Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• beşiktaş yanlış delgado'yu almış olmasın
    poetricus

Yorum

• Tayfun sırada
      Çaykur Rizespor, Deportivo Cali forması giyen 25 yaşındaki ve 1.93 boyundaki file bekçisine uzun süren pazarlıklarlardan sonra 3 yıllık sözleşmeye imza attırdı. Emre Toraman’dan sonra bu transferde de sonuca ulaşan Karadeniz temsilcisi, Tayfun Cora için görüşmelerini hızlandırdı. Aybaba’nın kadrosunda görmek istediği Tayfun için Trabzonspor’un kapısını çalan yönetim, cevap bekliyor.
      M.Ali SABUNCU
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Cesar Delgadonun ben Ceyhun dan daha iyi oldugu inancındayım kesinlikle ..
        Ayrıca en azından Fiyatı durumu öğrenilmeli kesinlikle çünkü Arjantin Milli takımınında Oynamak Kolay değil Okadar da..

Yorum

• 1 türlü bitmiyor

Trabzonspor, Sakaryaspor'un oyuncu artı para teklifi üzerine Martinez defterini resmen kapadı. Bobadilla transferi ise Copa America engeline takıldı.
          24.06.2007

3 milyon Euro’yu buluyor
          Trabzonspor’da kaleci konusunda günlerdir beklenen somut adımlar bir türlü atılamıyor. Teknik direktör Ziya Doğan’ın listesinde ilk sırada yer alan Martinez transferinin resmen kapandığı, yönetim tarafından açıklanırken, gerekçe olarak Sakaryaspor Kulübü’nün astronomik diye nitelendirilebilecek istekleri gösterildi. Yeşil-Siyahlılar’ın, Trabzonspor’dan 4 oyuncu, artı para istediği, tüm bu paketin yaklaşık 3 milyon Euro’yu bulduğu ileri sürüldü.

5 Temmuz’da bitiyor

Yönetimin Martinez’e alternatif olarak belirlediği Bobadilla’da ise daha farklı bir pürüz çıktı. Paraguay’ın kalesini koruyan deneyimli file bekçisinin Copa Amerika kadrosunda olduğu ve bu nedenle yapılması beklenen görüşmenin neredeyse imkansız hale geldiği kaydedildi. 26 Haziran’da başlayıp en erken 5 Temmuz’da bitecek olan şampiyonada boy gösterecek olan Bobadilla ile menacerler aracılığıyla temas kurulacağı belirtildi. Bu durum Bordo-Mavililer’i yeni arayışlara itiyor.

‘Problem yok’

Kaleci arayışlarına rağmen özgüvenini koruyan ve rekabete hazır olan Tolga Zengin, iddialı konuştu.
          24.06.2007

Kaleci arayışlarına rağmen özgüvenini koruyan ve rekabete hazır olan Tolga Zengin, iddialı konuştu. “Trabzonspor için problem yok; çünkü ben varım. Benim için de transferde kaleci adaylarının olmasının bir önemi yok; kendime güveniyorum” diyen genç file bekçisi, “Adaletli bir forma dağıtımı olacağına inanıyorum. Bunun için de savaşmaktan, takıma girmek için mücadeleden asla vazgeçmem. Daha önce de benzer dönemler geçirdim. Bugünlere kolay gelmedim, elimden geleni yapmaya devam edeceğim” ifadesini kullandı.

Ergun ATA

Her şey kontenjana bağlı

Yönetim, birçok mevkiye takviye için federasyondan çıkacak karara kilitlenmiş durumda.
          24.06.2007

Teknik heyetin istekleri doğrultusunda çalışmalarını yürüten Trabzonspor Yönetimi’nin elini kolunu bağlayan kontenjan sorunu için gözler federasyona çevrilmiş durumda. Kadrosunda transfere izin vermeyecek sayıda yabancı bulunduran Bordo-Mavililer, eğer beklenen karar çıkarsa elindeki futbolcuların satışından da zarar etmekten kurtulacak. Gelişmeler hakkında bilgi veren başkan yardımcısı İbrahim Baturoğlu, takımdan gitmesine kesin gözüyle bakılan Tomas Jun ve Musampa konularında ise şunları söyledi: “Kiki’nin bonservisine 300 bin Euro verdik. O seviyede teklifler var ama sol kanada bir takviye yapamadığımız için satmayı düşünmüyoruz. Kararı yine de hocamıza bırakacağız. Jun’a ise ülkesinin takımı Sparta Prag talip. O da büyük ihtimalle orada kalacak.”

