Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eksik bilgi

İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sakarya, Ferhat+Mustafa Keçeli+Ahmet Şahin+1.5 milyon Dolar istemiş bizden ama bizim yönetim kabul etmemiş...

Tam bi saçmalık bence kabul edilmeliydi zaten takastakilerin hiç biri işe yaramıyo...

Sadece bu 3 oyuncumuzu ve + 1,5 milyon dolar değil, bu oyuncuların hak ediş bedellerini ( yani yıl içerisinde alacak oldukları sözleşme ücretlerini de) Trabzonsporun ödemesini istemiş arkadaşlar.

Yaw gerçekten Bu tarbzonspor'un Trabzonlulardan çektiği nedir Bu sakaryaspor'un başkanı da Trabzon'lu değil mi?
    Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu sezonda Celalettini Solda görmek istemiyorum ya bıktım artık....alın Orhan Ak'ı Sola bi ara Milli takımda ilk 11deydi zaten....
      Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Gerede'de ki çalışmalarda yapılan laktak testinde Celalettin Koçak'ın en iyi verilere sahip olduğuna dikkat çekti. Doğan "Celaleddin bana umut veriyor" dedi.
      bu haberden sonra kesin onu görecez
      !

Yorum

• orhan aki alacagina faruk bayari alalim..
        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          orhan aki alacagina faruk bayari alalim..
          bosa konusuyoz kimseyi almıycaklar sola
          !

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bosa konusuyoz kimseyi almıycaklar sola
            oda dogru..
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Oh ne alaka Memleket.
              Bize Söz verdi ve "ortada" birakti!

Simdi bizemi gelecek?
              Bize sözünün eri Adamlar lazim........
              ustam bizle anlaştı bizimkiler imzaya bekliyo 3 saat sonra cimbomla imzalıyo. yolu açık olsun antepe gitsin)))))
              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
              Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• aman almasınlar.her şey eksik olduğu gibi sol da eksik olsun : )

Yorum

• İlk olarak hotleo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sadece bu 3 oyuncumuzu ve + 1,5 milyon dolar değil, bu oyuncuların hak ediş bedellerini ( yani yıl içerisinde alacak oldukları sözleşme ücretlerini de) Trabzonsporun ödemesini istemiş arkadaşlar.

Yaw gerçekten Bu tarbzonspor'un Trabzonlulardan çektiği nedir Bu sakaryaspor'un başkanı da Trabzon'lu değil mi?
                  ustadım Trabzonsporun tapusunuda verelim )) Altın anahtarda verelim )
                  Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                  Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

Evet Trabzonlu ve yok daha neler.
                    Bu oyuncularin hak edis bedellerini atlamisim.
                    Yahu en az 1 Milyon Dolarda bu eder herhalde?

Cildirmis bunlar!!!
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• gecen sezon womeyi alacaklardi sola...ama herzamanki gibi aceleci davranmadigimiz icin bremen kapti hemen adami...her sezon ayni bölgede sorun yasarmi bir takim abdullah gideli beri adam gibi bir sol kanat alinmadi oraya....wedersonuda kacirdilar nuri sagolsun...ayrica su istanbulda kadroya giremiyen adamlari ne diye trabzona toplamak istiyorlar..pafdan bi adam koy oraya ben raziyim...

Yorum

• @YATTARA SHOW

Orhan hakkındaki yazında da bilgi yanlışlığı var arkadaşım .Evet önce biz istedik ama Gayse kapmadı, onlar da teklif yapınca Senin TRABZONLU ORHAN AK'ın kıçına bile bakmadan GS ye gitti. Ayni işi Mohit Laz olan ve artvinli olan İBRAHİM ÜZÜLMEZ de yapmıştı. Antep'den BJK ya
                        Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• eksik bilgi

İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sakarya, Ferhat+Mustafa Keçeli+Ahmet Şahin+1.5 milyon Dolar istemiş bizden ama bizim yönetim kabul etmemiş...

Tam bi saçmalık bence kabul edilmeliydi zaten takastakilerin hiç biri işe yaramıyo...

Yorum

@YATTARA SHOW

Orhan hakkındaki yazında da bilgi yanlışlığı var arkadaşım .Evet önce biz istedik ama Gayse kapmadı, onlar da teklif yapınca Senin TRABZONLU ORHAN AK'ın kıçına bile bakmadan GS ye gitti. Ayni işi Mohit Laz olan ve artvinli olan İBRAHİM ÜZÜLMEZ de yapmıştı. Antep'den BJK ya

Olmaz olsun böyle Trabzonlular!!!
                            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Mesaj yinelemesi benden değil teknik bir sorundan kaynaklanmıştır, alan kirliliğnden dolayı özür dilerim

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                orhan aki alacagina faruk bayari alalim..
                                Farukuda Ziya, Mustafa Keçeli gibi Sol Kanatta kullanır diye korkuyorum ama Sol Bekte olucaksa alınmalı bencede...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X