meşgul ediyolar ama bilmiyolarki bu taraftar aptal değil herşeyin farkında ben bi taraftar olarak hakkımı helal etmiyorum çekin gidin istifada bir hizzmettir

Yorum

• herşeyin başı işini planlı, programı, ciddi ve samimi yapmaktan geçiyor.transfer işide öyle.örneğin herneveen takımı samarası, hunthleer i sattı hemde toplam 20 milyon avroya, ama ne yaptı iyi bir transfer ppolitikasıyla alfanso alvesi buldu.şimdi onada en az15 milyon avro istiyorlar.bu adamın yaşıda 26 arkadaşlar, yani bu adamı 26 yaşına kadar büyük klüplerin hiçbiri keşfedememiş.neymiş 26 yaşındada o yaşa kadar parlamayan bir yıldız bulunabilirmiş.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X