Fanatik
          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• BOBADİLLA YA ERTELEME

Paraguaylı kaleci Bobadilla’nın Milli takımı ile kampta olması nedeniyle Türkiye’ye gelişi ertelendi. Doğan, bu kaleciyi Amerika Kupası’nda son kez izleyecek. Trabzonspor’un kaleci transferi tam bir bilmece haline döndü. Bordo-Mavili yönetim Paraguay Milli takımının kalecisi Aldo Antonio Bobadilla ile prensipte anlaşırken, Teknik Direktör Ziya Doğan’ın bu kaleciyi izlemek istediği ve ondan sonra kesin kararını vereceği öğrenildi. Aldo Antonio Bobadilla’yı Türkiye’ye getirmek isteyen Bordo-Mavili yönetimin önüne engel olarak Amerika Kupası çıktı.

KUPADA İZLENECEK

Tecrübeli kalecinin Paraguay milli takımı ile kampta olduğu ve önümüzdeki hafta başlayacak olan Amerika Kupası’nda oynayacağı için Türkiye’ye gelişi ertelenirken, Teknik Direktör Ziya Doğan’ın bu kaleciyi Amerika Kupası’nda takip ettikten sonra kesin bir karar vereceği öğrenildi. Yönetimin tecrübeli kaleci ile her konuda anlaşma sağladığı ancak kesin karar için Amerika Kupası’nı beklediği kaydedildi.

Yorum

• BOBADİLLAYA VETO

Trabzonspor yönetimin el sıkıştığı Paraguaylı kaleciyi Ziya Doğan istemedi...

Teknik Direktör Ziya Doğanın, Başkan Albayraka, "Bobadilla biraz ağır bir kaleci. Bize üst düzeyde bir katkısı olmaz" demesi üzerine Paraguaylı kalesinin transferi askıya alındı. İbre yeniden Hasagiçe döndü...

KEYİFLER KAÇTI

Trabzonsporda yönetimin prensipte anlaşıp el sıkıştığı Paraguaylı kaleci Bobadilla, Teknik Direktör Ziya Doğana takıldı. Doğanın, Başkan Albayraka, "Ben o kaleciyi iyi tanıyorum. Biraz ağır bir kaleci. Bize üst düzeyde bir katkısı olmaz" demesinden sonra Paraguaylı kalecinin transferine nokta koyuldu. Doğanın Bobadillayı istememesi ve Bordo-Mavili yöneticilere Cordobanın durumunu sorması ise kafaları karıştırdı. Doğanın, Bobadillanın transferini istememesi Bordo-Mavili yöneticilerin de keyifiyi iyice kaçırdı.

YENİDEN HASAGİÇ

Bobadillanın transferinde boşa kürek çeken Trabzonspor yönetimi şimdi rotayı yeniden Gaziantepsporlu Hasagic' e çevirdi. Boşnak kaleci Hasagic' in Türk vatandaşlığına geçme ihtimalinin oldukça yüksek olması üzerine harekete geçen bordo - mavili yöneticilerin bu futbolcuyu kadrosuna katmasının an meselesi olduğu belirtildi. Yabancı futbolcu transferi konusunda sıkıntılar yaşayan Trabzonspor' da yönetimin futbolcunun menajeri ile bir görüşme yaptığı ve bu görüşmenin oldukça ılımlı geçtiği belirtildi.

Karadeniz

Ziya Dogana ne demek gerekir

Yorum

• EYÜP KADRİ PARLIYOR

Genç oyuncu, idmanlardaki performansıyla Doğan'ın dikkatini çekti...

Sol kanatta görev yapan oyuncu, A takım kadrosunu zorlayan isimlerin başında geliyor...

TAKİBE ALDI

Trabzonspor'un Gerede kampında gençlerin çoğu "A takıma alınmayız" diye umutlarını kaybederken, aralarında Eyüp Kadri gibi şanslı olanları da var. Sezon içerisinde Eyüp Kadri ile ilgili olarak iyi referanslar alan Teknik Patron Ziya Doğan, genç oyuncunun idmanlardaki performansından da memnun kalırken, kendisini ciddi olarak takibe aldığı ifade edildi. Doğan, sol kanatta görev yapan Eyüp Kadri'yi A takım kadrosuna alabileceği ifade edildi.

NE KADAR DOĞRU

Genç oyuncu, kendisinin kampta elinden geleni yaptığını ifade ederek, "Tabi ki 1 haftalık kampta bir oyuncuyu değerlendirmek ne kadar doğru orası tartışılır. Ancak genç oyuncular olarak biz yine de elimizden geleni yapıyoruz. Tabi ki her Trabzonlu oyuncunun hayalidir; Trabzonspor formasını giymek. Ben de bunun için elimden geleni yapıyorum. Son kararı tabi ki Ziya hocamız verecek.Kadroya alınırsam, başarılı olacağıma inancım tam" dedi.

