Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hasta_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    34 yaşındaki forvet marcos kim

marcos kaleciymiş forvet ismi yazmıyor
    Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak necroshine tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      marcos kaleciymiş forvet ismi yazmıyor
      o zman palermodur ismini duyduk ama cismini bilmiyoruz hayırlı olsun diyelim

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        orkunu kestiginde gs hemen bize veriyordu zaten..serdar kulbilge bile ücüncü kaleci olarak milli takima yükseliyor ve sampiyon olur fb ile..
        Tamam kardesim ben Aykuta kötü kaleci demiyorum ama yıllardır Mandragonun arkasında bekledi kendini geliştirmiştir tabiki bizim de yetenekli bir kalecimiz var bizde Mondi gibi bir kaleci getirelim Tolgayı yetiştirelim ne yapacagız Aykutu Bobadillaya niye karsı cıktın anlayamadım adam ülkesinin milli kalecisi Güney Amerikanın en iyi takımı Bocadan geliyor orada da bir cok mac 1.kaleci olarak oynadı sorun en anlayamadım ki Galatasarayın Aykutu bırakmak gibi bir fikri de yok zaten..........
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Bobadilla - kapali kutu bence. Mayasi tutarmi belli olmaz. Tutarsa birseyler eder. Ama cok süpheliyim.
          Marzinez ligi taniyor, hem kendini Süperlig´de ispatlamis. Amasi: Tolganin önünü bir hayli keser.
          Bobadilla "yasli" oldugu icin, Tolga´ya tecrübesinden birseyler ögretir. Tabii ögretecek birseyi varsa.
          Trabzonspor rule the world.

Yorum

• tv8 copa america maçlarını vercekmiş.maçlar salı günü başlıyo
            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• birbirinizi boşa yemeyin ne aykut bize gelmek istiyor ne yönrtim almak istiyor boşa tartışıyorsunuz
              Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                tv8 copa america maçları salı günü vercekmiş.
                ondan sonra değeri artıp elimizden kapmasalar

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tamam kardesim ben Aykuta kötü kaleci demiyorum ama yıllardır Mandragonun arkasında bekledi kendini geliştirmiştir tabiki bizim de yetenekli bir kalecimiz var bizde Mondi gibi bir kaleci getirelim Tolgayı yetiştirelim ne yapacagız Aykutu Bobadillaya niye karsı cıktın anlayamadım adam ülkesinin milli kalecisi Güney Amerikanın en iyi takımı Bocadan geliyor orada da bir cok mac 1.kaleci olarak oynadı sorun en anlayamadım ki Galatasarayın Aykutu bırakmak gibi bir fikri de yok zaten..........
                  yedek kalmasinin sebebi seninde dedigin gibi önünde cok iyi ve yabanci bir mondragonun olmasiydi...alirsin aykutu...tolgayla esit muhamele yaparsin...rekabet ettirirsin...daha iyi olani oynatirsin...bukadar...bobadillaya ben söyle karsi ciktim...yani basinda türk ligini taniyan,daha genc olan martinez,hasagic,aykut gibi kaleciler dururken gidip güney amerikadan 31 yasina gelmis , bocanin ve paraguay milli takiminin yedek kalecisini niye aliyoruz...bobadillayi acik konusayim fazla izlemedim belkide iyi bir kalecidir...
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Yahu bırakın tolga aykut serdarı, bunlar şampiyonluğa oynayan takımın kalecisi olamazlar.Bize ceza sahasına hakim kaleci lazım.sahaya çıktığında ayağı titreyen kaleci lazım değil.

stichus kaleci sorununu çözdü ))))))
                    En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 23.06.2007, 13:58.
                    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Bobadillanın bonservisi elindeymiş,Martin Palermonunda öyle galiba transferleri Boca juniorsdan yapıcaz bu sene...

İnşallah Palermoyu alırız....

Yorum

• bobadilla copa amerikada oynayacaksa nasil önümüzdeki günlerde buraya gelipte imza atacak onuda anlamis degilim...
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          tv8 copa america maçlarını vercekmiş.maçlar salı günü başlıyo
                          Vallahi Final dönemindeyim ama insallah Bobadillayı Trabzonspor kalecisi olarak orada seyrederim birde Martinezi bu forumda her ne kadar ben cok övsemde alınmasını istesemde Bobadilla da o kadar kaliteli ve tecrübeli bir kaleci Kolombiyada turnuvada Mondi ve Cordoba olmamasına ragmen Martinez Kolombiya kadrosunda degil cok para istedi Sakarya o kadar para etmez Trabzonsporun cıkarlarıda önemli........

Birde Bobadilla yarın gelecekse ki cok kalamaz burada imza Pazartesi atılır bence cünkü ayın 28 inde Perşembe günü macları var Kolombiya ile......
                          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• arkadaşlar kalecinin yaşına takılmayın....kalecilikte 31 yaş fazla bir yaş değil....
                            .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• bence bobadillanın gelmesi(görüşmeye) çok zor....adam milli takım kampından kalkıp taa oralardan buraya gelecek görüşüp dönecek sonra maça çıkacak....bu olası değil ama menejeri ile görüşme olacaktır...
                              .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• ya millet palermodur dolaşıyor ortalıkta. inşallah gelmez. bu adam gibi türkiye de çok var. sadece reklamı yapılan bir adam. zaten eğer gelirse sizde anlayacaksınız. bu sahada gezinen, buna rağmen çok basit golleri kaçıran, disiplinsiz, umursamaz, fazladan bir özelliği olmayan biri. eğer maçlarını seyretmişseniz görmüşsünüzdür. tüm seyircilere saç baş yolduran bir futbolcu palermo. aman ha sakın derim. valla rezil oluruz. ben söylemiş bulunayım da...
                                Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                                my name is onur....
                                Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X