Karadeniz

Yorum

• bu adamların birşey yapacağı yok artık anlamamız gerek millet carlos lincoln adriano saviola bizimkilede kasımpaşaya gençlere oyuncu kaptırıyor a

Yorum

• hasagiçi alırlarsa ts maçlarını izlemeyeceğim

Yorum

• Çakır'ın gözü 4 büyüklerde

Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın ısrarla istediği Mehmet Çakır, 4 büyük takımın herhangi birinde forma giyebileceğini söyledi.

G.Birliği forması altında oynadığı futbol ve attığı gollerle, sezon içinde kendinden sık sık söz ettiren Mehmet Çakır, kendisini bir yıldız olarak görmediğini, bunun olabilmesi için daha çok çalışması gerektiğinin bilincinde olduğunu söyledi.

Gençlerbirliği'nde mutlu olduğunu söyleyen golcü futbolcu, "Profesyonel futbolcu olarak şartlar lehime olduğu sürece 4 büyük takımda forma giymek isterim. Daha sonra da Avrupa'ya gitmek istiyorum. Bu yıl Gençlerbirliği'nde çok iyi bir sezon geçirip 4 büyüklere gitmeden de Avrupa'ya gidebilirim." diye konuştu. Fenerbahçe'nin Roberto Carlos transferine de değinen Çakır, "Kaliteli yabancı futbolcular Türk oyuncuların önünü tıkamaz. Aksine bizim için yararlı olacaktır." dedi.

24.06.2007
                      Kaynak : Zaman

En azından Cakırı alabilseler ama nerde
                      En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 24.06.2007, 11:10.

Yorum

• ya ben anlamadım.madem uyum içinde çalışıyorsunuz ziya doğanla adamın dedikleri ile anlaşın.niye zaman kaybediyorsunuz ki? bu karpuz nasıl diye diye nereye kadar gidecez.ya da basının bize bi kastı var .

Yorum

• Sayitoğlu'na Açık Mektup

Başkan Nuri Albayrak ile Haşim Sayitoğlu arasında yaşanan olayla ilgili olarak kamuoyunu bilgilendirme adına bir haber yaptım. Haberi yaparken de çok geniş bir araştırma içerisine girip, olayı bütün ayrıntılarıyla öğrenme gayretinde oldum.[Haber duyurulduktan sonra olayın muhataplarının haberle ilgili yalanlamalar yapacaklarına zaten adım gibi emindim. Buna paralel olarak da Sayın Haşim Sayitoğlu beni yanıltmadı. Çünkü Haşim Bey'in koltuk sevdası ona her şeyi yaptıracak boyuta kadar ulaşmış.

Amatörün sırtına basa basa ASKF(Amatör spor kulüpleri federasyonu) Başkanı olan ancak sadece koltuk dolduran Sayitoğlu, görüldüğü üzere Trabzonspor Asbaşkanı ve futbol şube sorumluluğu görevlerine de gelmeyi başardı. Bu kez kim ya da kimlerin sırtına bastı onu bilemiyoruz! Tek bildiğimiz; Sayın Sayitoğlu'nun her iki camiaya da hizmet amacıyla değil de sadece yer kaplamak için geldiği.

Çünkü icraatları ortada. Amatör kan ağlıyor, bizimki tozpembe tablo çiziyor. Ama olsun nasıl olsa onlar amatör. Sizin başkanlığınız altında zaten onlar çile çekmeye mahkum. Kimse ASKF'ye yanaşamıyor ki çözüm üretilsin. Sayın Sayitoğlu'ndan isteğimiz, şu ASKF'ye ait tapusunu bir zahmet bize gösteriversin!

E peki tarihine 6 tane şanlı şampiyonluk sığdıran koskocaman Trabzonspor camiasında, her ne hikmetse Asbaşkanlık ve Futbol Şube Sorumluluğunu yürüten Sayitoğlu burada ne yapıyor.

Dedik ya; yer kaplıyor. Sorunu çözme yolunda değil de üretme yolunda emin adımlarla ilerliyor. Ancak kendisini takdir etmek gerekir. Müthiş bir istikrar gösteriyor. Başarısızlık yolunda bu denli düzgün bir grafik çizene daha rastlamadım. Başarısız olurken hiç şaşırmıyor. Hayır yanlışlıkla da olsa bir şeyleri yapmasını bekliyoruz ama nerede..!Bugün, “Çok uyumlu bir transfer dönemi geçiriyoruz” diyen Haşim Bey'e sormak lazım.

Siz değimliydiniz, İbrahim Hacıosmanoğlu ile aranızda göreve geldiğiniz günden bu yana soğuk bir savaş varken kamuoyu önüne çıkıp, “Hayır! Bizim İbrahim Bey'le hiçbir sorunumuz yok” diyen Ve yine, “Bu tür haberleri yapanlar maksatlıdır” deyip basın mensuplarını toplumun önüne atan?

Peki Sayın Sayitoğlu, Yoksa yine siz değimliydiniz, Ziya Doğan takımın başına geldiğinde onu istemeyen, ona tavır yapan?Siz değimliydiniz, kulübün 'Kutsal' parasını hiçe sayarak takıma Musampa'yı musallat eden ve sırf, yürümekten aciz olan bu futbolcuyu oynatmadığı için Trabzonspor Teknik Direktörüne cephe alan?

Büyük bir arzu ve heyecanla Trabzonspor Asbaşkanı ve aynı zamanda da futbol şube sorumlusu oldunuz ancak her iki mevki için de en önemli unsur olan Teknik Direktörünüzle sırf şahsi ihtiraslarınız yüzünden bir araya gelmediniz.

Zararı kim çekti? Siz hala Asbaşkan olduğunuza göre Trabzonspor Tüm bunların ardından yine kamuoyu önünde büyük bir samimiyet göstergesi (!) sergileyerek, “Ziya Doğan'la aramızda problem yok” dediniz, diyebildiniz. Sayın Sayitoğlu,İstifa eden arkadaşlarınız, sizin yüzünüzden görevi bıraktıklarını söylüyorlar. Yine çok iyi hatırlıyoruz ki; “Yönetim olarak çok uyumlu çalışıyoruz” naraları atıyordunuz! Ne oldu sizin bu uyumunuza Sayın Sayitoğlu çıkın bunları açıklayın.

Bugün yerlere göklere sığdıramadığınız Özkan Sümer'in Trabzonspor alt yapısının başına gelmemesi için elinizden geleni yaptınız. Çünkü çok iyi biliyorum ki, Sadi Tekelioğlu'na alt yapı sorumluluğu için seçim döneminde söz vermiştiniz. Bu yüzden de Sümer'i değil de Tekelioğlu'nu alt yapıya getirmek istediniz. Fakat Haluk Ulusoy, “Özkan Sümer'i alın” deyince işler değişti. Yıldırım hızıyla Sümer alt yapının başına geldi. Ve bugün, alt yapının başına gelmesini istemediğiniz adam için, “Ondan fikir alacağız. Almamamız söz konusu olabilir mi” diyecek kadar da samimiyetsiz davranıyorsunuz.

Ama siz son açıklamanızı da yaptınız: “Sümer ile uyumlu çalışıyoruz!” Evet Sayın Sayitoğlu sizin uyumlu olduğunuz şey insanlar değil oturduğunuz koltuktur.Sizin için gerisi yalanAllah aşkına,Şefahat istemez, gölge etmeyin yeter.

Atakan KADIOĞLU / haber61.net
                          En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 24.06.2007, 11:18.

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çakır'ın gözü 4 büyüklerde

Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın ısrarla istediği Mehmet Çakır, 4 büyük takımın herhangi birinde forma giyebileceğini söyledi.

G.Birliği forması altında oynadığı futbol ve attığı gollerle, sezon içinde kendinden sık sık söz ettiren Mehmet Çakır, kendisini bir yıldız olarak görmediğini, bunun olabilmesi için daha çok çalışması gerektiğinin bilincinde olduğunu söyledi.

Gençlerbirliği'nde mutlu olduğunu söyleyen golcü futbolcu, "Profesyonel futbolcu olarak şartlar lehime olduğu sürece 4 büyük takımda forma giymek isterim. Daha sonra da Avrupa'ya gitmek istiyorum. Bu yıl Gençlerbirliği'nde çok iyi bir sezon geçirip 4 büyüklere gitmeden de Avrupa'ya gidebilirim." diye konuştu. Fenerbahçe'nin Roberto Carlos transferine de değinen Çakır, "Kaliteli yabancı futbolcular Türk oyuncuların önünü tıkamaz. Aksine bizim için yararlı olacaktır." dedi.

24.06.2007
                            Kaynak : Zaman

En azından Cakırı alabilseler ama nerde
                            ilhan cavcavdan kazık yeye yeye uslanmamışlar artık fener bile akıllandı ama bizim yönetim artık bilmiyorum belkide satılmıştır belkide fenerlidirler

Yorum

• Trabzon'un Of İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 12 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre Selin Can yönetimindeki 61 FF 496 plakalı araçla Murat Aydın yönetimindeki minibüs çarpıştı.Kazada Vildan Keskin, Hikmet Keskin, Mustafa Çolakoğlu, Ca

Yorum

• yönetim istifa yeter defolunn

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X